- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Hahahhaha gidim incire gomuluyumYok kiz, günde 3 tanedüzüne yesem arşa çıkardı herhalde famera da etkiledi ama ben incire de inaniyorum. Olacak olacak umudumuzu asla kaybetmiyoruz. Doktorunu seviyorsan özellikle sakın vazgecme
İnşallah ya İnşallah Önemli olan sağlıklı olsun yumrutamizda döllenme kaç tane olması değil dua edelimKuzum geçen ay benim de 3 tane 16 17 18 di olmadı.. bu ay 1 tane doktor kaçırmayalım dedi. İnşallah bu ay olur
Bende geçen ay menopur kullanmıştım.yumurta takibinde çok arttırmıyorlar fazla oluşmasın diye. İnşallah bu ay hemen büyürler canım güzel haberlerini bekliyorumBen menopur igne kullaniyorum bakalim bu ay ne verecek
Benimkiler de baya gec buyuyor oyle boyle degil dozunu cabuk arttirmiyor doktor da
Evet inşallah canım bir tanesi bile spermle buluşsa yetecek.. Sen iğne vuruldun mı ay?İnşallah ya İnşallah Önemli olan sağlıklı olsun yumrutamizda döllenme kaç tane olması değil dua edelim
Ben menopurle bir kez hamile kaldim o yuzden bundan vazgecmiyor doktorBende geçen ay menopur kullanmıştım.yumurta takibinde çok arttırmıyorlar fazla oluşmasın diye. İnşallah bu ay hemen büyürler canım güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah şifa olsunnnnnnHahahhaha gidim incire gomuluyum
Sorun ne biliyormusun doktor 112.5 da veriyor dozu oda cok yavas artiyor bir anda cok yumurta olmasin en fazla iki yumurta olsun istiyor oda baya zaman gecen ay 1.5 ayda anca ovitrelle yaptim nerdeyse
Insallah bu ay tutar cidden doktor onemli kadin bana huzur veriyor yani dertleserek ilerliyoruz
Yok vermedi bu kez iğne kendisi çatlar sen degerlendir bidahakine dediEvet inşallah canım bir tanesi bile spermle buluşsa yetecek.. Sen iğne vuruldun mı ay?
Neguzel canm benim doktor da öyle arkadaşım gibi davranıyor insanın içini rahatlatiyor ayyy Hadi inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım hayırlı sağlıklıİnşallah şifa olsunnnnnncok yumurta olup kiste cevirecegine yavas olsun bizim olsun ayol
Aynen hayirlisiyla olsun da cok az onemli degilİnşallah şifa olsunnnnnncok yumurta olup kiste cevirecegine yavas olsun bizim olsun ayol
Rabbim neyi nasip ettiyse o olur. Ben şunu düşünüyorum önceden anneler nasıl hamile kalıyormuş yok catladi yok catlamadiKızlar dün degerlendiremedim bugünde degerlendiremedim dun doktor 18 demişti catlamismidir ki acaba yayarın ve sonrasi 3 günler pes pese olcak ama bakalım inşallah catlamamistir bugün
Aynen stres yapma gecen Ay hergun yaptim gene negatif zayen spermler yasiyor tutacaksa gene tutarKızlar dün degerlendiremedim bugünde degerlendiremedim dun doktor 18 demişti catlamismidir ki acaba yayarın ve sonrasi 3 günler pes pese olcak ama bakalım inşallah catlamamistir bugün
Herşey çok güzel olacak inşAllah çiçeğimmmm buna inanalımSelam Kizlar
Ocak subat derken 2021i bitirdik
2022 ye hamile girebilmek umuduyla aciyorum bu topigi bu ay tedavi gorebilcekmiyim daha bilmiyorum
Tutmamis olmasi nasip ama bir yerlerde biseyleri eksikmi yaptim veya bilmedigim birseyler varmi hep beraber devam edelim insallah bu yolda ugrasan herkese hayirli evlat nasip olsun
Zaten artik butun kk biliyor bendeki cocuk hasretini bu donemde ne yediniz ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim
Esim de bir problem yok
Benim hipofiz bezim calismiyor cok arastirdim ama pek kimse bulamadim bu konu hakkinda da
Artik gercekten de dipdeyim stres yapmamak icin de cok cabaladim ama konu basli basina stresli bana bir cikis yolu yazabilecek olan varsa da dinliyorum
Ya catlamissa kacirmissam ondan korkuyorum ya ama smdi kasik ağrım var sanirim bugün catlicakAynen stres yapma gecen Ay hergun yaptim gene negatif zayen spermler yasiyor tutacaksa gene tutar
Tinimimihanim sen nerelerdesin hesabi niye kaptmistinHerşey çok güzel olacak inşAllah çiçeğimmmm buna inanalımHepinizin gebe olduğu bir topik olsun inşAllah
Insallah tinnim sonra anneler topigi acarizHerşey çok güzel olacak inşAllah çiçeğimmmm buna inanalımHepinizin gebe olduğu bir topik olsun inşAllah
Hayir dusunme oyle bir sperm uc gun yasiyor hem olacaksa her turlu biliyorsunYa catlamissa kacirmissam ondan korkuyorum ya ama smdi kasik ağrım var sanirim bugün catlicak
İnşallah okur canım benim gece çatladı sanırım baya hissettim akıntımda yoğunlaştıYok vermedi bu kez iğne kendisi çatlar sen degerlendir bidahakine dedi
Evet benim geçen ay bide genelde burda okuduğum kadarıyla gecikmiş çoğununKızlar femara ve çatlatma iğnesi olup adeti geciken var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?