Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkOvitrelle iğnesi vurulup 10. Günde olanlar
Canım ben 9. Günden itibaren sık sık yaptim. Hep silik çizgi çıktı. 12.gun kan verdim 5 çıktı. Dün 14.gundu idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı. Bugün yapsam eminim yine çıkar
Yok canım ya hiç umudum yok tekrar test yapmadım kan vermedim. Gecen yıl klomeni ilk kullandigimda 14.gun 7 çıkmıştı oradan biliyorum yine aynısı oluyor.
Olur olur biz çatlatma iğnesinden 1 gün önce yaptık iğne olduğum gün yapmadık bir gün sonra yaptık yani hep gün aşırı oldu.. bir gün öncesi çok önemli içerde hazırda sperm olsun.. spermler 72 saat içerde yaşayabiliyor
Merhaba bende 3 yıllık evliyim durum aynı iki kez klomen + ovitrelle oldum kişiden kişiye değişir tabi ki ama ben 14.güne kadar pozitif sonuç aldım meğersem yalancı pozitifmiş hamile gibi gösteriyor henüz test için erken gibi hatta doktorumu aradığımda dahi hamilesin demişti ama değilmişim eğer sabredebilirseniz adet olmayı bekleyin tedavi süreci çok yorucu hak veriyorum ama pes etmemek gerek aşılama denediniz mi ? problem nedir
Olur olur biz çatlatma iğnesinden 1 gün önce yaptık iğne olduğum gün yapmadık bir gün sonra yaptık yani hep gün aşırı oldu.. bir gün öncesi çok önemli içerde hazırda sperm olsun.. spermler 72 saat içerde yaşayabiliyor
en doğrusu beklemek canım normal olsa test yapsan negatif çıksa kabullenirsin problem değil ama pozitif çıkıpta kuşkulandıran test insanın psikolojisini bozuyor ne hamileyim diyebiliyorsun ne de değilim diyebiliyorsun :)
İnşallah bu ay her birimizin tutar yaa mübarek günlerde rabbim bizede yardım etsin. Çifte bayram yaşayalım inşallah. Eşlerimizin bu sene babalar gününü kutlamak nasip olsun inşallah bize.
Benim geçen ay adetim 13 gün gecikti dedim kesin hamileyim. Tabi değilmişim. Troidim hormonlarım herşeyim normalken gecikti heveslendim . Anneler gününe anne olarakmi başlıycam dedim ama hayal kırıklığı tabiki
Benim geçen ay adetim 13 gün gecikti dedim kesin hamileyim. Tabi değilmişim. Troidim hormonlarım herşeyim normalken gecikti heveslendim . Anneler gününe anne olarakmi başlıycam dedim ama hayal kırıklığı tabiki
en doğrusu beklemek canım normal olsa test yapsan negatif çıksa kabullenirsin problem değil ama pozitif çıkıpta kuşkulandıran test insanın psikolojisini bozuyor ne hamileyim diyebiliyorsun ne de değilim diyebiliyorsun :)
Ben Bu ay çocuk için hatim başladım Allahım inşallah hepimize Kuranı kerim yüzü suyu hurmetine hayırlı sağlıklı evlat nasib eder :) dağıtıyorum herkese .