- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Hayir negatif baslamak olmaz olacak eminim bebBenim iyice umudum kalmadı azonce ilişki oldu ama okadar isteksizdim ki zorla oldu olmicak bu ayda bidahaki ayda ondan sonraki ayda okadar alıştım ki buna çünkü
Canım selam.Kizlar ben isyerinde dustum kalcam ve sol bilegim agriyor kirilmamistir demi kirilirsa tedaviye ara vermem gerekir
SeviliyorsunHayir negatif baslamak olmaz olacak eminim beb
Geçmiş olsun nasıl oldun ağrın biseyin varmiKizlar ben isyerinde dustum kalcam ve sol bilegim agriyor kirilmamistir demi kirilirsa tedaviye ara vermem gerekir
Gözünüz aydınnCanım selam.kan verdim sonucum 32 çıktı düşük bir değer inşallah 2 gün sonra sağlıklı yükseliş olur sanırım geç döllenme
Çok teşekkür ederim canımGözünüz aydınn
İnşallah ya dua etÇok teşekkür ederim canıminşallah sizede nasip olur
Etmez miyim ederim tabikiİnşallah ya dua et
Bende 8 ay faln oldu deniyorum ama varya sen smdi nekadar mutlu olmuşsundur ay valla cok sevindim adınızaEtmez miyim ederim tabikibenim ilk hamileliğim 1 yıldan fazladır deniyorum ilk defa pozitifi gördüm inşallah kısa sürede güzel haberlerinizi paylaşırsınız
Tam anlamıyla mutluluğu yaşayamadım çünkü değerim adet gecikmesi olmasına rağmen bence düşük çıktı inşallah Cumartesi günü 70 falan olursa sevinicem eşimede söylemedim dahaBende 8 ay faln oldu deniyorum ama varya sen smdi nekadar mutlu olmuşsundur ay valla cok sevindim adınızaRabbım zamanini biliyor iste biz sabredemiyoruz
Kaç gün gecikti iğneyle kaldın dimi ilk denemenmiydiTam anlamıyla mutluluğu yaşayamadım çünkü değerim adet gecikmesi olmasına rağmen bence düşük çıktı inşallah Cumartesi günü 70 falan olursa sevinicem eşimede söylemedim daha
Daha önce klomen ve aşılamam negatif sonuçlanmıştı ilk defa femara denedim. 21 Aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım dün silik çizgi ile öğrendim. Çatlatma iğnesinde geç döllenme oluyormu diye baktım ama bir şey bulamadımKaç gün gecikti iğneyle kaldın dimi ilk denemenmiydi
Evet evet oluyor doktorum demişti bana Bende sormuştum geç dollenmedir sen icini ferah tutDaha önce klomen ve aşılamam negatif sonuçlanmıştı ilk defa femara denedim. 21 Aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım dün silik çizgi ile öğrendim. Çatlatma iğnesinde geç döllenme oluyormu diye baktım ama bir şey bulamadım
İnşallah canım ya aklıma geç döllenme dışında bir şey gelmiyor iki yumurtam vardı biri 17 mm idi belki o geç çatlamıştır diye düşünüyorumEvet evet oluyor doktorum demişti bana Bende sormuştum geç dollenmedir sen icini ferah tut
Degerin dusuk degil merak etme yukselir kat ve kat insallahCanım selam.kan verdim sonucum 32 çıktı düşük bir değer inşallah 2 gün sonra sağlıklı yükseliş olur sanırım geç döllenme
Kuzum y’a kotu dustumGeçmiş olsun nasıl oldun ağrın biseyin varmi
İnşallah canım benimDegerin dusuk degil merak etme yukselir kat ve kat insallah
Artık yapcak bisi yok zorla da olsa yap bellimi olur hiç beklenmedik zamanlarda tutuyorDegerin dusuk degil merak etme yukselir kat ve kat insallah
Kuzum y’a kotu dustumyuruyemiyorum kolum da biraz iyi
Doktorumu gordum o bana bu hafta sonu ovitrelle vuralim persembeden itibaren iliski demistiiliski yapacak halim yokki Of cok canim sikiliyor
Geçmiş olsun canım inşallah bir şeyin yokturKizlar ben isyerinde dustum kalcam ve sol bilegim agriyor kirilmamistir demi kirilirsa tedaviye ara vermem gerekir
Canım tebriklerrr 70 iyi bir değer bence sakın üzülme moralini yüksek tutDaha önce klomen ve aşılamam negatif sonuçlanmıştı ilk defa femara denedim. 21 Aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım dün silik çizgi ile öğrendim. Çatlatma iğnesinde geç döllenme oluyormu diye baktım ama bir şey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?