Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canim. rahim filmi cektirdin mi cok kisiden duydum rahim filmi sonrasi hamile kalan. bende 3 yillik evliyim 1 bucuk yildir olmuyo yarin rahim filmi cektirecegim. insallah hepimiz kavusuruz en kisa zamanda bebislerimizeKızlar merhaba. Nasılsınız. Bende bayadir giremedim. Bu ayda femara artik olmazsa asilama diyordum ama sanirim asilama yaptirmadan direk tüp bebek yaptircam. Sizce erken mi. 24 yas 3 senelik evliyim
Subat ayında cektirdim. Problem gözükmüyor ama olmadi malesefmerhaba canim. rahim filmi cektirdin mi cok kisiden duydum rahim filmi sonrasi hamile kalan. bende 3 yillik evliyim 1 bucuk yildir olmuyo yarin rahim filmi cektirecegim. insallah hepimiz kavusuruz en kisa zamanda bebislerimize
İnsallah canım test yaptın mıKızlar galiba hamileyim.
Evet canim kan testide verdim 3 haftalik allahın izniyleİnsallah canım test yaptın mı
Cok sevındım canım ınsallah sag salım dogmayı nasıp etsın rabbım ne yaptın prkı canım 3 yılık evlıdın dımı senEvet canim kan testide verdim 3 haftalik allahın izniyle
bende cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza aldirmayi nasip etsinnn. nasil oldu bizede anlatirmisin Insallah Allah birgun bizde bu haberi vermeyi nasip eder tüm bekleyenlere de..Evet canim kan testide verdim 3 haftalik allahın izniyle
Insallah canımbende cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza aldirmayi nasip etsinnn. nasil oldu bizede anlatirmisin Insallah Allah birgun bizde bu haberi vermeyi nasip eder tüm bekleyenlere de..
Cok sukur canım ALLAH kavustursun femara sadece bu ay mı kullandın yoksa oncesınde kullanmısmıydın.. cnm doktorlar ne duyordu yanı bı rahatsızlıgın varmıydı.. bende 1,5 sene dır ıstıyoruz ama olmuyorKizlar klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım. Olmadı. Artık tüp bebeğe geçelim dedi doktor geçtiğimiz ayda iste araya bayram giriyor diye son kez femara kullandım. Rabbimin izniyle tuttu
Son ay sadece femara kullandım . Polikistik over vardi canım. Benimde hic beklemediğim anda olduCok sukur canım ALLAH kavustursun femara sadece bu ay mı kullandın yoksa oncesınde kullanmısmıydın.. cnm doktorlar ne duyordu yanı bı rahatsızlıgın varmıydı.. bende 1,5 sene dır ıstıyoruz ama olmuyor
Cok cok sevındım canım ınsallah bı gun bızde o duyguyu tatarız bende 2 ay klomen kullandım uc ay kullanacaktım da gecen ay yurt dısına gıttıgım ıcın ara verdım sımdı de nerden baslayacagımı bılmıyorum bende hıcbı sorun yok sadece esımın morfolojısı 1 baska da bı sıkıntı yok ama olmuyor ısteSon ay sadece femara kullandım . Polikistik over vardi canım. Benimde hic beklemediğim anda oldu
Benim eşimde problem yoktu. Rahim filmim güzeldi. Yumurtalarım ilaçlara yanıt veriyordu çatlıyordu ama gebelik oluşmuyordu. 3 buçuk senedir bu şekilde. Rabbim hiç beklemediğim bir anda yüzümü güldürdü. Tam tüp bebeğe geçecekken oldu. Rabbime sonsuz şükürler olsun.Cok cok sevındım canım ınsallah bı gun bızde o duyguyu tatarız bende 2 ay klomen kullandım uc ay kullanacaktım da gecen ay yurt dısına gıttıgım ıcın ara verdım sımdı de nerden baslayacagımı bılmıyorum bende hıcbı sorun yok sadece esımın morfolojısı 1 baska da bı sıkıntı yok ama olmuyor ıste
Cok sukur canım yuzun hep gulsun ınsallah bende rahım fılmı falan cektırdım cok ıyı cıktı sonuclar aynı sekılde benım de yumurtalıklar catlıyordu ama hamılelık olusmuyordu artık hayırlısıBenim eşimde problem yoktu. Rahim filmim güzeldi. Yumurtalarım ilaçlara yanıt veriyordu çatlıyordu ama gebelik oluşmuyordu. 3 buçuk senedir bu şekilde. Rabbim hiç beklemediğim bir anda yüzümü güldürdü. Tam tüp bebeğe geçecekken oldu. Rabbime sonsuz şükürler olsun.
Nurcan canim nasilsin uzun süredir girmiyorum buraya napiyosun tüp bebek oylemi hadi hayırlısı:)Kızlar merhaba. Nasılsınız. Bende bayadir giremedim. Bu ayda femara artik olmazsa asilama diyordum ama sanirim asilama yaptirmadan direk tüp bebek yaptircam. Sizce erken mi. 24 yas 3 senelik evliyim
Yaaaaaaaa inanamiyorum sonunda başından beri yazistigim bir arkadaşım hamile kaldı yemin ederim okadar duygulandım ki gözlerimden yaş geldi çok sevindim canim benim yaa Allah sağlıkla dogurmayi nasib etsin çok çok çok çok mutlu oldumKızlar galiba hamileyim.
Allahım a şükürler olsun hamilesin içime doğdu dedim hiç bakmıyorum bi bakayim biri bisey yazmış mi demekki senin hamileliğini öğrenecekmişim:) :)Benim eşimde problem yoktu. Rahim filmim güzeldi. Yumurtalarım ilaçlara yanıt veriyordu çatlıyordu ama gebelik oluşmuyordu. 3 buçuk senedir bu şekilde. Rabbim hiç beklemediğim bir anda yüzümü güldürdü. Tam tüp bebeğe geçecekken oldu. Rabbime sonsuz şükürler olsun.