- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Cok tesekkur ederım caanım o zaman ben ordan alayım eczaneden almayı dusunuyordum fıyatı nekadar
canım eczanede beşli paketi 25 lira ben 30 taneyi alıyorum o fiyata :)
çok fark var aman eczaneden alma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederım caanım o zaman ben ordan alayım eczaneden almayı dusunuyordum fıyatı nekadar
Cok tesekkur ederım tatlım allah hayırlısını nasıp etsın msjların cok ıyı geldı sen ne zaman ıgne oldunöylemi afedersin kaçırmışım
ben 5 te olmuştum 36. saat sabah 5 e denk geliyordu yapamadık biz sabah eşimde işe gitmek zorundaydı sonra erken geldi izin alıp 44. saat ilişki oldu ilk
sen bugün 12 de oldunsa yarın gece 12 de 36 saat dolacak ama siz 12 yi beklemeyin gece çalışın işte :) ertesi gün yine değerlendirin ama
Cok uygunmus ben 70 tl zanedıyordum canımcanım eczanede beşli paketi 25 lira ben 30 taneyi alıyorum o fiyata :)
çok fark var aman eczaneden alma
Cok tesekkur ederım tatlım allah hayırlısını nasıp etsın msjların cok ıyı geldı sen ne zaman ıgne oldun
Cok uygunmus ben 70 tl zanedıyordum canım
Bende ordan alırım canımyok bayagı uygun gittigidiyor a bak istersen önce
Insallah hayırlı haberını alırım yazarsın.. adet tarıhın ne zamanben pzt akşam üzeri 5 te oldum canım
beklemedeyim :)
Insallah hayırlı haberını alırım yazarsın.. adet tarıhın ne zaman
Hmm ıyımıs sımdı uzun gelıyordur sana o tarıh.. ınsallah sonu hayırlı olurinşallah kuzum sağolasın hepimizin inşallah
bata daha 13 var:)
Hmm ıyımıs sımdı uzun gelıyordur sana o tarıh.. ınsallah sonu hayırlı olur
Hayırlısı olsun tatlımamin kuzum
bir hafta kala varsa vardır yoksa yoktur bende
Merhaba kızlar
10 cu gunde sankı sılık bı cızgı var canımfark varmı kızlar ?
Bu gun yaptın dımı bunu cnmfark varmı kızlar ?
yvz13 canım bu gun yıne yaptın mı test nasıl cıktı
Belkı dolenme daha gec olmustur canım gec hamılelık olabılırcanım sabah negatif çıktı
bir hışımla gittim kan verdim 3.2 çıktı
kan verdikten 8 saat sonrada bu çıktı