- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.961
Ahh manyaklar ya tuh normalde hemen cikiyormuyfu kan sonuclariKuzum heralde bana kontrol etmem gereken numarayi yanlis verdiler bu saate cikardi yoksaneyse yarin sabah gider ogrenirim
Evet kuzum en gec 5 de cikiyodu simdi barkod kodunu girince gecersiz yaziyoAhh manyaklar ya tuh normalde hemen cikiyormuyfu kan sonuclari
Aile hekimliginde verdim ama buda daha oncede 4 5 defa baktirdim en gec 5 de cikiyoduMuhtemelen öyledir yoksa nasıl hastane bu daha çıkamadı.
Devlette e nabız dan da cikabiliyor
Ah ya meraktan catlatacak bunlar seni Neyse Kuzum sabaha bisey kalmadi biraz daha sabirEvet kuzum en gec 5 de cikiyodu simdi barkod kodunu girince gecersiz yaziyoneyse sabaha az kaldi sabah doktordan ogrenirim artik
Kızçem yokmuş birşeyciklerAh ya meraktan catlatacak bunlar seni Neyse Kuzum sabaha bisey kalmadi biraz daha sabir
Hayırlısı hayırlı zamanda inşaallah
Ah ya
Kandirdi valla ilk defa 14. Güne kadar cizgi gordumAh yasilik cizgi bizi kandirdi
Insallah bu son negatifin olur insallah kuzum
Valla ya hepsimi bozuk testlerin nasil degisik biseydiKandirdi valla ilk defa 14. Güne kadar cizgi gordumdahada boyle test yapmam boşa heves ettiriyo
Nasıl yokmuş
Test dogrudur kuzum ama ben cok az su iciyorum buyuk ihtimal ilacin etkisi o yuzden daha gec gittiValla ya hepsimi bozuk testlerin nasil degisik biseydi
Valla bende 14. gun bi dedim var bu sefer diye deNasıl yokmuşkız sende o kadar net çizgiler vardı ki şok oldum gerçekten inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün kuzum tedaviye devam edecek misin?
Valla kuzum ne diyim aynı yoldayız seninle benimde az kaldı ama sor bakıyım umudum var mıValla bende 14. gun bi dedim var bu sefer diye dekismet kuzum ya geç olsun saglikli olsun tabiki hasta olim tekrar baslicam durmak yok yola devam
Bence erkenden negatif gormek cok cok cok daha iyi en azindan ilacin etkisi yuzunden heveslenmiceksin canisi o daha cok hayal kirikligi yapiyoValla kuzum ne diyim aynı yoldayız seninle benimde az kaldı ama sor bakıyım umudum var mıgeçen gün test yaptım negatif iğne etkisi geçmiş inşallah pozitife döner beklemedeyim
Cumartesi günü kuzum iğne günü saymıyorum ay negatif ise hemen adet gelsin hatta ben testte negatif görmeden adet gelirse daha mutlu olurumBence erkenden negatif gormek cok cok cok daha iyi en azindan ilacin etkisi yuzunden heveslenmiceksin canisi o daha cok hayal kirikligi yapiyosimdi 2. Cizgimizi gormek kaldi sadece Allahın izniyle o da olucak ne zmaandı test gunun
Deme oyle demeeeeeeCumartesi günü kuzum iğne günü saymıyorum ay negatif ise hemen adet gelsin hatta ben testte negatif görmeden adet gelirse daha mutlu olurum
İnşallah kuzum 17 Haziran Eşimin doğum günü olursa sürpriz olacakDeme oyle demeeeeeeolumlu düşün ❤
Off ne guzel olurİnşallah kuzum 17 Haziran Eşimin doğum günü olursa sürpriz olacak
Her şey hazır bir tek çift çizgi görmek kaldıOff ne guzel olur
Insallah yaa Rabbim kalbimizdekileri bizim icin hayırlı kılsınHer şey hazır bir tek çift çizgi görmek kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?