Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Benim eşimde varikosel vardı ama tedavilik bir durumda değildi. Bende pcos başlangıcı vardı. Çevremde inanılmaz baskı vardı ağlamadığım gün yoktu diyebilirim canım. Hatta adımı ilk ay hamile kalmadığım için kısıra çıkarmışlardı. Ben bu baskı stres içindeyken umudumu yitirmedim. Allah'tan umut kesilmez canım.
İnsanlar ne kadar acımasız 🥺 çok üzüldüm senin yaşadıkların için. Biz soranlara daha erken birbirimize vakit ayırmak istiyoruz diyoruz ailemiz dahil. Ama aile dışındakiler yaşınız kaç oldu hadi vs diyor ben 33 eşim 35 yaşında. Daha birkaç güne 1 yılımız dolacak. Yıldonumu hediyesi olur belki demiştik ama kısmet

İnsanlar ne kadar acımasız 🥺 çok üzüldüm senin yaşadıkların için. Biz soranlara daha erken birbirimize vakit ayırmak istiyoruz diyoruz ailemiz dahil. Ama aile dışındakiler yaşınız kaç oldu hadi vs diyor ben 33 eşim 35 yaşında. Daha birkaç güne 1 yılımız dolacak. Yıldonumu hediyesi olur belki demiştik ama kısmet
Bizde öyle söylüyorduk canım ama yine de susmuyorlardı istisnasız her gün sorarlardı adet oldun mu diye 3-4 kere. Çocuk konusunda hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ben 22 eşim 24 yaşındaydık evlendiğimizde ben 25 eşim 27 yaşında şuan. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşAllah bu duyguyu. Evliliğiniz daha yeni aslında.

Birde benim çok ağrım var adet ağrısı gibi normal i mi yoksa erken mi regl olucağım.
Normal canım o ağrı. Benim neredeyse 3 ay sürdü o ağrı. Bence ilaçlar erken getiriyor adeti. Ben 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan 1 ay da çatlatma iğnesi ile kullandım ve hep 1 hafta 10 gün erken geldi adetim. Olada bilir olmayada bilirsin canım.

Bizde öyle söylüyorduk canım ama yine de susmuyorlardı istisnasız her gün sorarlardı adet oldun mu diye 3-4 kere. Çocuk konusunda hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ben 22 eşim 24 yaşındaydık evlendiğimizde ben 25 eşim 27 yaşında şuan. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşAllah bu duyguyu. Evliliğiniz daha yeni aslında.
Aminnn. Ben de böyle konularda hakkımı helal etmiyorum kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok hele de onu ilgilendirmeyen Bi konuda burnunu sokmaya hiç hakkı yok. Doğurunca sen mi bakacaksın ne bu merak derim bu saatten sonra zorlayan olursa. Zaten kendi derdimiz bize yeterken Bi de onlara laf mı yetiştireceğiz. Yaşınız kaç olursa olsun öyle konuşma hakkı yok kimsenin ama sizin yaşınız zaten çok küçükmüş zaten 22 dediğin ne ki öyle laflar etmişler🤦‍♀️ bizim 2 yıl sevgililik donemi oldu 1 yıldır da evliyiz yeterince tanıdığımızı düşünüyoruz zor zamanlar geçirdik çünkü kısa vadede böyle şeyler birbirini tanımaya yeterli olabiliyor bazen. Eskiden en az 2 yıl beklemeli insanlar derdim ben de

Oldunuz mu regl ?
Ped koydum ama öğleden beri gelen günlük pedi bile doldurmaz. İlk gün benim böyle geçer zaten ama tuhaf olan sol tarafım ağrımiyor göğsüm agrimiyor. Yarın yoğunlaşırsa başlar muhtemelen. Geçen ay aşırı ağrılı geçti gece başlamıştı korkarak geceyi bekliyorum 🤦‍♀️

Bende öyle diyorum olmadığı için, bana hee şurda kalmış 30 una 1 yıl kalmış için geçer diyorlar seninle bir evlenenler 2. Yi yaptılar diyorlar. çok üzülüyorum ama belli etmiyorum geçerse yoluma kedilerle devam ederim diyorum ama içim içimi yiyor.

Ya Bi de sağ tarafımda yumurtalik tarafimin üstünde ağrı bu kist ya da dış gebelik gibi birseyden değildir dimi hiç böyle olmadı reglim hayatım boyunca

X