- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 23
- 27
- Konu Sahibi Tosbik3456
Test yapmadin mi
Yok canim benim testi doktorum 21 temmuza kadar yapma dedi ondan bekliyorum canim ama koyu renkte Iltihapli akintim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadin mi
Adet mi olacaksin kiYok canim benim testi doktorum 21 temmuza kadar yapma dedi ondan bekliyorum canim ama koyu renkte Iltihapli akintim var
Bilmiyorum canim kismetAdet mi olacaksin ki
Bilmiyorum canim kismetbirde doktorum 21 temmuzda kan testi ver dedi o yuzden bekliyorum
Adet olmadın mi 21 ini beklemene gerek yok
Yerlesme kanamasi olabilir testin yok muYok canim gecen ay 15ti adetim simdi 17sine olmam gerekti olmadim kahverengi iltihap geliyor peceteyle filan sildim kahverengi koyu leke geliyor iltihap gibi acaba nedendir yaaa
canım belki işinize yarar bunlar iğneden sonraki günler hcg nin yok olma etkisi
Yerlesme kanamasi olabilir testin yok mu
Varsa yap bi tane benim 12. Gün belli olduYokta balim yapsam cikarmi ki kesskee oyle olsa dun ped taktim adet olursam diyede baktim kahverengi lekeler iltihap gibi var ara ara kasigima sanci gelip gidiyor
canım belki işinize yarar bunlar iğneden sonraki günler hcg nin yok olma etkisi
Varsa yap bi tane benim 12. Gün belli oldu
Canim ben ignenin 8.gunu idrar testi yaptim negatifti
Aynen yarina kadar adet olmazsin insallahHimmm bugun alip yapim o zaman canim
Aynen yarina kadar adet olmazsin insallah
Bende kanama akinti olmadi canimInsallah canim benim kismet nasipse olur sende oldumu hic boyle yani sümüksu gibi kahverengi iltihap gelmis miydi
iğneden gelen hcg hemen atılmış o zaman kuzum
güzel aslında
bünyeye göre değişiyor
Bende kanama akinti olmadi canim
Insallah dert bitmiyo emin ol hamile kalacakmiyim kese gorunecek mi kalp atışı varmi bitmiyo vallaHimmm oyle mi canim gerci bunyeden bunyeye degisiyor keske bende hamile olsam![]()