- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 23
- 27
- Konu Sahibi Tosbik3456
Oldu ama hala korkuyorum acaba deger yukselecek mi diye
Yukselirse iyi bisey canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu ama hala korkuyorum acaba deger yukselecek mi diye
Yukselirse iyi bisey canim
Himmm iyi canim benim kasiklarimda hafif batmalar agrilar var acaba neden adet mi olcam ki :/
Aynen canim ama ışte zor yaaa yine olmaz diye korkuyorumÇok erken canim 14 günden once adet olmazsn
Öyle dusunme benjm sadece akinti belirtim vardi kabız diyorlardi ben hep ishaldim bugün ilk defa kabiz oldum ve daha yeni kasik agrim basladiAynen canim ama ışte zor yaaa yine olmaz diye korkuyorum
Öyle dusunme benjm sadece akinti belirtim vardi kabız diyorlardi ben hep ishaldim bugün ilk defa kabiz oldum ve daha yeni kasik agrim basladi
Ne uzel canim enazindan bebis var saglikla kucagina al insallah![]()
Insallah hcg yukselir kalp atisiini da duyariz da valla dert bitmiyo
Insallah hcg yukselir kalp atisiini da duyariz da valla dert bitmiyo
Canim bence yapma 12. Günden önce varsa da çıkmaz bak benim 12. Gun bile 10 du degerim bosuna üzülürsün bugün baktirdim 164 bence bekleBata 7 gun var normal idrar testi yapsam acaba bisey belli olur mu cizgi filan canim
Canim bence yapma 12. Günden önce varsa da çıkmaz bak benim 12. Gun bile 10 du degerim bosuna üzülürsün bugün baktirdim 164 bence bekle
Canim bence yapma 12. Günden önce varsa da çıkmaz bak benim 12. Gun bile 10 du degerim bosuna üzülürsün bugün baktirdim 164 bence bekle
Bu sabah idrar testi yaptim ignenin etkisiyle bile olsa cizgi olmasi gerekiyordu ama adetime 5 gun var igne olali 8.gunum buna ragmen idrar testimde hic bisey cikmadi acaba igne tutmadi mi hamile degil miyim sizce kizlarrrr
3 gün daha bekle canim daha erken
Peki canim bende ayiptir soylemesi ohssda artti akintida var gogus. Ucumda agriyor acaba bende hamile olacak miyim yaa oofff
Benim göğüs ucum aciyordu 5 gün kala bi de göğüs ucum soyuluyordu banyoya girdiğimde ve aşırı akıntı vardi canim insallah iyi haberlerle gelirsin
Benim dusa girince de öyle oluyo nefes alamıyorum 2 kilo almisim ödem topladim ondan heralde ve eşim surekli ateşin mi var diyorduInsaallah canim benim birde sen dustan cikinca nefesin filan daraldı mi yani sicak basti mi neyle alaksi var bilmiyorum ama onceden dustan cikinca rahatlardim iki gundur dustan cikinca nefesim daraliyor sicak basiyor bayilacak gibi oluyorum sanki tansiyon mu düşüyor yada yukseliyor bilmiyorum ama cok kotuu yanii
Benim dusa girince de öyle oluyo nefes alamıyorum 2 kilo almisim ödem topladim ondan heralde ve eşim surekli ateşin mi var diyordu
Benim dusa girince de öyle oluyo nefes alamıyorum 2 kilo almisim ödem topladim ondan heralde ve eşim surekli ateşin mi var diyordu
4 gün kala pozitif cikti ama kisiden kisiye degisir gunde iki tane klomen aldim yumurtlama gunumden bi gun once de igne vurdum garanti olsun diye yumurtam 24 mm dedi doktor sagda sadece 1 tane vardiCanim buarada kbakma cok soru soruyorum ama sadece bilmek icin sen nasil tedavi gordun canim ovitrelle vurundun degil mi senin igneden sonra ne gibi belirtilerin oldu ve idrar testi yapipta negatif cikti mi ve kan testinde mi ogrendin canim bunlarin cevabini cok erak ediyorum seni dinliyorum