- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tosbik3456
I
InşallahHimmm insallah benimde oyle olur yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahHimmm insallah benimde oyle olur yaaa
I
Inşallah
Aynen canimKizlar kan testi vermeye korkuyorum idrar testi yaptim sonuc negatif cikti ya o yuzden korkuyorum buda olumsuz olur diye en iyisi 3 4 gun daha gecsin iyice dimi kizlar
Eger cuma gunune kadar adet olmazsam kan vercm bazilarinin ki kanda cikiyirmus idrarda cikmiyormus belki benimkide oyle olur insallah
inşallah kuzum gönlünce olsun
Hic bilmiyorum kullanmadm canimHadi kizlaaaarrrrr kulanan olmadi mi
Himmm anladim canim benimHic bilmiyorum kullanmadm canim
Amin canim bisey soracagim kizlar duphaston diye hap kullandiniz mi kullandiysaniz sizde adet gecikmesi filan yapti mi herhalde hap adet geciktiriyormus ben sanmiyorum yinede bilenler lutfen yazsin kizlar
canım ben onu kullanmadım
klomen de geciktirir diyenler var ama benimki hiç sekmeden geldi
Himm anladim canim klomenden sonra catlatma ignesi kullandim canim simdi ise adetim 2 gun gecikti kahverengi pıhtı seklinde kahverengi leke geldi 2 gundur simdi ise sari iltihap beyaz iltihap var 21 temmuz kan testi vermeye gidcm
lekenin devamı gelmediyse hamilesindir kuzum hayırlı haberlerin olsun inşallah
Yok canim gelmedi suan leke gelmiyor
E canim dun evde idrar testi yaptim sonuc negatif cikti iki cizgi cikmadi lekemde 2 gundur vardi simdi yok sadece hafif seffaf ve sari akinti var 2 gundur kahverengi baya bi koyu renkte sümüksü sekilde leke geliyorduçok güzel :)
E canim dun evde idrar testi yaptim sonuc negatif cikti iki cizgi cikmadi lekemde 2 gundur vardi simdi yok sadece hafif seffaf ve sari akinti var 2 gundur kahverengi baya bi koyu renkte sümüksü sekilde leke geliyordu
lekeden birkaç gün sonra test sonuc verir
leke yerleşti demek zaten
yerleştikten sonra hcg salgılar
lekeden birkaç gün sonra test sonuc verir
leke yerleşti demek zaten
yerleştikten sonra hcg salgılar
Yarin sabah ac karnina evde idrar testi yapim bi belki varsa çıkar dimi canim
evet kuzum sabah yap sen
Yaptim idrar testi canim bisey cikmadi yine oofff ya yine hamile kalamadim![]()