Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Ne yaptın bakalim gittinmi dr
Gittim haberler kötü malesef. Sürekli gittigim Dr vajinal baktı kese düzgün değil ve bebek görünmüyor gelişimi durmuş. Sadece yolk sap görünüyor cuma aç gel dedi sağlıksız gebelik. 2. Bi Dr a Gittim karından bakarak bebegi gördü kalp atışı var fakat çok yavaş dedi 60 civari. Normalde 100 üstü olmalıymış. Kese için o da iyi görünmüyor dedi ve bebek olması gerekenin yarısı kadar bile tam değil. Cuma tekrar gel fakat bebegi aynı durumda göreceğiz ilerleme beklemiyorum dedi aç susuz gel iki Dr da cuma kürtaja çağırdı anlayacağın. Olmadı buraya kadarmış

Ya ne soyleyim ne yazayım bilemedim ..üzülme diyemem sana ama sole dusunelim elbet bundada vardır bı hayir ..en azindan hamile kalabiliyorssun..rabbim hakkında en güzelini nasip etsin

İnşallah sağlıksız gebelik değildir rabbimin mucizesi hep vardır içinizi ferah tutun dua ettim senin için Öyleyse bile üzülmeyin vardır rabbimin bildiği elbet nasip etcek hayırlısıyla

Nasilsin gittinmi dr güzel sonuçlar almissindir inşallah

İnşallah sağlıksız gebelik değildir rabbimin mucizesi hep vardır içinizi ferah tutun dua ettim senin için Öyleyse bile üzülmeyin vardır rabbimin bildiği elbet nasip etcek hayırlısıyla

Nasilsin gittinmi dr güzel sonuçlar almissindir inşallah
Kızlar dün kürtaj oldum maalesef. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ilaçlarımı kullanıyorum kontrol dedi 10 gün sonra. sizler ne durumdasınız

Kızlar dün kürtaj oldum maalesef. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ilaçlarımı kullanıyorum kontrol dedi 10 gün sonra. sizler ne durumdasınız
Çok üzüldüm seni anlıyorum bende kimyasal düşükten sonra çok üzülmüştüm ama pes etmedim sizde pes etmeyin hayırlısı böyleymiş inşallah kısa sürede toparlanırsın rabbim güzelleştiriyor demekki

Ben 4.cü iğnemi oldum 10.günüm bugün test yaptım negatif yine Rabbim nezaman nasip etti bilmiyorum inşallah senin de benim de bekleyen herkesin mucizesi gelir

Ben 4.cü iğnemi oldum 10.günüm bugün test yaptım negatif yine Rabbim nezaman nasip etti bilmiyorum inşallah senin de benim de bekleyen herkesin mucizesi gelir
Kürtaj sonrası sorun olmazsa inşallah ilk adetten sonra deneyebilirsiniz dedi su an için ama bakalım Bi kontroller nasıl geçecek.. senin kimyasal ve benim bu olayın tek pozitif yanı gebelik oluşabiliyor demek. Bu pozitif için çok uğramıştık ve Tekrar ne zaman olur bilmiyoruz tabi ya da olacak mı ama Rabbim ne yazdıysa o. Biz yine elimizden geleni yapacağız dua edeceğiz bir de 10. Gün negatif kanda ilaç kalmamış demek biliyorsun artık bir dahaki testte pozitif gelirse yüksek ihtimal gebelik vardır. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bu ay beklediğin müjdeyi Rabbim nasip etsin

Geçmiş olsun ..yat dinlen kafanı topla ve bence biraz ara ver rahim toplasın kendini..bende düşükten sonra öle yaptım ...ben halen regli olmadim bugün 14 gün evde test vardı bozuk galiba hiç renk çıkmadı .zaten nerde eksantrik işler beni bulur

İnşallah bir sorun olmaz rabbim tekrar nasip eder tabiki gebelik oluşuyor en azından tüpleriniz açık demekki iyi bişi ben kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediğim de doktorlar sevinmişti bu iyi bişi dediler tüpler açık dediler oyuzden hsg gerek kalmadı benim arkadaşım da kürtaj olmuştu sontanhamile kaldı doğum yaptı ümidimizi kaybetmeyelim Ben artık vücudumu tanıyorum dün de test yaptığım da iğne etkisi yoktu geçen aylarda da 10.gun hep negatifti hep akıntım oluyordu göğüs hassasiyeti sivilce çıkması şişkinlik bu ay da öyle oyuzden umudum yok hayırlısı yine takip edicem bakalım

Bence 14 gun geçtiyse kan verin belki geç döllenme olmuştur Benim de gecikirdi hep 2 hafta felan benim pkos dan dolayı tabi

Haklısın canım. Dr soylemedikce değil bebek düşünmek ilişki bile olmayacak zaten. Prolaktin biraz yüksekti benim ona falan da tekrar baktiracagim hormonlar vs. Dr değiştirmiş de oldum bu arada. Senin test bozukmuş C çizgisi cikmadiysa. Ben prodoctor almıştım yumurtlama sonrası 12. Gün testte hemen cikmisti ve innovita vardı elimde onda da çıkmıştı. Bu iki testi beğenmiştim yeniden alacaksan aklında olsun. Erken gebelik testleri ikisi de

Bende iğneyle gebe kaldım 11.gün bnmde testim negatif çıktı 14.gün pozitife döndü hiç morelini bozma inşallah seninde bebegin tutunmuştur

Evet o markaları duydum yaşadığım yr küçük yer çok eczane yok burda ..ama aklımda o markalar ..ben kapatmak üzereyim artık bebek olayını bizden geçti sanırım hiç umudum yok ...şimdi regli olmaya bakıyorum

Hayıt macunu felan denedinmi hiç pkos için ..çok iyi diyorlar

Evet benim Dr da hsg ye gerek yok artık tüplerin açıkmış bak tekrar olacak falan diye moral vermeye çalıştı bana da. Benim pozitif gördüğüm ay da hiçbir belirtim yoktu extra. Diğer aylarda neyse öyleydi. Yani belli olmaz umitsiz olma lutfen. Ben belirti aramayı bıraktığım ilk ay pozitif gördüm Bi de. Eğer negatif gelirse de gelecek ayda ilişki günleri değerlendirip kendine Bi meşgale bul olur mu gün sayma belirti arama. Aklına gelince hemen birseylerle ilgilen

Ya sorma burası da öyle. Eczanelerde 2-3 marka var ve hepsinde de aynı. İnternetten almıştım. Bebek isteyen olursa vereyim kullansın diye kenara kaldırmıştım ama yeniden lazım olacak tahmin etmemiştim bunu sen de çok istiyordun biliyorum ama evlat sevgisi tatmış olman bunun nasip olmasını düşün olur mu. Yanında olan yavruna sarıl kokla öp onu bol bol Rabbim onun güzel günlerini göstersin. Nasipte varsa zaten olacak 2.si de Dr lar ne derse desin ama olmazsa da vardır Bi hayır elbet

Evett aynen öle canim herseyde vardır bı hayir tabiki ..artık üzülmüyorum sanırım alistim... çok şükür bal tatinda bı evladım var ...rabbim tekrardan nasıp etsin sana da en kısa zamanda isteyen herkese ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…