• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar, ben de geçen ay klomen üstüne çatlatma iğnesi vuruldum. doktorum çok umutlandırdı beni ancak gebelik olmadı. bu ay da ben gitmedim doktora. kendi kendimize deneyelim kafamız karışmasın rahat tutalım diye. ama içimde rahat etmiyor. belki yeniden klomen iğne vs kullanmam lazım :/
bi akışına bıraksak olacak belki ama hep aklımda düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye :KK1:

selam kızlar, ben de geçen ay klomen üstüne çatlatma iğnesi vuruldum. doktorum çok umutlandırdı beni ancak gebelik olmadı. bu ay da ben gitmedim doktora. kendi kendimize deneyelim kafamız karışmasın rahat tutalım diye. ama içimde rahat etmiyor. belki yeniden klomen iğne vs kullanmam lazım :/
bi akışına bıraksak olacak belki ama hep aklımda düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye :KK1:
Canım keşke ilk aydan bırakmasaydın. Çünkü büyüyüp büyümediğinden emin olurdun yumurtaların. Kendi kendine büyümüyorsa beklemenin bir anlamı yok bence

Sen nerelerdesın canım baya oldu gercekten yazmaylı tedavıye ara vermıstın sımdı ne durumdasın basladın mı tedavıye.. bende de tık yok..
Aynen canim tatil falan filan düğünler derken hiç vaktim olmadi telefonu pek elime alamadım. Yok ben başlamadım hala annem ameliyat oldu falan vaktim yok artık bidahaki aya :)

Aynen canim tatil falan filan düğünler derken hiç vaktim olmadi telefonu pek elime alamadım. Yok ben başlamadım hala annem ameliyat oldu falan vaktim yok artık bidahaki aya :)
Gecmıs olsun tatlım.. en ıyısını yapmısın.. klomene mı devam edeceksın ınsallah hıcbısey gerek kalmadan hamılelıgını ogrenırsın

Slm kızlar bende klomen ve ovıtrelle ıle ılk demenemde hamıle kaldım ama bebegımın kalbı durdu kurtaj oldum hıc hamılelık belırtısı yaşamadım sessız sakındı.yıne klomen ve ovıtrelle kullandım ıgnenın 8.gunundeyim sabırsızlıkla bekliyorum insallah tutunmustur hepımızın kı

merhaba kizlar. banada tecrubelilerinizin bilgi vermesini isteyecegim.
benim yumurtam kendiliginden buyusu. 1 tane vardi 19 mm olunca doktorta adetimin 16. gunu igne verdi. 28 gunde bir adet olduğum icin adetim 3 gun gecikti. bugun ama ignenin daha 15. gunu. 3 gun once yani adet gunumde pembe akinti geldi ama devami gelmeyip kesildi. bir umut yerlesme kanamasimidir diyip 2 gun once idrar testi yaptim negatifti. sizce varmidir bisey biraz daha beklemelimiyim. kan testi negatif cikinca yikiliyorum resmen bu sebeple yapmaya cesaretim yok. aranizda bu durumdan yasayan varsa bilgi verebilir mi. uzun oldu biraz kusura bakmayin, Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

Güya alıntı yaptım yorum yazmadan paylastim:halay::halay::halay: şuan adetim yine 3 gün gecikti kızlar ama herhangi bir belirtim yok herzamanki şeyler işte bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum eşim tekrar sipermiyogram yaptircak bakalım nolacak . Yazamıyorum annemle tarhana domates falan yapıyoruz oy çok yoğunum ellerim felç oldu tarhana yoğurmaktan. Eskiden annem veriyordu ben yiyordum ne kadar zormus kızlar

merhaba kizlar. banada tecrubelilerinizin bilgi vermesini isteyecegim.
benim yumurtam kendiliginden buyusu. 1 tane vardi 19 mm olunca doktorta adetimin 16. gunu igne verdi. 28 gunde bir adet olduğum icin adetim 3 gun gecikti. bugun ama ignenin daha 15. gunu. 3 gun once yani adet gunumde pembe akinti geldi ama devami gelmeyip kesildi. bir umut yerlesme kanamasimidir diyip 2 gun once idrar testi yaptim negatifti. sizce varmidir bisey biraz daha beklemelimiyim. kan testi negatif cikinca yikiliyorum resmen bu sebeple yapmaya cesaretim yok. aranizda bu durumdan yasayan varsa bilgi verebilir mi. uzun oldu biraz kusura bakmayin, Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
Canim hakkinda hayırlısı inşallah hamilesindir :)

Slm kızlar bende klomen ve ovıtrelle ıle ılk demenemde hamıle kaldım ama bebegımın kalbı durdu kurtaj oldum hıc hamılelık belırtısı yaşamadım sessız sakındı.yıne klomen ve ovıtrelle kullandım ıgnenın 8.gunundeyim sabırsızlıkla bekliyorum insallah tutunmustur hepımızın kı
Can-ım allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir

kizlar cat.ignesinin 10.gunu negatifti etkisi gecmis bugun 12.gun sanki silik birsey goruyorum sizinle paylasmak istedim sizcede varmi yvz13 yvz13 sende bir baksana canim
SmartSelect_20180807-075600_Gallery.jpg SmartSelect_20180807-075320_Gallery.jpg

evet canim hic cizgi gormedim dun
test bebetime bugun 5 20dkk arasi sonuc diyor 5dkkada gordum ama dunku farkli testti bi mahzuru olurmu acaba

Canım bence hemen şimdi yeniden bir test yap hayali de olsa çizgi çıkacakmı bakalım

Back