Yaaa çok üzüldüm ama bence çok erken zaten daha yükselme şansı var.Bgn kan verdm 8.89 olan bgn 2.06 ckmş düşmş gebelk yok yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok üzüldüm ama bence çok erken zaten daha yükselme şansı var.Bgn kan verdm 8.89 olan bgn 2.06 ckmş düşmş gebelk yok yani
Aklınızda olsun iğnenin etkisiyle değer yüksek çıkıyor. İğne olduktan en erken 13. Günde yaparsanız test daha net bir sonuç alırsınız, yumurta döllense bile rahme yerleşmesi hormon üretimi vs anca o kadar zaman alıyorBgn kan verdm 8.89 olan bgn 2.06 ckmş düşmş gebelk yok yani
Bktm işte pzrtesi 2 iken yükselmz bnce doktoruma srdm 1 hfta beklylm hastalnmzsn gel bkklm dediYaaa çok üzüldüm ama bence çok erken zaten daha yükselme şansı var.
Anladm bgn 14 gün bksammı acaba bilemedmki doktrmda 1 hfta bklylm dedi aslnda cok istyrmAklınızda olsun iğnenin etkisiyle değer yüksek çıkıyor. İğne olduktan en erken 13. Günde yaparsanız test daha net bir sonuç alırsınız, yumurta döllense bile rahme yerleşmesi hormon üretimi vs anca o kadar zaman alıyor
Test yaptm sabah dedm son test deneyim yokturda die hafif silik cizgi cktı gittm kan verdm garanti olsn dieYaaa çok üzüldüm ama bence çok erken zaten daha yükselme şansı var.
Sizin yazdgnzdan snra son testm vardı yapmıyrdm 2 cıkınca deneyim dedm hafif silik cizgi cktı gecen yaptm oda ckmıyprdu kan verdgmde gittim kan verdm garanti olsn die acaba diyrm testmi yanılttı bniAklınızda olsun iğnenin etkisiyle değer yüksek çıkıyor. İğne olduktan en erken 13. Günde yaparsanız test daha net bir sonuç alırsınız, yumurta döllense bile rahme yerleşmesi hormon üretimi vs anca o kadar zaman alıyor
Meraba cıktı kan tahlilim pazartesi biliyrsun 2.06 dı şimdi aldm 19.36 olmş 2 gün snra tekrr kan istediYaaa çok üzüldüm ama bence çok erken zaten daha yükselme şansı var.
Meraba aldım tahlilimi dedgm gbi pazrtesi 2.06 ckmştı şimdi aldm 19.86 ckmş 2 gün snra tekrr dedi domtormAklınızda olsun iğnenin etkisiyle değer yüksek çıkıyor. İğne olduktan en erken 13. Günde yaparsanız test daha net bir sonuç alırsınız, yumurta döllense bile rahme yerleşmesi hormon üretimi vs anca o kadar zaman alıyor
Ben 10.gün kan vermiştim ve 0 çıkmıştı keşke yalancı da olsa pozitifi görebilseydimMerhaba çatlatma iğnesinden sonra özellikle 14 gün hamilelik testi yapılmamasını çünkü iğneden dolayı testte yalancı pozitif çıkabileceğini söylüyorlar, 14. Gün genelde test öneriliyor..
Bn de 8 gün verdm 8.86 ckmştı snra pazartesi verdm 2.0 ckmştı carsmba test yaptm hafif cktı cizgi silikgidip kan verdm hemn 19.36 cktı yarın gene vercm kan doktorm tekrrla yükselckmi dedi bgn test yaptm cizgi dahada koyuyduBen 10.gün kan vermiştim ve 0 çıkmıştı keşke yalancı da olsa pozitifi görebilseydim
Hayırlı olsun adınıza sevindim bende pazartesi gününü bekliyorum 17.gunum ve doktor kontrolüm var bakalım ne diycek banaBn de 8 gün verdm 8.86 ckmştı snra pazartesi verdm 2.0 ckmştı carsmba test yaptm hafif cktı cizgi silikgidip kan verdm hemn 19.36 cktı yarın gene vercm kan doktorm tekrrla yükselckmi dedi bgn test yaptm cizgi dahada koyuydu
İnşllah sizinde olur cok tsk ederim gittim erkndn kan vercktm bgn verdm bklm soncm 1 saatte ckck inşlh artmıstr sbırszlkla beklyrm bndeHayırlı olsun adınıza sevindim bende pazartesi gününü bekliyorum 17.gunum ve doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bana
Merhaba son durumunuz nedir acaba? Benim de yumurtam fazla ve düzensiz büyüyor 11. Gün gittiğimde 32 mm olmuştu. Doktorum bir sonraki adet döngünün 7-8. Gün gel görüşelim dedi sanırım çatlatma iğnesi yapacak.Arkadaşlar merhaba
7 aydır deniyoruz, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay kontrol için doktora gittik rahim temizlenmiş mi diye bir de 7 ay oldu hani üzülüyoruz ne yapalım vs
Şimdi doktordan çıktık, Doktor rahim temizlenmiş birşey yok 16 mm yumurtan var tam zamanında gelmişsin dedi. (Bugün cumartesi) Ovitrelle yazdı yarın akşam yani pazar akşamı bunu vur pazartesi salı ilişki olsun dedi..
Ama bana biraz erken gibi geliyor
yumurta henüz 16 mm yarın 17mm üzerine çıkmış olacak (dr dedi) çatlama için erken değil mi 17-18mm ?
Bir de onu geçtim, benim çatlamayla ilgili bir problemim yok ki yani en azından varsa da hani bunun tespiti yapılmadı bu doktora ikinci gidişim öyle düzenli gittiğim beni bilen bir doktor falan değil birinci de alakasız bambaşka birşey için gitmiştim… e benim zaten yumurtam çatlıyor femara yada klomen vermeden çatlatma iğnesi yapmanın ne gibi bir anlamı var gerçekten çok sinirlerim bozuk… ama çaresiz oldugum için içüme sinmese de mantıksız gelse de yaptım iğneyi fikirlerinizi yazabilir misiniz sizce de saçma değil mi , yumurta tedavisi takibi yapmadan ilk defa ultrason bakan bir doktorun yumurta gördü diye direk sadece çatlatma iğnesi vermesi saçma değil mi
Canım bu süreçte ağrın oluyor muydu yumurtlama günlerinde?Canım bende iki gün önce iğnemi oldum iki yumurtam vardi biri 15 mm diğeri 20 mm doktor hemen yapalım dedi kendisi yaptı bana benim ilk hamileliğim 19 mm lik yumurta ile gerceklesmisti senin yumurtada iğne olana kadar biraz daha gelişir zaten doktorunu dinle ve iğneden sonra olsun ilişki bana kalırsa yanlış bilgi vermek istemem ama seni en iyi bilen şuanda doktorun
Ben de 2 kez ovitrelle kullandım ikisi de işe yaramadı ağustos’ta doğal yolla gebe kaldım ama kimyasalla sonuçlandı doktor hiç korunma kürtaj ya da cerrahi işlem olmadığı için korunmana gerek yok dedi geçen hafta hamile olduğumu öğrendim yumurtan çatlıyormuş sanırım ama işin başında kesinlikle stres var net yani evleneli 1 yıl iki ay oldu 6 ay doktora gittim erkenden olsun diye olmadı sonra dedim gitmiyorum doktora felan dedim birinci yılımızı kutladığımızda öğrenmiştik ağustostaArkadaşlar merhaba
7 aydır deniyoruz, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay kontrol için doktora gittik rahim temizlenmiş mi diye bir de 7 ay oldu hani üzülüyoruz ne yapalım vs
Şimdi doktordan çıktık, Doktor rahim temizlenmiş birşey yok 16 mm yumurtan var tam zamanında gelmişsin dedi. (Bugün cumartesi) Ovitrelle yazdı yarın akşam yani pazar akşamı bunu vur pazartesi salı ilişki olsun dedi..
Ama bana biraz erken gibi geliyor
yumurta henüz 16 mm yarın 17mm üzerine çıkmış olacak (dr dedi) çatlama için erken değil mi 17-18mm ?
Bir de onu geçtim, benim çatlamayla ilgili bir problemim yok ki yani en azından varsa da hani bunun tespiti yapılmadı bu doktora ikinci gidişim öyle düzenli gittiğim beni bilen bir doktor falan değil birinci de alakasız bambaşka birşey için gitmiştim… e benim zaten yumurtam çatlıyor femara yada klomen vermeden çatlatma iğnesi yapmanın ne gibi bir anlamı var gerçekten çok sinirlerim bozuk… ama çaresiz oldugum için içüme sinmese de mantıksız gelse de yaptım iğneyi fikirlerinizi yazabilir misiniz sizce de saçma değil mi , yumurta tedavisi takibi yapmadan ilk defa ultrason bakan bir doktorun yumurta gördü diye direk sadece çatlatma iğnesi vermesi saçma değil mi
İnşllah sizinde olur cok tsk ederim gittim erkndn kan vercktm bgn verdm bklm soncm 1 saatte ckck inşlh artmıstr sbırszlkla beklyrm
Merhabalar sonucunuz ne çıktı acabaİnşllah sizinde olur cok tsk ederim gittim erkndn kan vercktm bgn verdm bklm soncm 1 saatte ckck inşlh artmıstr sbırszlkla beklyrm bnde
Meraba sonucu. 57.10 cktıMerhabalar sonucunuz ne çıktı acaba
Merhaba biraz geç oldu ama yaşadıklarım ağır geldi.. hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 7+3 embriyoyu göremedik..Merhaba son durumunuz nedir acaba? Benim de yumurtam fazla ve düzensiz büyüyor 11. Gün gittiğimde 32 mm olmuştu. Doktorum bir sonraki adet döngünün 7-8. Gün gel görüşelim dedi sanırım çatlatma iğnesi yapacak.