• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle ignesinin 2. Günü gelin beraber bekleyelim

Canim bence yapma 12. Günden önce varsa da çıkmaz bak benim 12. Gun bile 10 du degerim bosuna üzülürsün bugün baktirdim 164 bence bekle

Bu sabah idrar testi yaptim ignenin etkisiyle bile olsa cizgi olmasi gerekiyordu ama adetime 5 gun var igne olali 8.gunum buna ragmen idrar testimde hic bisey cikmadi acaba igne tutmadi mi hamile degil miyim sizce kizlarrrr

Benim göğüs ucum aciyordu 5 gün kala bi de göğüs ucum soyuluyordu banyoya girdiğimde ve aşırı akıntı vardi canim insallah iyi haberlerle gelirsin

Insaallah canim benim birde sen dustan cikinca nefesin filan daraldı mi yani sicak basti mi neyle alaksi var bilmiyorum ama onceden dustan cikinca rahatlardim iki gundur dustan cikinca nefesim daraliyor sicak basiyor bayilacak gibi oluyorum sanki tansiyon mu düşüyor yada yukseliyor bilmiyorum ama cok kotuu yanii

Insaallah canim benim birde sen dustan cikinca nefesin filan daraldı mi yani sicak basti mi neyle alaksi var bilmiyorum ama onceden dustan cikinca rahatlardim iki gundur dustan cikinca nefesim daraliyor sicak basiyor bayilacak gibi oluyorum sanki tansiyon mu düşüyor yada yukseliyor bilmiyorum ama cok kotuu yanii
Benim dusa girince de öyle oluyo nefes alamıyorum 2 kilo almisim ödem topladim ondan heralde ve eşim surekli ateşin mi var diyordu

Benim dusa girince de öyle oluyo nefes alamıyorum 2 kilo almisim ödem topladim ondan heralde ve eşim surekli ateşin mi var diyordu

Canim buarada kbakma cok soru soruyorum ama sadece bilmek icin sen nasil tedavi gordun canim ovitrelle vurundun degil mi senin igneden sonra ne gibi belirtilerin oldu ve idrar testi yapipta negatif cikti mi ve kan testinde mi ogrendin canim bunlarin cevabini cok erak ediyorum seni dinliyorum

Canim buarada kbakma cok soru soruyorum ama sadece bilmek icin sen nasil tedavi gordun canim ovitrelle vurundun degil mi senin igneden sonra ne gibi belirtilerin oldu ve idrar testi yapipta negatif cikti mi ve kan testinde mi ogrendin canim bunlarin cevabini cok erak ediyorum seni dinliyorum
4 gün kala pozitif cikti ama kisiden kisiye degisir gunde iki tane klomen aldim yumurtlama gunumden bi gun once de igne vurdum garanti olsun diye yumurtam 24 mm dedi doktor sagda sadece 1 tane vardi

Back