- 25 Ağustos 2024
- 486
- 141
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.081
Haklısın. Sadece para kaynagi olarak görenler çok oluyor
Sabah tekrarladım testi negatif siz görebiliyormusunuz.Haklısın. Sadece para kaynagi olarak görenler çok oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın. Sadece para kaynagi olarak görenler çok oluyor
Sabah tekrarladım testi negatif siz görebiliyormusunuz.Haklısın. Sadece para kaynagi olarak görenler çok oluyor
Bende göremedim canım maalesef( hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Daha günün var belli olmaz yinedeSabah tekrarladım testi negatif siz görebiliyormusunuz.
Hayırlısı inşallah pozitife döner regl e 7 gun varBende göremedim canım maalesef( hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Daha günün var belli olmaz yinede
Sabah tekrarladım testi negatif siz görebiliyormusunuz.
Ben de göremedim ama daha var pozitife dönebilir erkenHayırlısı inşallah pozitife döner regl e 7 gun var
Belki yerleşme kanamasıdır kaçıncı gündü bugün iğneninAglayangelincicegi parla1212 ben şimdi test yaptim o sırada pembe akıntım başladı karnım belim ağrıyor regl oluyorum galiba. Hayatımda ilk kez göğüs ağrısız regl yaşayacağım anlaşılan. Testte hala gölge oluşuyor deli edecek beni bu testler
Testi atın bakalımAglayangelincicegi parla1212 ben şimdi test yaptim o sırada pembe akıntım başladı karnım belim ağrıyor regl oluyorum galiba. Hayatımda ilk kez göğüs ağrısız regl yaşayacağım anlaşılan. Testte hala gölge oluşuyor deli edecek beni bu testler
Yumurtlamadan sayarsak 15. Igneden sayarsak 16. Gün. Yok ya yerlesme değildir çok geç Bi gün onun icinBelki yerleşme kanamasıdır kaçıncı gündü bugün iğnenin
Yerleşme olabilir belki canım. Devam ediyor muAglayangelincicegi parla1212 ben şimdi test yaptim o sırada pembe akıntım başladı karnım belim ağrıyor regl oluyorum galiba. Hayatımda ilk kez göğüs ağrısız regl yaşayacağım anlaşılan. Testte hala gölge oluşuyor deli edecek beni bu testler
Süresi dolsun atayım. Eşim de var gibi hala diyor o da sinir oldu. Kamerada çıkmaz şu an çeksem de hep başta böyle çıkıyorTesti atın bakalım
Geç değil ki ben 5. Hafta da yaşamıştım birkaç gün gelmiştiYumurtlamadan sayarsak 15. Igneden sayarsak 16. Gün. Yok ya yerlesme değildir çok geç Bi gün onun icin
Sabaha karşı uyumuştum daha yeni uyandım. Bu kadar ileri günde yerlesme olması imkansız bence. Hadi testler yanlış göğüs ağrım nasıl yok ona şaşırıyorum. Bi de sağım ağrıyor soldan ziyade. Genel olarak karnım belim de ağrıyor regl sancisi şeklindeYerleşme olabilir belki canım. Devam ediyor mu
İmkansız değil canım. Benim geç döllenme olduğu için 5+4 de başladı 5+6 da bitti ve sadece sildikçe geliyordu. O zaman düşük riski de yoktuSabaha karşı uyumuştum daha yeni uyandım. Bu kadar ileri günde yerlesme olması imkansız bence. Hadi testler yanlış göğüs ağrım nasıl yok ona şaşırıyorum. Bi de sağım ağrıyor soldan ziyade. Genel olarak karnım belim de ağrıyor regl sancisi şeklinde
Keske olsa benim de ama hep Bi ucundan umutlandikca kötüye gidiyor nasip değilmiş diycez napalım. Eşim de benimle beraber bu saçma halleri yaşıyor onu da strese sokuyorum. Bu ay ara vereyim işe geri döneyim diyorum sonra da zaten tedavi için vaktim olmayacak izin vs. Hayırlısı olsunİmkansız değil canım. Benim geç döllenme olduğu için 5+4 de başladı 5+6 da bitti ve sadece sildikçe geliyordu. O zaman düşük riski de yoktu
Yerleşme, döllenmeden sonra 10-16 gün arasında olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum? Bence adet olmadıktan sonra hala umut var demektir.Kamerada çıkmıyor çok hafif bir gölge belli belirsiz. Koyulasma da olmadı düne göre zaten. Beklesin yine bakcam regl durumundan da haberdar ederim sizi ama ben elendim biliyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim
Bence hsg çektirmeden başlama. O ihtimali çok yükseltiyor. Hsg den sonra gebe kalma şansı %60 daha artıyormuş ilk 3 ayKeske olsa benim de ama hep Bi ucundan umutlandikca kötüye gidiyor nasip değilmiş diycez napalım. Eşim de benimle beraber bu saçma halleri yaşıyor onu da strese sokuyorum. Bu ay ara vereyim işe geri döneyim diyorum sonra da zaten tedavi için vaktim olmayacak izin vs. Hayırlısı olsun
Çeşit çeşit yazmışlar nette bilmiyorum tam olarak. Takip ediyorum devamı gelirse yazarımYerleşme, döllenmeden sonra 10-16 gün arasında olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum? Bence adet olmadıktan sonra hala umut var demektir.
Benim eşimde varikosel vardı ama tedavilik bir durumda değildi. Bende pcos başlangıcı vardı. Çevremde inanılmaz baskı vardı ağlamadığım gün yoktu diyebilirim canım. Hatta adımı ilk ay hamile kalmadığım için kısıra çıkarmışlardı. Ben bu baskı stres içindeyken umudumu yitirmedim. Allah'tan umut kesilmez canım.Keske olsa benim de ama hep Bi ucundan umutlandikca kötüye gidiyor nasip değilmiş diycez napalım. Eşim de benimle beraber bu saçma halleri yaşıyor onu da strese sokuyorum. Bu ay ara vereyim işe geri döneyim diyorum sonra da zaten tedavi için vaktim olmayacak izin vs. Hayırlısı olsun