Ovitrelle klomen ve adet gecikmesi☹️

Lovelyxx

Hayalim tek kelime ; çocuklu:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
70
32
8
32
Arkadaşlar herkese merhaba.Şu konu hakkında tecrübesi olan varsa yardımcı olurmusunuz çok mutsuzum

Klomen ve ovitrelle kullandım adetim 2 gün gecikti idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor yok mu yardım edecek kimse yokmu?

15 gün sonra test yaptın ve negatifse gebelik yoktur. Tecrübeyle sabittir.

Test idrarda yaptım sadece. İğnenin daha 13. Günü adet 2 gün geçti oyzden çok merak ediyorum test yapıp her ay ki gibi hüsrana uğramak istemiyorum ☹️

Okadarını bende akıl edebiliyorum sadece tecrübeleri merak ettim böyle cevap vermek yerine hiç vermeyebilirsin!

Niye atarlaniyosun negatif çıkmış işte kan ver kesin sonuç al baskasinda nasıl olduğunu ne yapıcak sin herkesin bünyesi bir mi .

Ayrıca yoruma açık değilsen açık bi platformda fikir istemiceksin ne değişik insanlarsiniz ya

Niye atarlaniyosun negatif çıkmış işte kan ver kesin sonuç al baskasinda nasıl olduğunu ne yapıcak sin herkesin bünyesi bir mi .

Ayrıca yoruma açık değilsen açık bi platformda fikir istemiceksin ne değişik insanlarsiniz ya
Seninle tartışmıycam gereksizin birisin belli varsa yorum yapmak isteyen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

Mune benim ne dediğim var böyle insanlar yüzünden banlaniyorum hep
Görende sizi 7/24 banlanıyor zannedecek, konu sahibesi bir sorununu yazmış, belli ki yaptığı testler negatif çıkınca üzülüyor, biraz destek olsak, biraz halini anlamaya çalışsak güzel olmaz mı?

konu sahibesi lütfen sizde yazdıklarınıza dikkat ediniz, sitede tartışmak vb yasaktır.

Görende sizi 7/24 banlanıyor zannedecek, konu sahibesi bir sorununu yazmış, belli ki yaptığı testler negatif çıkınca üzülüyor, biraz destek olsak, biraz halini anlamaya çalışsak güzel olmaz mı?

konu sahibesi lütfen sizde yazdıklarınıza dikkat ediniz, sitede tartışmak vb yasaktır.

Kötü bişey demedim altı üstü kan ver dedim bi tek ben de demedim ayrıca kan ver diye muneccim olmadığımız için sanmıyorum hiç birimiz neden adetinin 2 gun geçtiğini anlayalim .

Teşekkürler anlayışınız için belli ki herkes ayni niyette olamıyor ben bu forumda ki insanların konuşmaları üzerine üye oldum ve konu açtım yaptıkları konuştukları şeyin ne kadar kırıcı bi hayli üzücü olduğunu anlatamam herkesin kendi karakteri ben kimseyle tartışmıyorum ama gerçekten çok yazık ...

Klomen ve ovitrelle kullandım adetim 2 gün gecikti idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor yok mu yardım edecek kimse yokmu?
Canım üzülme benim 20gn gecikti hatta hiç olamadım. Tarlusal verdi doktor adet söktürücü Öyle oldum adet. Hormonlar etkileniyor tabi.

Canım üzülme benim 20gn gecikti hatta hiç olamadım. Tarlusal verdi doktor adet söktürücü Öyle oldum adet. Hormonlar etkileniyor tabi.
Bende bugün test yaptım negatif bende alsam mı tarlusal daha ne kadar beklesem bilemedim Okadsr üzüldüm ki ☹️

Back