- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel haberlerle gel Kuzum yaİnşallah kuzum beklemedeyim şu an
Cidden sinirda insallah iki gune bu sonuc artmis katlanmis olur Kuzum yaAy kızlar ben de dayanamadım 10. Günde kan verdim bugün sonucum 2.59 çıktı doktorumu aradım sınırda diyor dua edin düşmesin
Ay canım hiç umudum yok valla ya bi 4-5 olsa umutlanırdım da 2li bi şey sonuçta üzüldüm olsaydı yüksek olurdu diyor içimden bi ses hepCidden sinirda insallah iki gune bu sonuc artmis katlanmis olur Kuzum ya
Zaten iki gunde iki kati artmasi gerekir ki insallah artar cok erkenden yapmissin o biraz stres yapae tabiki insallah hayirlisiyla artis olur yaAy canım hiç umudum yok valla ya bi 4-5 olsa umutlanırdım da 2li bi şey sonuçta üzüldüm olsaydı yüksek olurdu diyor içimden bi ses hep
Çok sağ ol canım amin inşallah artar tüm bekleyenler sevinir inşallah en yakın zamandaZaten iki gunde iki kati artmasi gerekir ki insallah artar cok erkenden yapmissin o biraz stres yapae tabiki insallah hayirlisiyla artis olur ya
Insallah sen takipte kal Allah buyuk 14. Gune kadar hep umut varÇok sağ ol canım amin inşallah artar tüm bekleyenler sevinir inşallah en yakın zamanda
Hayırlısıyla tutunur inşaallahAy kızlar ben de dayanamadım 10. Günde kan verdim bugün sonucum 2.59 çıktı doktorumu aradım sınırda diyor dua edin düşmesin
Aşılama olmadı canım ovitrelle sonrası ilişki normal çatlama gününün 10. GünüHayırlısıyla tutunur inşaallah
Aşılamanın mi çatlatmanin mi 10. Günü
O zaman çatlatma iğnesi in 10. Günü 2 3 gün bekleyin iğne etkisi mi anlaşılırAşılama olmadı canım ovitrelle sonrası ilişki normal çatlama gününün 10. Günü
Aynen cok erkenO zaman çatlatma iğnesi in 10. Günü 2 3 gün bekleyin iğne etkisi mi anlaşılır
Yarın yine kan vericem canım düşmez inşallah ya dülse de 14. Günden sonra yükselebilir diyolar negatif çıkarsa üzülme diyolar anlamadım bu işi hiç ya :)
Bazen gec dollenme oluyor 15. Gunde negatif oluyor 18. Gunde bile adet olmadikca hep umut var insallah gorursun Kuzum yaYarın yine kan vericem canım düşmez inşallah ya dülse de 14. Günden sonra yükselebilir diyolar negatif çıkarsa üzülme diyolar anlamadım bu işi hiç ya :)
Sende iki gun sonra denesen tam sonuc belki insallah pozigif olur yaBenim aşılamanın 10. Çatlatmanin 12. Dünü bende sabah yaptım negatif çıktı
Ay inşaallah benim test erken oldu ama dayanamadımSende iki gun sonra denesen tam sonuc belki insallah pozigif olur ya
Ta canım benim inşallah öyledir çok teşekkür ederimBazen gec dollenme oluyor 15. Gunde negatif oluyor 18. Gunde bile adet olmadikca hep umut var insallah gorursun Kuzum ya
Evet etken olmus daha zaman var pozitifi gorde beklemek hic sorun olmazAy inşaallah benim test erken oldu ama dayanamadım