• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevgili arkadaşlar bende ramazanda çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı hatırlarsanız onun dışında hiç birşey yapmadım ara verdigimi söylemiştim. Yine adetim gecikti bugün 6. Gün gecikme de ama biliyorum ki yine adet olucam herzamanki gibi . Oyuzden önümüzdeki ay aşılama yaptırmaya karar verdik . Başka türlü olmuyor bari farklı çözüme gidelim dedik adet olmayı bekliyorum hormon tahlili için

Merhaba kızlar bende dün vuruldum iğneyi 12 sinde şuan 2 gündür kasıklarım belim karnım sancı var gibi doktorum da rahim kalınlaşmış çatlatma yapalım dedi korktum ağrı olunca

Nurcan canim nasilsin uzun süredir girmiyorum buraya napiyosun tüp bebek oylemi hadi hayırlısı:)

Yaaaaaaaa inanamiyorum sonunda başından beri yazistigim bir arkadaşım hamile kaldı yemin ederim okadar duygulandım ki gözlerimden yaş geldi çok sevindim canim benim yaa Allah sağlıkla dogurmayi nasib etsin çok çok çok çok mutlu oldum :anneadayı::anne::anneadayı::halay::rolleyes:

Allahım a şükürler olsun hamilesin içime doğdu dedim hiç bakmıyorum bi bakayim biri bisey yazmış mi demekki senin hamileliğini öğrenecekmişim:) :)

Tüp bebek tedavisine başlayacaktık normalde bu ay. Eşimde çok yoruldun 1-2 ay ara verelim dedi. Tamamen sürpriz oldu bizede. Çok şükür rabbime. Allahım dileyen herkese nasip etsin.

Sevgili arkadaşlar bende ramazanda çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı hatırlarsanız onun dışında hiç birşey yapmadım ara verdigimi söylemiştim. Yine adetim gecikti bugün 6. Gün gecikme de ama biliyorum ki yine adet olucam herzamanki gibi . Oyuzden önümüzdeki ay aşılama yaptırmaya karar verdik . Başka türlü olmuyor bari farklı çözüme gidelim dedik adet olmayı bekliyorum hormon tahlili için
Umutsuz olmamak lazım . İnan bende bayramdan önce gittim en son araya bayram giriyor dedi son kez ilaç kullanalım akışına bırakalım dedi. Ummadığım anda oldu. Tüp bebeğe geçeceğim ay rabbim mucizesini gönderdi. Rabbime şükürler olsun.

Merhaba kızlar bende dün vuruldum iğneyi 12 sinde şuan 2 gündür kasıklarım belim karnım sancı var gibi doktorum da rahim kalınlaşmış çatlatma yapalım dedi korktum ağrı olunca
Can-ım hadi hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın sağlıkla:)

Umutsuz olmamak lazım . İnan bende bayramdan önce gittim en son araya bayram giriyor dedi son kez ilaç kullanalım akışına bırakalım dedi. Ummadığım anda oldu. Tüp bebeğe geçeceğim ay rabbim mucizesini gönderdi. Rabbime şükürler olsun.
Haklisin canim şükürler olsun hala seviniyorum senin adına:)

Yaaa kizlar persembe ogleden sonra 3te catlatma ignesi yaptirdim cuma sabah birliktelik oldu yani igneden 18 saat sonra 36. saatte olmadi bir de bugun aksam olabilcez insallah kacirmis olan ihtimalimiz var mi yaaa lutfen bisey soyleyin

Merhabalar kızlar. Ben de bu ay Klomen ve Ovitrelle iğne kullandım. Iğne gününü saymaz isek bugün 10.gun. Merak edip 8.gunde kan testi yaptırdım 7 cıktı beta. Iki gün sonra tekrar test yaptırdım 2.5 cıktı. Biliyorum erken baktirdim ancak mide bulantısı, göğüs hassasiyeti , uyku hali çok fazla. Bazı yemeklerden sonra daha çok oluyor bulantı.. Şuan olmayacağını bilsem de içimde 14.gün sonunda cift cizgiyi gorecegim umidi var. Içinizde bu şekilde bir durumla karşılaşan var mı? :(:(

Merhabalar kızlar. Ben de bu ay Klomen ve Ovitrelle iğne kullandım. Iğne gününü saymaz isek bugün 10.gun. Merak edip 8.gunde kan testi yaptırdım 7 cıktı beta. Iki gün sonra tekrar test yaptırdım 2.5 cıktı. Biliyorum erken baktirdim ancak mide bulantısı, göğüs hassasiyeti , uyku hali çok fazla. Bazı yemeklerden sonra daha çok oluyor bulantı.. Şuan olmayacağını bilsem de içimde 14.gün sonunda cift cizgiyi gorecegim umidi var. Içinizde bu şekilde bir durumla karşılaşan var mı? :KK43::KK43:

Benimde iğne gününü saymazsak bugun 10.günüm ama kasıklarımdaki agrı ve gögüs agrısından başka bi belirtim yok dün progesteron testi yaptı doktorum 44 cıktı siz yaptırdınızmı acaba testi.

Benimde iğne gününü saymazsak bugun 10.günüm ama kasıklarımdaki agrı ve gögüs agrısından başka bi belirtim yok dün progesteron testi yaptı doktorum 44 cıktı siz yaptırdınızmı acaba testi.

Progesteron testi yaptırmadım. Doktorum bahsetmedi bile böyle bir durumdan :) Ama yatırsam dahi yüksek çıkar diye tahmin ediyorum çünkü progesteron kullanıyorum iğne yapıldığı günden bu yana.

Progesteron testi yaptırmadım. Doktorum bahsetmedi bile böyle bir durumdan :) Ama yatırsam dahi yüksek çıkar diye tahmin ediyorum çünkü progesteron kullanıyorum iğne yapıldığı günden bu yana.

Zaman geçmiyor sanki ne zaman test yapmalıyız pazar günü yapsak cokmu erken olur 13. Gün

Zaman geçmiyor sanki ne zaman test yapmalıyız pazar günü yapsak cokmu erken olur 13. Gün

Buralarda hemen her başlığa göz gezdirdim. 11.gunde öğrenen var 7.gunde beta takibine başlayıp artış olunca anlayan var. Kişiden kişiye değişiklik göstersede en sağlıklısı en az 14. günü beklemek sanırım. Ben vücudumdan çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğine beta testi sayesinde eminim. Ancak halen etkilerinin devam etmesini anlayamıyorum. :KK43:

Buralarda hemen her başlığa göz gezdirdim. 11.gunde öğrenen var 7.gunde beta takibine başlayıp artış olunca anlayan var. Kişiden kişiye değişiklik göstersede en sağlıklısı en az 14. günü beklemek sanırım. Ben vücudumdan çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğine beta testi sayesinde eminim. Ancak halen etkilerinin devam etmesini anlayamıyorum. :KK43:

Beta yaptırmadım hiç ama 10.günde idrar testinde silik cıkmaya devam etti şimdi 13. Gündede silik görürsem emin olamam zaten kasık agrılarımda basladı beklemekten baska care yok sanırım.

kizlar bende klomen cat. tedavisi goruyorum igne gununu saymassam 7.gun bitti bakalim bu ay nasip olacakmi
Inşallah nasib olur canım benimde 5.günüm galiba çok da umutlanmak istemiyorum. Daha önce de 3 kere gördüm bu tedaviyi o yüzden pek heyecan da yok açıkçası

Inşallah nasib olur canım benimde 5.günüm galiba çok da umutlanmak istemiyorum. Daha önce de 3 kere gördüm bu tedaviyi o yüzden pek heyecan da yok açıkçası
bende 7aydir bu tedavideyim ilk ay ilaci yanlis kullandim 2.ay kist oldu 2ay hastalanmadim sonra kist icin 1ay ara verdim 3.kullanimda catladi ama olmadi bu 4.kullanisim bakalim nasipte varmi bende ilk aylar gibi stres yapmiyorum gecen ay olumlu dusunuyordum hayal kirikligi oldu bu ay sadece oluruna biraktim nasipte ins. vardir eger olmazsa ara verecegim hormon ilaclariyla 8kilo aldim cunku

Back