Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okadarını bende akıl edebiliyorum sadece tecrübeleri merak ettim böyle cevap vermek yerine hiç vermeyebilirsin!Kan ver sende rahat et bizde edelim
15 gün sonra test yaptın ve negatifse gebelik yoktur. Tecrübeyle sabittir.
Okadarını bende akıl edebiliyorum sadece tecrübeleri merak ettim böyle cevap vermek yerine hiç vermeyebilirsin!
Seninle tartışmıycam gereksizin birisin belli varsa yorum yapmak isteyen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorumNiye atarlaniyosun negatif çıkmış işte kan ver kesin sonuç al baskasinda nasıl olduğunu ne yapıcak sin herkesin bünyesi bir mi .
Ayrıca yoruma açık değilsen açık bi platformda fikir istemiceksin ne değişik insanlarsiniz ya
Seninle tartışmıycam gereksizin birisin belli varsa yorum yapmak isteyen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Test idrarda yaptım sadece. İğnenin daha 13. Günü adet 2 gün geçti oyzden çok merak ediyorum test yapıp her ay ki gibi hüsrana uğramak istemiyorum![]()
Hanımlar sakin olur ve üsluplara dikkat eder misiniz lütfen?
Idrar belli olmaz daha. Kan testi yaptır.
Görende sizi 7/24 banlanıyor zannedecek, konu sahibesi bir sorununu yazmış, belli ki yaptığı testler negatif çıkınca üzülüyor, biraz destek olsak, biraz halini anlamaya çalışsak güzel olmaz mı?Mune benim ne dediğim var böyle insanlar yüzünden banlaniyorum hep
Görende sizi 7/24 banlanıyor zannedecek, konu sahibesi bir sorununu yazmış, belli ki yaptığı testler negatif çıkınca üzülüyor, biraz destek olsak, biraz halini anlamaya çalışsak güzel olmaz mı?
konu sahibesi lütfen sizde yazdıklarınıza dikkat ediniz, sitede tartışmak vb yasaktır.
Görende sizi 7/24 banlanıyor zannedecek, konu sahibesi bir sorununu yazmış, belli ki yaptığı testler negatif çıkınca üzülüyor, biraz destek olsak, biraz halini anlamaya çalışsak güzel olmaz mı?
konu sahibesi lütfen sizde yazdıklarınıza dikkat ediniz, sitede tartışmak vb yasaktır.
Canım üzülme benim 20gn gecikti hatta hiç olamadım. Tarlusal verdi doktor adet söktürücü Öyle oldum adet. Hormonlar etkileniyor tabi.Klomen ve ovitrelle kullandım adetim 2 gün gecikti idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor yok mu yardım edecek kimse yokmu?
Bende bugün test yaptım negatif bende alsam mı tarlusal daha ne kadar beklesem bilemedim Okadsr üzüldüm kiCanım üzülme benim 20gn gecikti hatta hiç olamadım. Tarlusal verdi doktor adet söktürücü Öyle oldum adet. Hormonlar etkileniyor tabi.