Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Değeriniz çok güzel artmış maşallah cumartesi görünür bence artık kese korkmayın içinizi ferah tutun bişi olmaz inşallah.Bol bol dinlenmeye çalışın hormonlar arttığı için halsiz yorgun oluyorsunuz.Bencede izin alın bu süreçte gebelik kolay oluşmuyor çünkü sizin ve bebeğinizin sağlığı daha önemli rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Evet hatırladım randevu aldım gitcem bakalım inşallah kötü bişi çıkmaz kist olduysa da atmışım dır reglle belki zamanı değilmiş demekki inşallah bu ay olur mecbur tekrar tedavi olcak benim ilaçsız gelişmiyor yumurtalıklar maalesef rabbimin vardır bildiği olur elbet

P papatyamm13 merhaba bişey sorucam pcos falan mı vardı o yüzden mi femara kullandınız ve bunu kullanmak için 1 yıl denemek gibi bi şart koşuyor mu doktorlar?
Merhaba pcos yok bende. Normalde 2 yıla kadar bekliyoruz dedi ben 1 yıl zannediyorum dedim. Bizim yaşlar 30 kusur olduğu icin başladık ertelemek istemedik o da uygun görmüştü yaş sebebiyle

gitane kızlar gittim Dr a bugün. Karından 2 gün önce belli belirsiz görünen şey bugün hiç görünmedi. Öyle korktum ki. Vajinal bakalım dedi normalde tercih etmiyorum ama emin olalım dedi. Sandalyeye nasıl gectim bilmiyorum cok korktum. Meğer bende retrovert uterus varmış yani rahmim tersmiş. O kadar muayene eden catlatma tedavisi yapan Dr um söylememişti bunu. Gorunmesi o yuzden zor olmuş çok sancim olduğunu da söyledim regl de öyle geçiyordu dedim inletecek Bi ağrı. Dr a gittiğimde bu zamana kadar hiçbir sorun yok dediler dedim. Hiçbir sorun yoksa endometriozis vardır dedi ondan şüphelendi bir de kafam allak bullak oldu. Gebe olduğuma dair rapor aldım nobet tutmayıp mesaiyle çalisma talep edeceğim ama onların inisiyatifinde bana dua edin olur mu

Allah Allah gün geçmiyor ki yeni şeyler duyuyorum ..nasıl daha önceki Dr lar bilememiş bu durumu HAdii inşallah iş yerindekiler olumlu dönüş yaparlar ...daha önce ozelemi gidiyorsun benim artık özele güvenim hiç yok ..ben hep özeli tercih ediyordum ama artık devlet hastanesi tercihim

Ya valla ben de devlet hastanesi ya da üniversite diye düşündüm ama dogumevi var orda aşırı kalabalık bi kez bekarken gittim pişman oldum. Üniversite de hocalara randevu bulmak aşırı zor yani aylarca takip etmek gerek denk gelirse o da. Bu Dr hamile Bi arkadaş var onun Dr u çok memnun o yüzden gittim özel hastanede bu da yani catlatma tedavisi yapan dr u biraktim, önceki Dr um da aynı hastanede. Özel muayenesi olan yere gitsem onlar da bu hastanede doğumu yaptıracak zaten aynı şey. Ben de içime sinerek gitmedim ama söyledikleri kafama yatıyor çünkü ben de çok araştırdım benim kadar aşırı sancılı geçirip sebebi bulunmayan birçok insanda endometriozis oluyor ve farkedilmiyor. Suphelendigim birseydi ama önceki Dr bu konuda bir yorum yapmamıştı. Her ay yatak döşek regl olmanın altında bir sorun var ama birsey diyen yoktu. Gerekli testler yapılmadı gebeyken yapılabilen şeyler mi bilmiyorum sadece tahminini söyledi şu an. Tekrar gidince detayını soracağım. İkincisi benim aşırı regl sancim afedersiniz makat tarafına vajinadan daha fazla vuruyor. Şimdilerde de makat tarafında kramplar hissettiğim oluyor ayni reglde de böyle oluyordu. Bana tuhaf gelmişti. Hatta gastroenterolojiye mi gitsem vs diye bile düşündüm ara ara. Ama sadece rahimle ilgili durumlarda bu ağrım oluyor diye vazgeçtim. Rahim ters olunca öne doğru değil arkaya doğru eğimli oluyor bu da o yansıyan ağrılarla örtüşüyor kafamda. Tahlilleri falan da istersen devlette yaptır diyor, vitamin vs elinde neler var dedi uygun birseyler varsa bakalım boşuna para verme dedi. O giden arkadaşıma da gereğinden sık gidince niye bu kadar çok gelip muayene parası veriyorsun yazık ben sana gel dediğim zamanlar gelsen yeterli daha sık gerekse söylerim demiş. Şimdilik devam edeceğim bakalım üniversitede hoca denk getirirsem anca oyle geçerim herhalde

Şuan da aynı beenim regli sancilarim yazmissin yani doğum felan yaptım o kadar benimde öle olsa elbet bir Dr derdi yada farkederdi diye düşünüyorum ....yani dogum evleri daha sağlıklı geliyor bana riskli gebelik geçirdiğim için bende doğum evinde takipliydim ve çok memnundum ama ne yazikki ozellerde memnun kalmadım boşuna param çöp oldu ..şimdi burda devlet hastanesinden aldım randevu bakalım neler olcak ...sende takipta kal üniversite hocalar paralı olduğu için rahat bulunuyor randevu oğlumu goturdugum için biliyorum .hangi sehirdeydin ?

Bilmiyorum ne yapacağımı zaten paralı da olsa kadın dogum randevusu yok hocalarda ben zaten direkt ona baktığım halde bulamiyorum

Bazı doktorlar ilgilenmediği için söylemiyorlar sen yine korkma dua et bol bol inşallah bişi olmicak bütün dualarım seninle inşallah risksiz geçer gebeliğin endometriosiz bendede var maalesef

Bazı doktorlar ilgilenmediği için söylemiyorlar sen yine korkma dua et bol bol inşallah bişi olmicak bütün dualarım seninle inşallah risksiz geçer gebeliğin endometriosiz bendede var maalesef
Amin teşekkür ederim Endometriozis teşhisi nasıl konuldu peki sana? Ben o an sormayı akıl edemedim de Dr da belki bu süreçte yapacak birsey yok diye onun detayına girmemiş olabilir bilmiyorum. Ama ilerde net teşhis ve tedavi için bakayım bari

Ultrasyon da gördü aslın da senin doktorun da görmesi lazımdı çikolata kisti ne bağlı zaten o hastalık

Yeniyim burda. Nasıl post aça bilirim ?

Bişi olmaz korkmayın sadece ağrı felan yapıyor gebe kalmayı zorlaştırıyor ama siz gebesiniz zaten maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Aminn Rabbim sana da en kısa zamanda en kolayindan nasip etsin gönülden diliyorum ben Arapça bilmediğim için okuyamadım ama eşim 41 gun meryem suresi okumustu her gün suya okudu ikimiz de içtik şifa olması için dua ederek belki yapmak istersin neyin vesile olacağını bilemeyiz

Amin inşallah teşekkür ederim önerileriniz için bende Arapça bilmiyorum eşim okur

Arkadaşlar çatlatma iğnenin 3. Günü aşırırı sırt ve kasık agrısıvar benim ikinci denemem ilkinde hiç agrı olmadı bu normalmı sizce

Pcos yok hormonlar normal hsg çekildi normal eşim sperm testi verdi sıkıntı yok ama olmuyor 10 ay oldu
Bu üçüncü ilaç iğne tedavim
Aynı benim de durumum tam olarak böyle sadece 1 defa çatlatma iğnesi vuruldum ama kist oluştuğu için bu ay beklemedeyim ilaç kullanıyorum Rabbim tez zamanda güzel haberi alabilmeyi nasip etsin tüm isteyenlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…