Canım sen ne testı kullanıyosun
Merhaba kızlar ben iğnenin 17. gününde adet oldum. Umarım siz olmazsınız. Hayaller bir dahaki aya...
Yok canım bu üçüncü klomendi. Rahim filmi çektirip ara vericem biraz doktorum da öyle tavsiye etti. İnşallah senin güzel haberini alırızkuzum adet olmuşsun
olsun diğer aya olur inşallah
ovu yapacakmısın ya da yeniden klomen?
Yok canım bu üçüncü klomendi. Rahim filmi çektirip ara vericem biraz doktorum da öyle tavsiye etti. İnşallah senin güzel haberini alırız
Insallah canım ama ben bu ay umutlu degılım ınsallah hayırlısı olur ya.. ne guzel masallah allah bagıslasın kocaman olmus ınsallah bı kardes te gelır..kuzum genelde klomenle 2. de tutuyor :)
benim 8 yasında bir kızım var canım ikinciye kısmet bakalım :)
Insallah canım ama ben bu ay umutlu degılım ınsallah hayırlısı olur ya.. ne guzel masallah allah bagıslasın kocaman olmus ınsallah bı kardes te gelır..
Ben hıc kullanmadım canım sımdı sılıklesmesı ıyı bısey mı anlamadımgebelik testi :) hergün yapıyorum iğne etkisini ölçüyorum giderek silikleşiyor
Bılmıyorum canım evlendıgımızden berı ıstıyoruz olmuyor rahım fılmı cektırdım o da cok ıyı cıktı hormon testlerı de yaptım onlarda ıyı bıtek esımın morfolojısı 1 o yuzden mı olmuyor bılmıyorum suan ılac ve kecı boynuzu pekmezı ıcıyorinşallah kuzum
en ummadıgın anda geliyolar zaten :) sen neden umutlu değilsin?
Ben hıc kullanmadım canım sımdı sılıklesmesı ıyı bısey mı anlamadım
Bılmıyorum canım evlendıgımızden berı ıstıyoruz olmuyor rahım fılmı cektırdım o da cok ıyı cıktı hormon testlerı de yaptım onlarda ıyı bıtek esımın morfolojısı 1 o yuzden mı olmuyor bılmıyorum suan ılac ve kecı boynuzu pekmezı ıcıyor
Anladım canım pekı senın bu klomenle ılk tedavın mı .. ve hangı ovalısyon testını kullanıyosuncanım çatlayma iğnesi de hcg içerir
şuan kanımda hcg hormonu var hergün test yapıp nasıl kandan atıldıgını görüyorum
gebelikte testte gördüğümüz hormon da hcg bu nedenle çizginin ya hiç negatife dönmemesi ya da negatif olduktan sonra tekrar silik çıkması lazım
o zaman hamileyim demektir
yani ben iğne etkisindeki hcg ile hamileleikten gelecek olan hcg nin beni yanıltmaması için test yapıyorum
Anladım canım pekı senın bu klomenle ılk tedavın mı .. ve hangı ovalısyon testını kullanıyosun
Iste ıkı aydır klomen kullanıyorum gecen ay ıkı yumurta olusmustu olmadı bu ay da tek bı tane olusmus 17 mm dı dun gıttıgımde bakalım nolacakolur kuzum rahat ol
bak Allaha şükür dermansız bir durumun yok
yumurta takibi yaptır
Iste ıkı aydır klomen kullanıyorum gecen ay ıkı yumurta olusmustu olmadı bu ay da tek bı tane olusmus 17 mm dı dun gıttıgımde bakalım nolacak
hmm alırsam barı bundan alayımevet canım ilk
ben laboquick sevdalılarındanım
hmm alırsam barı bundan alayım
Ben bugun ıgnemı 12 de oldum cnm o yuzden yazdım ılıskıye ne zaman gırmem gerek dıyecanım benim de tek yumurtaydı
11. gün 23mm di iğne oldum
sen iğne olmayacakmısın?
Cok tesekkur ederım caanım o zaman ben ordan alayım eczaneden almayı dusunuyordum fıyatı nekadarn11 ya da gittigidiyor dan al canım toplu olarak
hem çok uygun hem hızlı geliyor
Ben bugun ıgnemı 12 de oldum cnm o yuzden yazdım ılıskıye ne zaman gırmem gerek dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?