- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.521
Kuzum hemen ilk basta mi cikti bu cizgi 20. Dakika daha kotu ama o sayilmazGünaydın canlar13.gun, sahurdan sonr yatim üç ssat sonra test yaptım
Ayy hadi insallahKızlar doktor randevumdan çıktım dün 17 mm olan yumurta bugün 20 mm olmuşdoktorum iğneyi yazdı bugün alıp yarın saat 13 te vurulucam
İlk beş dk da iplik gibiydi kuzumKuzum hemen ilk basta mi cikti bu cizgi 20. Dakika daha kotu ama o sayilmaz
Ayy hadi insallahbugun tum dualarim senin icin bu defa hayirlisiyla tutunsun sana cicegim
Harika kuzummKızlar doktor randevumdan çıktım dün 17 mm olan yumurta bugün 20 mm olmuşdoktorum iğneyi yazdı bugün alıp yarın saat 13 te vurulucam
Regli oluyorum kuzumm gerek kalmadıKuzum hemen ilk basta mi cikti bu cizgi 20. Dakika daha kotu ama o sayilmaz
Ayy hadi insallahbugun tum dualarim senin icin bu defa hayirlisiyla tutunsun sana cicegim
Ah seninki baya cok olmus insallah cabuk gelir niye boyle olduKozlar hala adet olmadımiğnenın 17 sinden selamlar ve kan testi verdim dün cıkmadı 1.20 bat 4 nisan
Ah Kuzum ya 3.5 beta bile cizgiye yetti cok uzgunum insallah bu son reglin olurRegli oluyorum kuzumm gerek kalmadı
Ay keşke hiç cikmasaydi vallaAh seninki baya cok olmus insallah cabuk gelir niye boyle oldu
Ah Kuzum ya 3.5 beta bile cizgiye yetti cok uzgunum insallah bu son reglin olur
Guzel rabbim buyuk insallah bu son olsun yeniden dene pozitif olsunAy keşke hiç cikmasaydi valla
İlk yumurta takibi kuzum.Guzel rabbim buyuk insallah bu son olsun yeniden dene pozitif olsunbu kacinci peki
Amin kuzumKuzum hemen ilk basta mi cikti bu cizgi 20. Dakika daha kotu ama o sayilmaz
Kuzu adet mi oldun senİlk yumurta takibi kuzum.
İki de aşılama.varr işte. Ya ramamzanda gitmek istemiyorum doktora, Mayıs takı reglim de bayrama geliyo
Ah kuzum ilklerde negatif olasiligi yuksek ama sonra pozitifi goreceksin insallah ben inaniyorumİlk yumurta takibi kuzum.
İki de aşılama.varr işte. Ya ramamzanda gitmek istemiyorum doktora, Mayıs takı reglim de bayrama geliyo
Insallah kuzum su mubarek gunlerin hurmetine ol der olurAmin kuzumyarın iğne günü ile doktor 3 gün değerlendir dedi inşallah bu sefer tutar
Ya çok karıştı kafam ne düşüneceğimi şaşırdım.Ah kuzum ilklerde negatif olasiligi yuksek ama sonra pozitifi goreceksin insallah ben inaniyorum
Ay Evet bayramdan once gitsen regline gore vermiyormu ilaci
Insallah kuzum su mubarek gunlerin hurmetine ol der olur
Senin kaçıncı denemede oldu kuzumAh kuzum ilklerde negatif olasiligi yuksek ama sonra pozitifi goreceksin insallah ben inaniyorum
Ay Evet bayramdan once gitsen regline gore vermiyormu ilaci
Insallah kuzum su mubarek gunlerin hurmetine ol der olur
Bebeğim şimdi beyaz bı akıntı geldi iki damla.kanKuzu adet mi oldun sen
İnşallah insallahhhhh aminnn.Amin kuzumyarın iğne günü ile doktor 3 gün değerlendir dedi inşallah bu sefer tutar
Hayırlısı olsun kuzum yaBebeğim şimdi beyaz bı akıntı geldi iki damla.kan
Sanırım sabaha sökülürum.
AminnnnHayırlısı olsun kuzum yaSıkma canını tedaviye devam et bence bırakma
Evet kuzum doktorum iğne günü dahil 3 gün dedi sonrası gün aşırı 1 hafta dediAminnnnYaa bence bizi sperm hızı yüzünden olmuyor. Öyle düşünüyorum.
Ay ne biliyim ya bir yanım git diyo bir yanım ara ver.
İğne günü birliktelik dedimi kuzum sana
Bncede söylemeEvet kuzum doktorum iğne günü dahil 3 gün dedi sonrası gün aşırı 1 hafta dediEşime günleri söylemedim sonra tribe giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?