- 12 Mayıs 2009
- 258
- 87
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Bu sivilceler ilactanmi acaba normalde ben sivilcelenmemYa benim de yuzum sivilce doldu. Göğüs sadece uçlar biraz koyulasti ama çevresi yani areola kısmı aynı gibi sanki. Bi de uçları hafif yarılmış gibi ortası beyazlıyor ama sıkıp bakmadımbenim daha önce prolaktin yükselmişti o zaman da göğüslerimde degisim olmuştu o yüzden belirti niyetine saymadım yine öyle olmuş olabilir diye
Atar misin canim biGünaydın kızlar, benim yine silik çıktı ya kafayı yiycem artık ne koyulasiyor ne negatife dönüyor
Benim canim cok sıkkın bu sabah resmen regl agrisi ile uyandim. Belim karnim bacaklarim yani normalde de regliden once agrim olur reglimden agrili gecer o baslamadan onceki agrinin aynisi var cok uzgunum cokkkkkBu sivilceler ilactanmi acaba normalde ben sivilcelenmemkasıklarım ağrıyor igil igil regli ağrısı gibi ..goguslerde bişey yok
Bi de kasık batması oluyor ozellikle solda. sonra akıntı geliyor regl oldum diye koşuyorum ama beyazımsı akıntı gelmiş oluyor o batma da geçiyor sonra biraz. Eğilip kalkınca birsey kaldırınca falan kasiklarimda hafif dolgunluk batma gibi degisik hissediy
Aynı şeyleri yaşıyoruz şuan oldu olacak gibiyimBenim canim cok sıkkın bu sabah resmen regl agrisi ile uyandim. Belim karnim bacaklarim yani normalde de regliden once agrim olur reglimden agrili gecer o baslamadan onceki agrinin aynisi var cok uzgunum cokkkkk
Dünyam basima yikildi sabahAynı şeyleri yaşıyoruz şuan oldu olacak gibiyim
İgneden 17-18 gun sonra oldum diger iki ay ama bu ay erken olcam heraldeAynı şeyleri yaşıyoruz şuan oldu olacak gibiyim
Atar misin canim bi
Ya dur bakalım Bi üzülme benim de 3 gündür öyle ama gelen giden yok takip et testlerin gelmediyse Bi nobetciden alıp dene istersenDünyam basima yikildi sabah
Daha belli değil 12. Günün belki de yerlesme sancısı lütfen üzülme Bi test yapabilirsen güzel olur negatifi gormustun sen çünkü dimiİgneden 17-18 gun sonra oldum diger iki ay ama bu ay erken olcam heralde
Zaten regl ile aynı belirtiler oluyor üzülmeyin bekleyin erken ikinizin deBu sivilceler ilactanmi acaba normalde ben sivilcelenmemkasıklarım ağrıyor igil igil regli ağrısı gibi ..goguslerde bişey yok
İğnenin üstünden 14 gün geçti kaset testte belli olmaz diye düşünüyorum. Erken gebelik testinde de yine gözüküyor aslında. Adetine kaç gün kaldı1okurguncesi gebelikte sadece gölge vardi, erkende silik var ama koyulasma yok gibi yani biraz daha bekleyince önceki günlerle kıyas edeceğim ama hiç umudum kalmadı koyulasmasi gerekirdi. Zaten kamerada daha da az gorunuyor Eki Görüntüle 3470405
Negatifi gördüm evet bugun testlerim gelecekDaha belli değil 12. Günün belki de yerlesme sancısı lütfen üzülme Bi test yapabilirsen güzel olur negatifi gormustun sen çünkü dimi
Belli belirsiz gölge gibi kasette. Eşim de aynisini söylüyor. Hatalı da olabiliyor demistin Bi de artı med buİğnenin üstünden 14 gün geçti kaset testte belli olmaz diye düşünüyorum. Erken gebelik testinde de yine gözüküyor aslında. Adetine kaç gün kaldı
Heh tamam işte sakin ol gelsin yap bakalım bize de atNegatifi gördüm evet bugun testlerim gelecek
Bencede kan verseniz daha iyi olacak kacinci gununde bugunOfff benim işi anca kan testi çözer kızlar ama negatif geleceğini bildiğim için cesaretim yok
Bu markanın hatalı gösterdiğini çok okudum, zaten aile hekimimiz bu testlere çok güvenmemek gerektiğini söylüyordu. Bir de kamerada daha silik gözüküyor net çıkmıyor ona rağmen ben ikinci çizgiyi rahat bir şekilde görüyorum aslında sen daha net görüyorsundur. Bence sen git kan ver en temizi böyle çok stresli oluyor var mı yok mu bekle bekleBelli belirsiz gölge gibi kasette. Eşim de aynisini söylüyor. Hatalı da olabiliyor demistin Bi de artı med buerken gebelik pembemsi silik bayağı. Tarif ettigim gibi kamerada çıkmıyor ikisi de. 14. Günü iğnenin. İlk adet günüm 1 ağustos, 5 gün kalmış gösteriyor uygulama
Tam 14 bugün artıkBencede kan verseniz daha iyi olacak kacinci gununde bugun