Insallah hayirlisiyla canim, en kisa zananda bebisini alirsin kucagina.Bende bugün soğan suyuna başladım Allahın izniyle. Şifa olur inşallah
Amin canım hepimizin yüzleri güler inşallah.Insallah hayirlisiyla canim, en kisa zananda bebisini alirsin kucagina.
Canim bu çizgi bariz belli hadi insallahBu da benim bu sabahki
Allah cümlemize şifa versin . Herşey çok güzel olacak . Bi bakcan ne kist ne bisey sadece minik bir keseBende bugün soğan suyuna başladım Allahın izniyle. Şifa olur inşallah
İnşallah canım yaa 3 sene oldu ama inan öyle yoruldum ki. Rabbim biliyor isyan değil ama çok bunaldım. Hastaneler ilaçlar stres olacak mı olmayacak mı ya hiç olmazsa . Bunları kafamdan atamıyorum.Canim bu çizgi bariz belli hadi insallah
Allah cümlemize şifa versin . Herşey çok güzel olacak . Bi bakcan ne kist ne bisey sadece minik bir kese
Inan bana seninle aynı durumdayım 4 yıldır olmuyo benimde . Ve bende çok yorgunum yıkık haldeyim umutlarım yok . Ama yinede bi ışık bekliyorum Allahima inanıyorum öyle işte. Seni çok iyi anlıyorumİnşallah canım yaa 3 sene oldu ama inan öyle yoruldum ki. Rabbim biliyor isyan değil ama çok bunaldım. Hastaneler ilaçlar stres olacak mı olmayacak mı ya hiç olmazsa . Bunları kafamdan atamıyorum.
Adet oldum canim ben bayramin ilk gunu. Sen naptin durumlar nasilInşallah canim güzel haberler verirsin :)
Canim ıgneden sonra 12 gün boyunca öyle belirtiler oluyorki anlatamam iğne hcg hormonu taşıdığı için oluyor sanıyorum. Çünkü bendede olmuştu ama inşallah hamilesindir.
Canim giremedim foruma ne oldu şuan sonuç nedir
Canim benim çok geçmiş oksun ya kist olduğunu anladın mı bi belirtisi oldumu kaşık ağrısı falan gibi . Bu arada geciktirici kullanabilirsin tatile gideceksen
Ben erteledim canim hiç bisey yapmıyorum. Olsun bu ay olur inşallah üzülme sakınAdet oldum canim ben bayramin ilk gunu. Sen naptin durumlar nasil
Yaaaa çok sevindim çok mutlu oldum Rabbim sana şükürler olsun.Günaydın kızlar..
O kadar çok topik takip ediyorum ki..
Size yazmamışım..
Bu sabah da testi yaptım yine koyulaşmıştı bu yüzden sabah gidip kan verdim..
Eki Görüntüle 2159819 Bu bu sabahki testim..
Kan değerim de 100.7 çıktı çok şükür..
Oy kuzum teşekkür ederim..Yaaaa çok sevindim çok mutlu oldum Rabbim sana şükürler olsun.
Yaaaa çok sevindim canim benimGünaydın kızlar..
O kadar çok topik takip ediyorum ki..
Size yazmamışım..
Bu sabah da testi yaptım yine koyulaşmıştı bu yüzden sabah gidip kan verdim..
Eki Görüntüle 2159819 Bu bu sabahki testim..
Kan değerim de 100.7 çıktı çok şükür..
Amin amin amin canım benim..Yaaaa çok sevindim canim benimdemek bebiş geliyor Allah sağlıkla dogurmayi nasib etsin vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun . Inşallah
Amin inşallah hadi bakalım:)Amin amin amin canım benim..
İnşallah kalbini duyana kadar rahat edemicem onu da duyarım inşallah..
Darısı hepinizin başına inşallah..
Hayirlisi olsun insallah. Bu ay bende bir sey yapmayacagim akisina biraktim kuzumBen erteledim canim hiç bisey yapmıyorum. Olsun bu ay olur inşallah üzülme sakın
Benim de bu gun 13 cu gunumdu HCG test yaptim negatif cikti. Insallah sen hamilesin canim, hayirlisi.Başka bir forma da yazmıstım buraya da yazmak istedim
Arkadaslar ; 11 mayısta çatlatma ignesi vuruldum , vuruldugum günü saymazsak bugun 12.gün ,
beta HCG degerim : 3,5 cıktı . Sizce ignenin etkisi olabilir mi ? Yoksa gebelik baslangıcımıdır ?
Canım negatif derken kan mi vermiştin verdi isen senin değerin kaç çıktıBenim de bu gun 13 cu gunumdu HCG test yaptim negatif cikti. Insallah sen hamilesin canim, hayirlisi.
Kan verdim evet, kac oldugunu bilmedim ki doktorum mesaj atdi negatif dige, maile gondermerini soylemistim gondermediler. Sora bilirim istersen canim. Sen idrar testi yaptin mi?Canım negatif derken kan mi vermiştin verdi isen senin değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?