-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.381
Merhaba bende iki ay önce çatlatma iğnesi vurmuştum geçen ay dört gün gecikmeden sonra regl olmuştum. Bu ay on gün gecikti ama test negatif çıktı. Kan verdim oda negatif hala regl olmadım geç döllenme olabilir mi .bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyımBu sefer biraz farkli gibi ama igne etkiside oluyor gebelik hormonu var icinde çünkü o yuzden bilemiyorum 14. Gun test yapmak dogrusu o zamana kadar mecbur beklicez
Merhaba nasıl gidiyor süreciniz ?İnşallah vardır bebiş
MerhabaMerhaba nasıl gidiyor süreciniz ?
Pik görürsem jeli deniycez de bakalım. İşe dönüş için görüştüm 2 haftaya döneceğim kesin olarakMerhaba nasıl gidiyor süreciniz ?
Yarın ve diğer günü değerlendir benceMerhabaovulasyon testine devam ediyorum sizde durum nasıl bugün pik gibi karar veremedim hatta başka Bi topikte sordum bakarsanız sevinirim Eki Görüntüle 3487198
Teşekkür ederimYarın ve diğer günü değerlendir bence
Değişiklik yok henüz aynı devamTeşekkür ederimsen neler yapıyorsun bu arada
Onu da bi yerlerde okumuştum ama faydası var mı bilmiyorum inşallah olurDeğişiklik yok henüz aynı devamaut buhar yapayım bu ay dedim ama bilemiyorum reglimin bitmesini bekliyorum
Evet pik olmuş yarın ve iki günde bir değerlendirin benceMerhabaovulasyon testine devam ediyorum sizde durum nasıl bugün pik gibi karar veremedim hatta başka Bi topikte sordum bakarsanız sevinirim Eki Görüntüle 3487198
Benim ilacım dün bitti pazartesi kontrolüm var dün çok kasık ağrım ve akıntım vardı yumurtam erken çatladı diye düşünüyorum inşallah büyümeden çatlamamıştırPik görürsem jeli deniycez de bakalım. İşe dönüş için görüştüm 2 haftaya döneceğim kesin olarak
Teşekkür ederimEvet pik olmuş yarın ve iki günde bir değerlendirin bence
İlişki için bir yasak yoksa değerlendirseydiniz o zaman ne olur ne olmazBenim ilacım dün bitti pazartesi kontrolüm var dün çok kasık ağrım ve akıntım vardı yumurtam erken çatladı diye düşünüyorum inşallah büyümeden çatlamamıştır
Dün değerlendirdik ne olur ne olmaz doktor bişi demedi ama yumurtam çatladı diye düşünüyorum inşallah büyüyüp çatlamıştır hayırlısıİlişki için bir yasak yoksa değerlendirseydiniz o zaman ne olur ne olmaz
İnşallah bu at olumlu olurTeşekkür ederimdün geceyi degerlendirdik
Dün değerlendirdik ne olur ne olmaz doktor bişi demedi ama yumurtam çatladı diye düşünüyorum inşallah büyüyüp çatlamıştır hayırlısı
Catlatma ignesi mi yapılacaktı ne yapılmıştı bu ay? İnşallah olur ikimizin deİnşallah bu at olumlu olur
AminCatlatma ignesi mi yapılacaktı ne yapılmıştı bu ay? İnşallah olur ikimizin de
İnşallah güzel haberlerle gelirsinizAminLetuya başlamıştım 5 gun yerine 7 gun kullandım ayın 7 sinde gel dedi yumurta takibi yapılacak çatlatma iğnesi yapılır sanırım çatlamadıysa hala ağrım var çünkü.
Bugün gittim 2 yumurtam gelişmiş 20 ve üstü dedi boyutu bana biraz büyük geldi boyutları inşallah sağlıklı çatlar iğne olucam yarın.İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Bende katıldım aranıza bu ayla bende beklıyorum sizlerleTeşekkür ederimdün geceyi degerlendirdik