Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Evet benim Dr da hsg ye gerek yok artık tüplerin açıkmış bak tekrar olacak falan diye moral vermeye çalıştı bana da. Benim pozitif gördüğüm ay da hiçbir belirtim yoktu extra. Diğer aylarda neyse öyleydi. Yani belli olmaz umitsiz olma lutfen. Ben belirti aramayı bıraktığım ilk ay pozitif gördüm Bi de. Eğer negatif gelirse de gelecek ayda ilişki günleri değerlendirip kendine Bi meşgale bul olur mu gün sayma belirti arama. Aklına gelince hemen birseylerle ilgilen
Bu ay da olmazsa tüp bebek iğnelerine geçelim demişti doktor ara vericem dedim bir kaç ay stres oluyorum yan etkiside fazla iğnenin 5 kilo aldım toplam yüzümde sivilce çıkmazdı sivilce doldu hep akışına bırakcam bir süre 😌

Bu ay da olmazsa tüp bebek iğnelerine geçelim demişti doktor ara vericem dedim bir kaç ay stres oluyorum yan etkiside fazla iğnenin 5 kilo aldım toplam yüzümde sivilce çıkmazdı sivilce doldu hep akışına bırakcam bir süre 😌
İnşallah gerek kalmaz artık bu ay tutmuştur ama ben de aşılamaya geçecektim bıraktım yan etkilerden ve stresten dolayı. Belki hatırlarsın bilmiyorum bi sure ara verecegim demistim. O ay regl sonrası 3 gün arayla iliski oldu. 3 gün yumurtlama masajı denedim sonra usenip bıraktım. Sadece ovulasyon testi yaptım ve pik görünce 3 gün üst üste değerlendirdik. 1 iliskide jel kullandım. 2 gün sonra da nolur nolmaz 1 ilişki daha oldu jel yine kullandım. Arkasından hiç istemiyor canım diyip ay sonuna kadar ilişki olmadı. Bu süreci atlatırsak tekrar denerken yine bu düzende denemeyi düşünüyorum. Paylaşayım istedim sana ve okuyan başka arkadaşlara faydası olur belki diye. Ama en önemlisi o ay olursa olur olmazsa olmaz dedim gün saymadım belirti aramadım. Bence kritik nokta buydu çünkü stres yapınca olacağı varsa da olmuyor ama stres yapmamak cidden çok zor

İnşallah gerek kalmaz artık bu ay tutmuştur ama ben de aşılamaya geçecektim bıraktım yan etkilerden ve stresten dolayı. Belki hatırlarsın bilmiyorum bi sure ara verecegim demistim. O ay regl sonrası 3 gün arayla iliski oldu. 3 gün yumurtlama masajı denedim sonra usenip bıraktım. Sadece ovulasyon testi yaptım ve pik görünce 3 gün üst üste değerlendirdik. 1 iliskide jel kullandım. 2 gün sonra da nolur nolmaz 1 ilişki daha oldu jel yine kullandım. Arkasından hiç istemiyor canım diyip ay sonuna kadar ilişki olmadı. Bu süreci atlatırsak tekrar denerken yine bu düzende denemeyi düşünüyorum. Paylaşayım istedim sana ve okuyan başka arkadaşlara faydası olur belki diye. Ama en önemlisi o ay olursa olur olmazsa olmaz dedim gün saymadım belirti aramadım. Bence kritik nokta buydu çünkü stres yapınca olacağı varsa da olmuyor ama stres yapmamak cidden çok zor
Amin 🙏🏻 Evet hatırladım ara vermiştiniz jel kullandınız gerçekten önemli olan kafayı takmamak düşünmeyince oluyor stres çok etkiliyor d.r da söylemişti stres yapma olur diye düşünmemek elde değil ki bu ay çok stres yapmadım aslın da bugün test yapınca stres oldum biraz negatif görünce erken test yapmıcam demiştim ama merakıma yenik düştüm 😌

Amin 🙏🏻 Evet hatırladım ara vermiştiniz jel kullandınız gerçekten önemli olan kafayı takmamak düşünmeyince oluyor stres çok etkiliyor d.r da söylemişti stres yapma olur diye düşünmemek elde değil ki bu ay çok stres yapmadım aslın da bugün test yapınca stres oldum biraz negatif görünce erken test yapmıcam demiştim ama merakıma yenik düştüm 😌
Ay şu stres yapmayın lafını o kadar çok duydum ki duyunca deli oluyorum artık 🙃 Deliye döndüm stres yapmayacağım kadınlar kulübüne girip konu okumayacağım diye 😅 Mümkün değil belki azaltmak evet ama odak noktam o. Sadece bir tık kendimi pozitif düşünceye itebildim olacak er ya da geç diyerek 😅 Bu ay bende femara kullandım iğne kullanmadım kendi çatladı değerlendirdim şimdi bir 10 gün sonra test yapacağım 🫣 Bu kullanılan jeller etkili mi ya ben hiç denemedim 🫣 Hayıt otu kullandım ilk defa bu ay o bence iyi geldi hem yumurta sayıma iyi geldi hem de 17-18 mm de kendiliğinden çatladı. Geçen aylarda 24 mm de çatlamadığı için iğne vurmuştuk

Ay şu stres yapmayın lafını o kadar çok duydum ki duyunca deli oluyorum artık 🙃 Deliye döndüm stres yapmayacağım kadınlar kulübüne girip konu okumayacağım diye 😅 Mümkün değil belki azaltmak evet ama odak noktam o. Sadece bir tık kendimi pozitif düşünceye itebildim olacak er ya da geç diyerek 😅 Bu ay bende femara kullandım iğne kullanmadım kendi çatladı değerlendirdim şimdi bir 10 gün sonra test yapacağım 🫣 Bu kullanılan jeller etkili mi ya ben hiç denemedim 🫣 Hayıt otu kullandım ilk defa bu ay o bence iyi geldi hem yumurta sayıma iyi geldi hem de 17-18 mm de kendiliğinden çatladı. Geçen aylarda 24 mm de çatlamadığı için iğne vurmuştuk
Düşünmemek elde değil gerçekten benim 4.cü iğne olduğu için artık alıştım bu ay çok stres yapmadım son günler yaklaşınca test yapınca stres oluyorum kaç yumurtanız oluştu jelleri ben denemedim ama sonuç alan çok kişi var İnstagram da bir gebenin günlüğü sayfasında satılıyor Trendyol da da var inşallah bu ay tutar stres olmayız 🙏🏻

Ben kafadan çocuk fikrini atınca oluyor lafına da deli oluyordum. Nasıl atayım istiyorken yahu dimi😅 stres yapmamak imkansız ama azaltmak için oyalanmak için birseyler aramak lazım onu kasdetmistim. Becerebilsek en guzeli hic stres yapmamak olur ama nerdeee. Ama belirti aramamak düşününce başka şeylerle oyalanmak vs denediğim ilk ay pozitif görünce insanlar ne demek istiyor anlamaya başladım ama hala stresliyim o ayrı. Şimdi de kürtaj olduğum jcin sonrası sıkıntı olacak mi, olmadıysa da bebek tekrar olur mu ne zaman olur düşünmeden nasıl durabilirim bilmiyorum. Bi süre buraya girmeyecektim 2 gün dayanabildim 🙈 söylediklerim yanlış anlaşılsın istemem yani çok zor süreçlerden geçiyoruz hepimiz. Rabbim tez vakitte en kolayindan ve sağlıkla nasip etsin hepimize 🤲

Jel konusu da burda deneyip hamile kalan arkadas oldu ben de çok ümit bağlamadan sırf aklımda kalmasın diye denemek istedim. İlk denemede oldu fakat sağlıksız gebelikti. Kullanan yorumlarında sağlıksız gebeliği buna bağlayanlar da okudum, zaten sağlıklı değilse denk gelmiştir alakası yok diyenler de. Bebegini sağlıkla doğuran da çok okudum. Yani kesin bir bilgiye ulaşmak zor gibi herkesten baska yorum gelmis. tekrar kullanıp kullanmama konusunda karar vermedim. Sadece şu anda düşündüğüm kürtaj inşallah başarılı geçmiştir ve kontrollerim sorunsuz ilerler. Gerisine Dr artık deneyebilirsiniz diyince bakacağım. Siz araştırıp farklı birsey öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevinirim fikir olur bize de

12 günden önce pozitif görmek çok zor zaten biliyorsun hiç üzülme erken daha. Belki de hamilesin güzel düşün 😊

X