- 12 Mayıs 2009
- 257
- 87
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.621
Ne dedi Dr neden üzüldünNabersiniz kızlar nasıl gidiyor bakalım
Bugün randevum vardı ama hiç iç açıcı şeyler duymadım modum düşük ..reglimde 2 gün geçti
Canım sen ilacı kullan regl olunca yumurtlama masajı var videolari var izleyip dene istersen eğer yumurtaliklarinda kist vs Bi problem yoksa. Ben 3-4 gün falan yapmıştım galiba ama yumurtlama zamanına kadar yapılıyor. Yumurtanin kaliteli olmasına faydası var deniliyor belki sana da faydası olur. Bi ara benim de rahim çok kalın demişti Dr um daha bekardım. Tekrar gitmemiştim moralim çok bozulmuştu. O ara çok stresliydim ve mevsim gecisiydi belki senin de geçicidir bu durumGittim rahmin çok çok kalınlaşmış dedi beta istedi bı umitlendin o an sonra tabi 1.20 çıktı negatif ..söktürücü verdi ..normal zor dedi tüp bebek yaptir ..hem 1 yumurta var oda sağlıksız dedi yaşında var zaten diye ilave ettidaha reglide olmadım ilacida içmedim modum dustu
Valla bilmiyorum canım karnim belim göğüslerim çok ağrıyor ..temmuzdu galiba gene gecikme yasamistim ..galiba yavaş yavaş kesilip menopoza gircem öle gozukuyor ablamda erken girmişti ...o mesajları yapmıştım daha önce faydası oluyormu bilmiyorum .regli zamanı gitcem hormonlara bakacakmis tekrar ...bide kağıda not düşmüş hp istencek diye o nedir bilmiyorumCanım sen ilacı kullan regl olunca yumurtlama masajı var videolari var izleyip dene istersen eğer yumurtaliklarinda kist vs Bi problem yoksa. Ben 3-4 gün falan yapmıştım galiba ama yumurtlama zamanına kadar yapılıyor. Yumurtanin kaliteli olmasına faydası var deniliyor belki sana da faydası olur. Bi ara benim de rahim çok kalın demişti Dr um daha bekardım. Tekrar gitmemiştim moralim çok bozulmuştu. O ara çok stresliydim ve mevsim gecisiydi belki senin de geçicidir bu durum
Hpv mi demek istedi ki acaba bilemedimValla bilmiyorum canım karnim belim göğüslerim çok ağrıyor ..temmuzdu galiba gene gecikme yasamistim ..galiba yavaş yavaş kesilip menopoza gircem öle gozukuyor ablamda erken girmişti ...o mesajları yapmıştım daha önce faydası oluyormu bilmiyorum .regli zamanı gitcem hormonlara bakacakmis tekrar ...bide kağıda not düşmüş hp istencek diye o nedir bilmiyorum
Yok HP yazıyor hpv yazmıyor ...yaptiramam tüp bebek canim ne maddi ne manevi yapamayizHpv mi demek istedi ki acaba bilemedimmasajin faydası oldu mu bilmiyorum tabi de yaptigim seylerdendi az da olsa. Sen ne düşünüyorsun tüp bebek konusunda
Benim için bebek konusu kapanacaga benziyorHpv mi demek istedi ki acaba bilemedimmasajin faydası oldu mu bilmiyorum tabi de yaptigim seylerdendi az da olsa. Sen ne düşünüyorsun tüp bebek konusunda
Anladım canım haklısın cok masrafli tedaviler.. senin çocuğun vardi galiba dimi 1 tane öyle hatırlıyorumYok HP yazıyor hpv yazmıyor ...yaptiramam tüp bebek canim ne maddi ne manevi yapamayiz
Var evet 11 yaşındaAnladım canım haklısın cok masrafli tedaviler.. senin çocuğun vardi galiba dimi 1 tane öyle hatırlıyorum
Çok şükür ki Rabbim sana evlat sevgisi tattırmışVar evet 11 yaşında
Çok şükür var iyi ki varr ...Çok şükür ki Rabbim sana evlat sevgisi tattırmışRabbim onun ömrünü sağlıklı hayırlı eylesin güzel günlerini görmeyi nasip etsin çok istiyorsun biliyorum ikinciyi ama bu duyguyu hiç tadamayanları düşününce Rabbim in verdiği bir mucizen var ona sarıl bazen ne kadar çok istersek o imtihan haline geliyor ve tam vazgeçtiğin zaman bir mucize oluyor. Bir bildiğin vardır Allah im diyip dua et akışına bırak Bi süre belki daha iyi olur hersey. Bakarsın hormonların bile düzene girer ciddiyim stres o kadar etkili ki tahmin bile edemeyecegimiz kadar
AminnnÇok şükür var iyi ki varr ...güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ..rabbim senide sağlıcakla kavuatursun bebisine evet stres çok etkili oluruna birakmak en iyisi
Evet doğru diyosun herşey dua üstüne ...Allah'ın dediği olur ne kac haftalık oldun senAminnnbenim de olmuyor diyip akışa bıraktığımda pozitif gördük biliyorsun. Sadece bebek değil birçok konuda ders oldu bana bu durum. Hoş daha bebek görünmedi sadece kese var ve devamı nasıl gider bilemem ama Rabbim'in takdiri bize kalan tek şey dua etmek
Kesinlikle oyleEvet doğru diyosun herşey dua üstüne ...Allah'ın dediği olur ne kac haftalık oldun sen
Maşallah ..şimdi gittiğinde görünür artıkKesinlikle oyle6+6 şu an. 6+0 da gittigimizde bebek görünmedi kese vardı sadece
İnşallah ya korkuyorum açıkçası kalp atışı duyanlar çok benim bebek dahi görünmediği gündeMaşallah ..şimdi gittiğinde görünür artık
Korkma olumsuz düşünme hiç...kontrol sonrası haber verİnşallah ya korkuyorum açıkçası kalp atışı duyanlar çok benim bebek dahi görünmediği gündebakalım
Tamam canım yazarım teşekkür ederimKorkma olumsuz düşünme hiç...kontrol sonrası haber verher bebek kendine özgü
Ne yaptın bakalim gittinmi drTamam canım yazarım teşekkür ederim