• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle ignesinin 2. Günü gelin beraber bekleyelim

Amin canim bisey soracagim kizlar duphaston diye hap kullandiniz mi kullandiysaniz sizde adet gecikmesi filan yapti mi herhalde hap adet geciktiriyormus ben sanmiyorum yinede bilenler lutfen yazsin kizlar

canım ben onu kullanmadım
klomen de geciktirir diyenler var ama benimki hiç sekmeden geldi

canım ben onu kullanmadım
klomen de geciktirir diyenler var ama benimki hiç sekmeden geldi

Himm anladim canim klomenden sonra catlatma ignesi kullandim canim simdi ise adetim 2 gun gecikti kahverengi pıhtı seklinde kahverengi leke geldi 2 gundur simdi ise sari iltihap beyaz iltihap var 21 temmuz kan testi vermeye gidcm

Himm anladim canim klomenden sonra catlatma ignesi kullandim canim simdi ise adetim 2 gun gecikti kahverengi pıhtı seklinde kahverengi leke geldi 2 gundur simdi ise sari iltihap beyaz iltihap var 21 temmuz kan testi vermeye gidcm

lekenin devamı gelmediyse hamilesindir kuzum hayırlı haberlerin olsun inşallah

E canim dun evde idrar testi yaptim sonuc negatif cikti iki cizgi cikmadi lekemde 2 gundur vardi simdi yok sadece hafif seffaf ve sari akinti var 2 gundur kahverengi baya bi koyu renkte sümüksü sekilde leke geliyordu

lekeden birkaç gün sonra test sonuc verir
leke yerleşti demek zaten
yerleştikten sonra hcg salgılar

Back