• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle ignesinin 2. Günü gelin beraber bekleyelim

Bende ilişkiden sonra hep sağıma yattim yumurta orda diye
Himm anladim canim bende mayista adetimin 3.gunu hastaneye gittim klomen verdi 7 gun kullandim gunde1 tane ondan sonra doktorum beni kontrole filan cagirmadi adet oldum cookk kan geldi agridan sancidan öldüm ve 1 hafta erken adet olmustum hep doktorun yuzunden ve doktorun yanina gittim durumu anlattım dalga gecer gibi adetin gecikince gel dedi bende dedim ki zaten adet oluyorum erken oldum dedim hic umursamadi resmen o yuzden doktorumu degistirdim ozele gidiyorum kendi klinigi var doktoruun gecen ay adetimin 3.gunu gittim

4 gün kala pozitif cikti ama kisiden kisiye degisir gunde iki tane klomen aldim yumurtlama gunumden bi gun once de igne vurdum garanti olsun diye yumurtam 24 mm dedi doktor sagda sadece 1 tane vardi

3.gunu gittim. 1 senelik evliyim dedim alttan muayene etti sonra klomen verdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ondan sonra yumurta takibi icin cagirdi gittim insulin diye ince igne yazdi gunde yarim vurundum gobekten sonra tekrar gittim bakti sol yumos 20 mm sag ise 17 mm olmus hemen ovitrelle yazdi gecen hafta sali yazdi carsamba vurun dedi ogleden sonra 2 3 gibi dedi 4 5 6 temmuz iliski dedi dediklerini yaptim simdi beklemedeyim progestan diye hap verdi sabah aksam gunde 2 defa iciyorum canim 21 temmuz kan testi ver dedi 17 temmuz adet gunum inşallah lmam adet

3.gunu gittim. 1 senelik evliyim dedim alttan muayene etti sonra klomen verdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ondan sonra yumurta takibi icin cagirdi gittim insulin diye ince igne yazdi gunde yarim vurundum gobekten sonra tekrar gittim bakti sol yumos 20 mm sag ise 17 mm olmus hemen ovitrelle yazdi gecen hafta sali yazdi carsamba vurun dedi ogleden sonra 2 3 gibi dedi 4 5 6 temmuz iliski dedi dediklerini yaptim simdi beklemedeyim progestan diye hap verdi sabah aksam gunde 2 defa iciyorum canim 21 temmuz kan testi ver dedi 17 temmuz adet gunum inşallah lmam adet
Ya her seyin hayirlisi ama ben gunde 2 tane klomen kullandim 5 gun boyunca bi tane tek vardi iste igne vurdum ama bu ay olmasa diger ay vurursan igne vurdugun gunu de degerlendir bence

Ya her seyin hayirlisi ama ben gunde 2 tane klomen kullandim 5 gun boyunca bi tane tek vardi iste igne vurdum ama bu ay olmasa diger ay vurursan igne vurdugun gunu de degerlendir bence

Canim gecen hafta carsamba gunu igneyi vurdurdum aksamda iliski oldu ertesi gunude iliski oldu diger gunde 3 gun 3 gece iliski oldu yani balim igneyi vurundugum gunude degerlendirdik doktor oyle soyledi bizde yaptik canim benim

Canim gecen hafta carsamba gunu igneyi vurdurdum aksamda iliski oldu ertesi gunude iliski oldu diger gunde 3 gun 3 gece iliski oldu yani balim igneyi vurundugum gunude degerlendirdik doktor oyle soyledi bizde yaptik canim benim
Ben öyle yapmadım hrr gün iliski spermi öldürür diyr biliyorum gunasiri oldu

Canim bisey sorcam benim bugun igne vurunali 10.gunum adetime 3 gun var oyle cok agrim var ki adet olacakmisim gibi ve normalde adetime daha 3 gun var ve sancim daha once olmazdi simdi ise var acaba adet mi olacagim
canim igne adet olursan sanciyi 2 katina çıkarır ya da bebis olabilir normalde benim 3 gun kala sancılarım başlardı adet gunume kadar hic sancim olmadi bu ay belki de ters etki oluyordur ama bugün test yapma tavsiyem

canim igne adet olursan sanciyi 2 katina çıkarır ya da bebis olabilir normalde benim 3 gun kala sancılarım başlardı adet gunume kadar hic sancim olmadi bu ay belki de ters etki oluyordur ama bugün test yapma tavsiyem

Peki canim beklemedeyim bakalim hayirlisi oofff

Canim sonuc ne test yaptin mi

Yok canim bugun adet gunumdu ama daha adet olmadim rengi koyu kahverengi iltihapli leke geliyor birde idrarimi yapinca idrarimla birlikte kucuk kucuk koyu renkte biseyler gidiyor rengi kan degil canim koyu baya ve hafif hafif kasigimda sanci var

Back