• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdim evet, kac oldugunu bilmedim ki doktorum mesaj atdi negatif dige, maile gondermerini soylemistim gondermediler. Sora bilirim istersen canim. Sen idrar testi yaptin mi?
İdrar testi yapmadim canım ama kan değerim çok düşük ,inşallah hamileyimdir,5 in altı negatif diye biliyorum ama adetim e 6 gün var değer yükselebilir mi

İdrar testi yapmadim canım ama kan değerim çok düşük ,inşallah hamileyimdir,5 in altı negatif diye biliyorum ama adetim e 6 gün var değer yükselebilir mi
Ogrendim canim, benim de 2.39 cikmis adetime 2-3 gun kaldi. Doktorum dun negatif dedi bana. Ben de anlamiyorum bilen varsa yazsin lutfen

Cericeri Cericeri canım ne yapıyosun nasıl gıdıyor ben yıne bu ay klomen tedavısını yapıyorum salı gunu doktora gıdecem yumurta nın mm ogrenmek ıcın o gun ıgne verıı buyuk bı ihtimale sana bı soru sormak ıstedım.. tatlım sımdı yumurtlama zamanım grlıyor ya dıyorum kı ovılasyon testı alayım ama catlatma ıgnrsı olucam ya o yuzden kararsız kaldım yanıltma olur dıye cunku ıgne de yumurtlama testınde catlatma ıgnrsı yaptıktan sonra cıft cızgı cıkar mı ... ınsallah kendımı anlatabılmısımdır sana :KK49:

Benden de iyi günler mi olsun öğlen oldu :)
Benim b-hcg değerim cuma günü 100.7 çıkmıştı ya kızlar..
Pazar günü yani iki gün sonra yaptırdım 416.7 çıktı.
4 kat birden artmış..
Çok araştırdım genel olarak normal diyorlar ama oğlumda böyle olmamıştı..

Benden de iyi günler mi olsun öğlen oldu :)
Benim b-hcg değerim cuma günü 100.7 çıkmıştı ya kızlar..
Pazar günü yani iki gün sonra yaptırdım 416.7 çıktı.
4 kat birden artmış..
Çok araştırdım genel olarak normal diyorlar ama oğlumda böyle olmamıştı..
İkiz mi yoksa :)) ikizlerde fazla artış oluyomuş sanırım ama olmayabilir de

İkiz mi yoksa :)) ikizlerde fazla artış oluyomuş sanırım ama olmayabilir de
Ya okuduklarımın çoğu tek gebelik çıkmış canım..
Çoğul çıkan az..
Kötü bi durum olmasın normal olsun da çoğul tekil sıkıntı değil..
Çok meraklanıyorum ya bi kalbini duyaydım kesesini göreydim :)

Ya okuduklarımın çoğu tek gebelik çıkmış canım..
Çoğul çıkan az..
Kötü bi durum olmasın normal olsun da çoğul tekil sıkıntı değil..
Çok meraklanıyorum ya bi kalbini duyaydım kesesini göreydim :)
Görceksin canım inşallah azcık kaldı. Artış olması iyidir hiçbir sorun olmaz. Artış az olsa kötü

Ben 11.gündeyim hala silik çizgi çıkıyor sanırım iğne etkisi geçmedi daha

Iyı aksamlar kızlar.. bende bu gun catlatma ıgnesı oldum doktorum ıgneden 36 saat sonra ılıskıye gır dedı gecen ay da aynısını soylemıstı.. bende kararsız kaldım bu gece ılıskıye gırsem mı gırmesem bı bana yardımcı olabılen var mı ne yapacagımı bılmıyorum

selam hatunlar
bende iğneden sonra 6. gündeyim
hergün test yapıyorum :)

testiniz ne zaman negatife döndü?

Iyı aksamlar kızlar.. bende bu gun catlatma ıgnesı oldum doktorum ıgneden 36 saat sonra ılıskıye gır dedı gecen ay da aynısını soylemıstı.. bende kararsız kaldım bu gece ılıskıye gırsem mı gırmesem bı bana yardımcı olabılen var mı ne yapacagımı bılmıyorum

canım ben 44 saat sonra değerlendirebildim
çatlama 36 saat sonra oluyor ve dr spermler dinlensin diye o zaman yapın diyor çünkü çatlamadan sonra yaklaşık 24 saat canlı kalıcak zaten yumurta

daha erken çatlarmı bilinmez ama daha erken çatlayanı görmedim

canım ben 44 saat sonra değerlendirebildim
çatlama 36 saat sonra oluyor ve dr spermler dinlensin diye o zaman yapın diyor çünkü çatlamadan sonra yaklaşık 24 saat canlı kalıcak zaten yumurta

daha erken çatlarmı bilinmez ama daha erken çatlayanı görmedim
Cok tesekkur ederım canım msjın ıcın gecen ay da ben klomen kullandım bu ay ıkıncı tedavım ınsallah bu ay tum anne olmak ısteyenlerın duası kabul olur.. kac yılık evlısın canım sen

Cok tesekkur ederım canım msjın ıcın gecen ay da ben klomen kullandım bu ay ıkıncı tedavım ınsallah bu ay tum anne olmak ısteyenlerın duası kabul olur.. kac yılık evlısın canım sen

kuzum genelde klomenle 2. de tutuyor :)
benim 8 yasında bir kızım var canım ikinciye kısmet bakalım :)

Back