- 25 Ağustos 2024
- 602
- 165
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.681
Siz ne yaptınız ?Herkese merhaba test yapan var mi acaba :)
Ben igne vurulmamistim usg ile catlamayi takip etmistim hatirlarsiniz belki. O yazden 13 ekime göre hesapliyorum daha 1 hafta oldu. Kan icin ya da idrar testi icin erken diye düsündüm. Ama pek umudum yok hicbir belirtimde :)Siz ne yaptınız ?
Daha erken sizin hemen ümidinizi kaybetmeyin bence olur inşallahBen igne vurulmamistim usg ile catlamayi takip etmistim hatirlarsiniz belki. O yazden 13 ekime göre hesapliyorum daha 1 hafta oldu. Kan icin ya da idrar testi icin erken diye düsündüm. Ama pek umudum yok hicbir belirtimde :)
Ekim demisim pardon 13 kasimm :) bat diye bir tarihim yok maalesef adetim cok düzensiz. 40-45 günü buluyor döngülerimDaha erken sizin hemen ümidinizi kaybetmeyin bence olur inşallahbat nezaman
Eşim de bir problem yok bende çikolata kisti ve pcos var maalesef 1 bucuk senedir deniyoruz bir kimyasal gebelik oldu sonra da hiç olmadı.Siz ne kadar süredir deniyordunuz esinizde ya da sizde herhangi bir problem varmiydi?
Benim de düzensizdi bazen iki ay felan olmuyordum iğnelerden ilaçlardan sonra tam vaktin de oluyorum bakalım bu ay ara vercem iğneye nasıl olur döngüm bilmiyorum.Ekim demisim pardon 13 kasimm :) bat diye bir tarihim yok maalesef adetim cok düzensiz. 40-45 günü buluyor döngülerim
Pes etmek yok ..ben bı vitamin duydum şayet regli olursam ona basliycam gerçi onun benzerini kullandım 3 ay ama bununla gebe kalani cok okudum14.cü gün bugün bat yarın testim negatif maalesef bu ayda olmadı regl olcam
İsmini banada söyleyebilirmisiniz tabiki pes etmek yok sadece bir ay tedaviye ara vericem ağır geldi iğne ilaçlar.Pes etmek yok ..ben bı vitamin duydum şayet regli olursam ona basliycam gerçi onun benzerini kullandım 3 ay ama bununla gebe kalani cok okudum
Siz n’aptınız oldunuz mu gecikme yaşamıştınızPes etmek yok ..ben bı vitamin duydum şayet regli olursam ona basliycam gerçi onun benzerini kullandım 3 ay ama bununla gebe kalani cok okudum
Bence eşiniz için tekrar görünün farklı doktora belki ilave takviye edici isteyebilir sperm sayısı iyi bence morfolijiden emin olamadım morfoloji burda okuduğuma göre hamilelikte önemli bence.Bende de hafif pcos var diyorlar. Pcosun tek belirtisi adet düzensizligi. Gecte olsa yumurtam oluyor catliyor. Bazen femara-igne bazen sadece femara bazende kendiliginden ilacsiz takip ediyorlar 8 aydir. Ve tabi ki stres diyorlar en büyük sebebine peki diyorum :) Esimin testinden emin olamiyorum üroloji problem yok demisti bundan önce ama burda okuduklarim ve kadin dogum doktoruyla konusmama göre test yenilemesini istedi. Sperm sayisi 92 milyon ama ileri hareketlilik %15 ve morfoloji %3 cünkü sadece umarim bu kisimda herhangi bir sey atlanip sadece benim üzerimden tedavi ilerletilmemistir. Esim hicbir takviye vs kullanmiyor cünkü
Benim ileri derece pcos 10 15 kilo felan verdim sağlıklı beslenerek iğne ilaç dan ötürü 5 kilosunu geri aldım zor bu hastalık çözümü de yok.Bende de hafif pcos var diyorlar. Pcosun tek belirtisi adet düzensizligi. Gecte olsa yumurtam oluyor catliyor. Bazen femara-igne bazen sadece femara bazende kendiliginden ilacsiz takip ediyorlar 8 aydir. Ve tabi ki stres diyorlar en büyük sebebine peki diyorum :) Esimin testinden emin olamiyorum üroloji problem yok demisti bundan önce ama burda okuduklarim ve kadin dogum doktoruyla konusmama göre test yenilemesini istedi. Sperm sayisi 92 milyon ama ileri hareketlilik %15 ve morfoloji %3 cünkü sadece umarim bu kisimda herhangi bir sey atlanip sadece benim üzerimden tedavi ilerletilmemistir. Esim hicbir takviye vs kullanmiyor cünkü
Merhaba sonuçlarınız ne oldu aceba hamilesinizdir inşallahKızlar tekrardan merhabalar , çatlatma sonrası yukarda 11 ve 12. Günlerindeki testimi atmıştım. Az önce test yaptım üçünüde yolluyorum . 11 ve 12. Günler ilk idrarla 13.olanı ilk idrar değil az önce yaptım . Bu arada tüm adet belirtilerini yaşıyorum . Her an olabilirim . Şimdiye gitmesi gerekmiyor muydu iğnenin etkisi