- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.941
O direk ovitrelleden meselaGaz ilk günden beri var
Cok yan etkisi var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O direk ovitrelleden meselaGaz ilk günden beri var
Ciksin zaten direk buraya yazicamAllah’im ne cikmaz bir testi sansina
Pozitif gorursun Kuzum insallah ya bekledigine deger guzel haberler bekliyorum
Off o 14 gun cidden zor birsey bu ovitrelle kacinci gunundesinBu ovitrelle yumurta catlatir mi bilmem ama bizi meraktan çatlatacak
Insallah guzel haberlerini bekliyorum catliycamCiksin zaten direk buraya yazicam
Yumurtan gayet iyi durumda insallah catlar ve tutunur sanaMerhaba hanımlar, bende bu gün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde 5 gün femera kullanmıştım. Yumurtamın boyutu 22 mm olmuş, çok mu büyümüş acaba diye kafamda soru işareti oluştu?
İğne gününü saymazsak 9Off o 14 gun cidden zor birsey bu ovitrelle kacinci gunundesin
Az kalmis y’a insallah guzel haberlerini alirizİğne gününü saymazsak 9
Bence gayet iyi sonrası aşılama mi doğal miMerhaba hanımlar, bende bu gün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde 5 gün femera kullanmıştım. Yumurtamın boyutu 22 mm olmuş, çok mu büyümüş acaba diye kafamda soru işareti oluştu?
İnşaallah İğneden 12 saat sonra kasık ağrım başladıAz kalmis y’a insallah guzel haberlerini aliriz
Normalde sormam ama sende belirtiler hissediyormusun arkadaslar icin
Harikasinİnşaallah İğneden 12 saat sonra kasık ağrım başladı
Sonrasında hep devam 5 ve 6 gün baya kasık ağrım vardı
Baştan beri bir kaç gün dışında uyku halim var.
Göğüste belirti yok ama adet ağrısı gibi ağrı var hep son 3 gündür de bel ağrısı da var bütün detayları yazdım
Yarın gece için ilişki önerdi doktorum güzel dileklerin için teşekkür ederiminşallah olumlu sonuçlanırYumurtan gayet iyi durumda insallah catlar ve tutunur sana
Iliskiyi erteleme
Doğal olacakBence gayet iyi sonrası aşılama mi doğal mi
Amin hayırlısıyla inşaallahHarikasin
Belirtiler herkeste bir olmuyor ama dursun burda Kizlar bazen kiyaslamak istiyor
Insallah bu ay hepiniz pozitifi gorun ya
Az kalmis
Iliskiden sonee de a hemen kalkma mumkunse yastik felan belineYarın gece için ilişki önerdi doktorum güzel dileklerin için teşekkür ederiminşallah olumlu sonuçlanır
Önerilerine uyucam evet biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmışIliskiden sonee de a hemen kalkma mumkunse yastik felan beline
Garanti niyetine igneden sonra 36. Saatide degerlendir gerisi Allah kerim
Aynen rabbim ol der olur insallah simsiki tutunur sana mucizen rica ederim ne demek guzel haberlerini bekliyorumÖnerilerine uyucam evet biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış
Kuzum heralde bana kontrol etmem gereken numarayi yanlis verdiler bu saate cikardi yoksa neyse yarin sabah gider ogrenirimInsallah guzel haberlerini bekliyorum catliycam
Muhtemelen öyledir yoksa nasıl hastane bu daha çıkamadı.Kuzum heralde bana kontrol etmem gereken numarayi yanlis verdiler bu saate cikardi yoksa neyse yarin sabah gider ogrenirim