inşallah canım hayırlısı nasılsa öyle olsunİnşallah olmasın canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım hayırlısı nasılsa öyle olsunİnşallah olmasın canim benim
hmmm anladım kuzum bilmiyordumOvitrelle ile erken çatlatıldığı için iğneden sonra 14. gün adet
benimde 28 gün döngüm ama çatlatma iğnesi sebebiyle erken olucam. Benim 25 eylül iğne 9 ekim adet
ben de bilmiyordum canım burda bir üyeden öğrendim :)hmmm anladım kuzum bilmiyordum
Çatlama iğnesi ilk bir hafta kasıklarda ağrı yapar 2. haftayı takip et kasık ağrsı geçmesi gerekirBende çatlatma iğnesi kullandım bugün 5 günüm ve sol kasık da ağrı var acaba neden
Bugün 6 günüm ve ağrı hafifledi ilk kez yaptırdım iğneyi inşallah güzel sonuçlanırÇatlama iğnesi ilk bir hafta kasıklarda ağrı yapar 2. haftayı takip et kasık ağrsı geçmesi gerekir
Sizde sorun yok ise eşiniz göründümü doktora sperm testi verdimi ?Arkadaşlar merhaba
7 aydır deniyoruz, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay kontrol için doktora gittik rahim temizlenmiş mi diye bir de 7 ay oldu hani üzülüyoruz ne yapalım vs
Şimdi doktordan çıktık, Doktor rahim temizlenmiş birşey yok 16 mm yumurtan var tam zamanında gelmişsin dedi. (Bugün cumartesi) Ovitrelle yazdı yarın akşam yani pazar akşamı bunu vur pazartesi salı ilişki olsun dedi..
Ama bana biraz erken gibi geliyor
yumurta henüz 16 mm yarın 17mm üzerine çıkmış olacak (dr dedi) çatlama için erken değil mi 17-18mm ?
Bir de onu geçtim, benim çatlamayla ilgili bir problemim yok ki yani en azından varsa da hani bunun tespiti yapılmadı bu doktora ikinci gidişim öyle düzenli gittiğim beni bilen bir doktor falan değil birinci de alakasız bambaşka birşey için gitmiştim… e benim zaten yumurtam çatlıyor femara yada klomen vermeden çatlatma iğnesi yapmanın ne gibi bir anlamı var gerçekten çok sinirlerim bozuk… ama çaresiz oldugum için içüme sinmese de mantıksız gelse de yaptım iğneyi fikirlerinizi yazabilir misiniz sizce de saçma değil mi , yumurta tedavisi takibi yapmadan ilk defa ultrason bakan bir doktorun yumurta gördü diye direk sadece çatlatma iğnesi vermesi saçma değil mi
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız eşinizde bir sorun yok ise tutar bu ayBugün 6 günüm ve ağrı hafifledi ilk kez yaptırdım iğneyi inşallah güzel sonuçlanır
Biz 7 aylık evliyiz eşimde de bende de herhangi bir sorun çıkmadı o yüzden birazda olsa umudum varİnşallah istediğiniz sonucu alırsınız eşinizde bir sorun yok ise tutar bu ay
İlk iğnede tutmayan çok olmazsa bile üzelme ikinci iğneyi dene hemen ikinci iğnede tutan daha fazlaBiz 7 aylık evliyiz eşimde de bende de herhangi bir sorun çıkmadı o yüzden birazda olsa umudum var
İkinizdede sorun yok ise sizin sorununuz stres birliktelik yaşarken çocuk olacak illa diye bir düşünceyle yapmayın benimde sorunum stresti yendik ilk ay bebek olduBiz 7 aylık evliyiz eşimde de bende de herhangi bir sorun çıkmadı o yüzden birazda olsa umudum var
Evet cnm ikimizde de sorun görülmedi ne yıpratıcı bir süreçmiş sebebini bilmiyoruzSizde sorun yok ise eşiniz göründümü doktora sperm testi verdimi ?
Sağol canım hayırlısı olsunİlk iğnede tutmayan çok olmazsa bile üzelme ikinci iğneyi dene hemen ikinci iğnede tutan daha fazla
Merhabaİkinizdede sorun yok ise sizin sorununuz stres birliktelik yaşarken çocuk olacak illa diye bir düşünceyle yapmayın benimde sorunum stresti yendik ilk ay bebek oldu
Merhaba bende bu ay klomen kullandım doktora p.tesi gittim 8m yumurta dedi.Klimen dozunu arttırdı Çarşamba gel dedi Çarşamba 15.4 olmuştu yumurta bana persembe-cuma-c.tesi birliktelik yok dedi c.tesi iğne pazar-p.tesi-salı birliktelik dedi.Arkadaşlar merhaba
7 aydır deniyoruz, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay kontrol için doktora gittik rahim temizlenmiş mi diye bir de 7 ay oldu hani üzülüyoruz ne yapalım vs
Şimdi doktordan çıktık, Doktor rahim temizlenmiş birşey yok 16 mm yumurtan var tam zamanında gelmişsin dedi. (Bugün cumartesi) Ovitrelle yazdı yarın akşam yani pazar akşamı bunu vur pazartesi salı ilişki olsun dedi..
yumurta henüz 16 mm yarın 17mm üzerine çıkmış olacak (dr dedi) çatlama için erken değil mi 17-18mm ?
Bir de onu geçtim, benim çatlamayla ilgili bir problemim yok ki yani en azından varsa da hani bunun tespiti yapılmadı bu doktora ikinci gidişim öyle düzenli gittiğim beni bilen bir doktor falan değil birinci de alakasız bambaşka birşey için gitmiştim… e benim zaten yumurtam çatlıyor femara yada klomen vermeden çatlatma iğnesi yapmanın ne gibi bir anlamı var gerçekten çok sinirlerim bozuk… ama çaresiz oldugum için içüme sinmese de mantıksız gelse de yaptım iğneyi fikirlerinizi yazabilir misiniz sizce de saçma değil mi , yumurta tedavisi takibi yapmadan ilk defa ultrason bakan bir doktorun yumurta gördü diye direk sadece çatlatma iğnesi vermesi saçma değil mi
Merhaba, bizde 3 ay denedik 4. Ay bu ve bende de eşimde de sorun yok. Buna rağmen olmayınca bu ay famera kullandırdı ve dün çatlama iğnesi oldum ilk defa. Ben adetimin 9. Günü gitmiştim 14 mm bir yumurtam vardı. 11. Günü(dün) tekrar çağırdı yumurtam 20mm olmuştu baya şaşırdım çünkü günde 1-2 mm büyüyor diye biliyorum. Herneyse dün hemen çatlatma iğnesi olmamı istedi ve yaptık iğneyi. Demem o ki sende 16 mm de ertesi gün iğne olmanı istemiş yani ertesi gün 20 mm ve üstünü görme ihtimaline karşı böyle istemiş olabilir. Bu yüzden bana mantıklı geldi. Sende endişe yapma içini ferah tut. Bu arada benimde çatlama sorunum var mı yok mu asla bilmiyoruz:) heralde bu kısmı sorgulamadan garanti çatlasın diye bu iğneyi öngörüyorlar. İnşallah bu sefer tutar isteyen herkesin gönlüne göre versin Umarım yardımcı olabilmişimdir.Arkadaşlar merhaba
Canım valla süper cevap vermişsin teşekkür ederim sağol bana da mantıklı geldi şimdi inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız aminMerhaba, bizde 3 ay denedik 4. Ay bu ve bende de eşimde de sorun yok. Buna rağmen olmayınca bu ay famera kullandırdı ve dün çatlama iğnesi oldum ilk defa. Ben adetimin 9. Günü gitmiştim 14 mm bir yumurtam vardı. 11. Günü(dün) tekrar çağırdı yumurtam 20mm olmuştu baya şaşırdım çünkü günde 1-2 mm büyüyor diye biliyorum. Herneyse dün hemen çatlatma iğnesi olmamı istedi ve yaptık iğneyi. Demem o ki sende 16 mm de ertesi gün iğne olmanı istemiş yani ertesi gün 20 mm ve üstünü görme ihtimaline karşı böyle istemiş olabilir. Bu yüzden bana mantıklı geldi. Sende endişe yapma içini ferah tut. Bu arada benimde çatlama sorunum var mı yok mu asla bilmiyoruz:) heralde bu kısmı sorgulamadan garanti çatlasın diye bu iğneyi öngörüyorlar. İnşallah bu sefer tutar isteyen herkesin gönlüne göre versin Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İnşallah canım inşallah Bu arada ben eş zamanlı ovülasyon testite yapıyorum. Bugün pik gördüm demek ki çatlama henüz gerçekleşmemiş:) iğneden sonra 36 saat içinde olacak, dün 15:30 da iğne vuruldum bu geve muhtemelen çatlama gerçekleşir :)) sen takip ediyor musun?Canım valla süper cevap vermişsin teşekkür ederim sağol bana da mantıklı geldi şimdi inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız amin
Bence bunu mutlaka sorun ultrasonda gördüğü yumurtanın büyüklüğüne göre belirliyorlar zamanı 12 saat çok büyük bir fark tedaviniz boşa gitmesinMerhaba yarın inşallah bende çatlatma iğnemi vuracağım doktorum saat 10dakika vur dedi ama sabah mı akşam mı onu söylemedi yada duymadım fark eder mi ?