• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam inşallah senin tarihin daha önce sende haber ver mutlaka canım :)
Saribaykuş bugün ıgneden sonra 11. Gün yanı adetime 6 gün var şimdi idrar testi yaptım negatif cikti . Ignenin etkisi geçmiş. Sanırım bu ayda tutmadı. Ama benim kasiklarim hala çok ağrıyor

Dün kalçamın sağ tarafı (sağ yanım yani) ağrıyordu şimdi oda geçti iğnenin etkileri geçti sanırım göğüsler şiş ama hassasiyet yok başkada bişey yok...
Dün bütün gün ayaktaydim kasiklarim öyle bi agridiki sağ ve sol hemde şuan hala ağrıyor sol kasığım

Inşallah tutuyordur canım.. benimde bi sağ bi sol yanım ağrıyor ama ben hiç hissetmiyorum yani bu ayda fos çıktı...
2 günde 1 ishal oluyorum . Afedersin ama şuanda ishal gibiyim. Bu arada dün çok ayakta kaldım dedimya bi acayip akıntı oldu 1 kere . Akşam lavaboya gittim peçeteye silince koyu sarı akıntı geldi acayipti . Bekleyecez

Saribaykuş bugün ıgneden sonra 11. Gün yanı adetime 6 gün var şimdi idrar testi yaptım negatif cikti . Ignenin etkisi geçmiş. Sanırım bu ayda tutmadı. Ama benim kasiklarim hala çok ağrıyor

canım demekki bünyen hormonu kolay atmış bende 11 12 13. günlerde hep pozitif çıkmıştı artık 15.günden sonra negatif gördüm
adet olana kadar umut vardır inşallah pozitif sonucu görürsün :dua:

2 günde 1 ishal oluyorum . Afedersin ama şuanda ishal gibiyim. Bu arada dün çok ayakta kaldım dedimya bi acayip akıntı oldu 1 kere . Akşam lavaboya gittim peçeteye silince koyu sarı akıntı geldi acayipti . Bekleyecez
ya inşallah seninki tutmuştur bende hiç akıntı yok kupkuruyum..

Belli olmaz o dur bi test bile yapmadın ayrıca ben 11. Gün yanı bugün test yaptım idrar negatif
demek ki iğnenin etkisi geçmiş yarın kanda baktırsan daha net bi sonuç elde edebilirsin..

ya inşallah seninki tutmuştur bende hiç akıntı yok kupkuruyum..

demek ki iğnenin etkisi geçmiş yarın kanda baktırsan daha net bi sonuç elde edebilirsin..
Sence bekliyeyimmi ama okadar sabirsizimki af yaaa :KK12::işsiz::işsiz: şu düşünen emoji gibiyim

Ha bu arada bende erken gebelik testide var onu yapsam sence nolur . Normal test yaptım ben

Ben de 12.gündeyim. Dün 11.gün test yaptım negatifti, iğnenin etkisi bende de gecmis.. bakalım sonuc ne olacak :110:
Selam canim benimle aynı durumda olan birini görmek takip amaçlı çok iyi . Sence negatiften pozitife gecermiki

Selam canim benimle aynı durumda olan birini görmek takip amaçlı çok iyi . Sence negatiften pozitife gecermiki
Bilmiyorum ama en azından bundan sonraki testlerde silik bile olsa ikinci çizgi görürsek, iğnenin etkisi olmadığını anlayacagız. Sen de mi çok su içiyorsun? Sanırım iğnenin etkisini biz biraz cabuk atmışız, bundan sonra net sonuc olacak :)

Bilmiyorum ama en azından bundan sonraki testlerde silik bile olsa ikinci çizgi görürsek, iğnenin etkisi olmadığını anlayacagız. Sen de mi çok su içiyorsun? Sanırım iğnenin etkisini biz biraz cabuk atmışız, bundan sonra net sonuc olacak :)
Aslında çok şu içmiyorum ama sonuçta orucliluyuz sahurda çok içiyorum dolduruyom suyla mideyi :) :) ozaman bekleyelim biz en iyisi ve haberleşelim lutfen

Aslında çok şu içmiyorum ama sonuçta orucliluyuz sahurda çok içiyorum dolduruyom suyla mideyi :) :) ozaman bekleyelim biz en iyisi ve haberleşelim lutfen
Ben yarın sabah bir deneyecegim bir şey var mı diye.. cok heyecanlıyım. Eğer yoksa da bekleyecegim çarşambaya kadar, kanama başlamazsa kan veririm..

Back