- 16 Ekim 2016
- 1.420
- 678
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.361
İnşallah vardır bebişYaa bende öyle düşündüm pazar kendim evde yapayım pazartesi kan vereyim diye kendimi tutabilirsem evde hiç yapmam bile bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır bebişYaa bende öyle düşündüm pazar kendim evde yapayım pazartesi kan vereyim diye kendimi tutabilirsem evde hiç yapmam bile bilmiyorum
Yumurtalıklarım baya ileri derece pcos ama pcos olman sıkıntı değil dedi çikolata kisti yüzünden olmuyormuş benim yumurtalıklarımı kalitesiz hale getiriyormuş Buda düşük yada gebe kalmama sorununa yol açıyor ikinci kez klomen kullandım dedim bu tedavileri unut baştan başlıcaz dedi onları saymıyorum dedi klomenden daha iyi ilaç yazdı letu verdi pazar başlayıp 7 gun kullanıcam ayın 7 sinde kontrole çağıracak.
Güzel şeyler söylemiş inşallah bu ilaçla olur bu seferbirde düşük kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledim bu iyi bişi dedi tüplerin açık hamile kalabildiğimi gösteriyor ama çikolata kisti kimyasal veya düşük gebe kalamama yapıyor yumurtayı kalitesizleştirdiği için letu da bakalım ne olcak. Letu çok güzel geliştiriyormuş yumurtalıkları
Çatladı mi bilmiyorum kontrole çağırmıyor igneden sonra. Ancak regl olunca yeni tedavi öncesi çağırıyor. Genel olarak ağrım yok ama bugün biraz kasıklarımda batma oldu ondan sonra o dediğim akıntılar geldi. Buraya yazdiktan sonra ne ağrı ne akıntı yok. Ama yelek giyip sıcak şeyler içtim rahatlatti. Üşütme desem hiçbir zaman usutunce böyle olmadı. Kist olsa ağrı geçmez öyle hemen ama. Bilmiyorum ki dengem şaştı iyice bakalım bu ay regl döngüm nasil olacak gebelik olmazsaAğrınız varmı femara kist yapmaz bence yumurtan çatladıysa kist olucağını zannetmiyorum.
İnşallahhİnşallah vardır bebiş
İnşallah ya bi de ben jelin yanında gelenlerle başladım eğer yakalayamazsam diye iyi dedikleri için innovita sipariş ettim sonradan onunla devam etsem yanıltır mi acabaBen 16. Gun pik gordum ama teste devam et. Sanmiyorum catladigini muhtemelen koyulasacak
İnnodan devam edin o cok dogru gosteriyor acikcasi digerini cok bilmiyorum bide hepsinin ölçtüğü yumurta mm farkli oluyor pazartesi gelir heraldeİnşallah ya bi de ben jelin yanında gelenlerle başladım eğer yakalayamazsam diye iyi dedikleri için innovita sipariş ettim sonradan onunla devam etsem yanıltır mi acaba
Birsey daha sorcam benim regl bitti 6 gün sürdü. Bugün 9. Gün ama 3 gündür pembe akıntı var. Demin minik cizgi şeklinde pıhtı da vardı kist falan olmuş olabilir mi sence ya korktum şimdi Dr a mi gitsem kiİnnodan devam edin o cok dogru gosteriyor acikcasi digerini cok bilmiyorum bide hepsinin ölçtüğü yumurta mm farkli oluyor pazartesi gelir heralde
Bence ilaclardan dolayi olmustur benimde uzun suruyordu bittiginde de arkasindan lekelenme oluyorduBirsey daha sorcam benim regl bitti 6 gün sürdü. Bugün 9. Gün ama 3 gündür pembe akıntı var. Demin minik cizgi şeklinde pıhtı da vardı kist falan olmuş olabilir mi sence ya korktum şimdi Dr a mi gitsem ki
İlacın etkisi devam ettigi için mi acaba bilemedim ki. Kist olsa bile kendiliğinden atılıyor demiş çoğu kişi okudum da. Sadece biri 2 ayda geçmemiş mecburen 3. Ay doğum kontrol hapı kullanmış. Bazılarına direkt hapı vermiş Dr.. Yani bilemedim kasığımda batma var ama yumurtlama yaklaşıyor ondan diye düşünmüştüm kafam karıştı.. teşekkür ederim bu aradaBence ilaclardan dolayi olmustur benimde uzun suruyordu bittiginde de arkasindan lekelenme oluyordu
Siz icinizi rahatlatinn. İki aydir bi kist diyip tutturdunuz kist kolay kolay olmuyor regl oldugunuza gorede catlamis yumurta tahat olun stressizce hayatiniza odaklaninİlacın etkisi devam ettigi için mi acaba bilemedim ki. Kist olsa bile kendiliğinden atılıyor demiş çoğu kişi okudum da. Sadece biri 2 ayda geçmemiş mecburen 3. Ay doğum kontrol hapı kullanmış. Bazılarına direkt hapı vermiş Dr.. Yani bilemedim kasığımda batma var ama yumurtlama yaklaşıyor ondan diye düşünmüştüm kafam karıştı.. teşekkür ederim bu arada
Dr la beraber gebelik planlaması yapalı henüz 2 ay oldu öncesinde kendimiz deniyorduk. Dr u tercih edilen biri diye gittigim halde yanlış seçmişim hiçbir şekilde birsey anlatmıyor ilaç verip yolluyor cok yogun cunku sallıyor bariz. Ben de anlatan olmayınca buralarda gezip çeşitli şeyler okudum kafamın karışması normal bence ve stres yaptığım konu bebek. Kist olması bebek olayının ertelenmesi diye stres yaptım. Stressizce devam etmeyi basaramiyorum maalesef buna cabaliyorum ama bazen olmuyor kimseye anlatamadigimi buraya soruyorum işte ne yapayim. O yüzden bence gülünecek Bi durum yoktu sorularım sıktıysa özür dilerim tekrar rahatsız etmem. Bugüne kadar verdiğin cvplar ve yardım ettiğin için tekrar teşekkür ederimSiz icinizi rahatlatinn. İki aydir bi kist diyip tutturdunuz kist kolay kolay olmuyor regl oldugunuza gorede catlamis yumurta tahat olun stressizce hayatiniza odaklanin
Bence daha çatlamamıştır 14.döngüde veya 12.gun felan oluyor korkmayın kist oluşacağını da zannetmiyorum yumurta çatlama ağrınız da oldu çünkü.Yumurta erken çatlayıp kacirmamisimdir inşallah bu ayı çünkü yarın basliycam testlere daha
Hanimefendi bebek konusu hepimizin stres yaptigi bir konu burda en iyi birbirimiz anlariz ordaki gulme emojim tarafinizca yanlis anlasilmis. Amacim asla dalga gecmek gulmek degildi sadece iki aydir hep kist kist dediginiz icin onu kastettim ne diyim kist mi var diyim anlayamadim sizi bence kistin olmadigini olsaydi regliniz duzenli olmazdi diye bildigim kadari ile cevap verdim. Bu konuda hassasiyetim burdaki cogu kisiden de fazla oldugunu dusunuyorum. Stres konusunda da o sekilde. Ve hic bir faydasi yokmus bunu bizzat yasadigim icin stressiz bu ayı gecirmeye calisin iliski planlamanizi yapin diye ama benimki sadece oneri olabilir tabi ki gerisi beni ilgilendirmiyor size surecinizde başarılar diliyorumDr la beraber gebelik planlaması yapalı henüz 2 ay oldu öncesinde kendimiz deniyorduk. Dr u tercih edilen biri diye gittigim halde yanlış seçmişim hiçbir şekilde birsey anlatmıyor ilaç verip yolluyor cok yogun cunku sallıyor bariz. Ben de anlatan olmayınca buralarda gezip çeşitli şeyler okudum kafamın karışması normal bence ve stres yaptığım konu bebek. Kist olması bebek olayının ertelenmesi diye stres yaptım. Stressizce devam etmeyi basaramiyorum maalesef buna cabaliyorum ama bazen olmuyor kimseye anlatamadigimi buraya soruyorum işte ne yapayim. O yüzden bence gülünecek Bi durum yoktu sorularım sıktıysa özür dilerim tekrar rahatsız etmem. Bugüne kadar verdiğin cvplar ve yardım ettiğin için tekrar teşekkür ederim
2 aydir bi kist diyip tutturdunuz şeklinde soyleminiz ve sonundaki gulucuklerle beraber kendimi kötü hissettirdi. Hassas insanlar daha seçerek konuşur diye düşünüyorum ben de böyle olduğunuzu sandığım için sorular sorup konuşmuştum. Fazla evham yaptıysam da sebebi dr un duzgun bilgi vermemesi ve bunu burda paylaşmakla hata etmisim. İyi dilekleriniz için teşekkürler siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHanimefendi bebek konusu hepimizin stres yaptigi bir konu burda en iyi birbirimiz anlariz ordaki gulme emojim tarafinizca yanlis anlasilmis. Amacim asla dalga gecmek gulmek degildi sadece iki aydir hep kist kist dediginiz icin onu kastettim ne diyim kist mi var diyim anlayamadim sizi bence kistin olmadigini olsaydi regliniz duzenli olmazdi diye bildigim kadari ile cevap verdim. Bu konuda hassasiyetim burdaki cogu kisiden de fazla oldugunu dusunuyorum. Stres konusunda da o sekilde. Ve hic bir faydasi yokmus bunu bizzat yasadigim icin stressiz bu ayı gecirmeye calisin iliski planlamanizi yapin diye ama benimki sadece oneri olabilir tabi ki gerisi beni ilgilendirmiyor size surecinizde başarılar diliyorum
Teşekkür ederim takip ediyorum ovulasyon testiyle artık. Lekelenmem bitmedi Bi türlü yoksa normalde yumurtlama zamanını akıntıdan da anlardımBence daha çatlamamıştır 14.döngüde veya 12.gun felan oluyor korkmayın kist oluşacağını da zannetmiyorum yumurta çatlama ağrınız da oldu çünkü.
İnşallah tutar bu ay stres maf ediyor biziTeşekkür ederim takip ediyorum ovulasyon testiyle artık. Lekelenmem bitmedi Bi türlü yoksa normalde yumurtlama zamanını akıntıdan da anlardım