Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu çizgi bariz belli hadi insallah

Allah cümlemize şifa versin . Herşey çok güzel olacak . Bi bakcan ne kist ne bisey sadece minik bir kese
İnşallah canım yaa 3 sene oldu ama inan öyle yoruldum ki. Rabbim biliyor isyan değil ama çok bunaldım. Hastaneler ilaçlar stres olacak mı olmayacak mı ya hiç olmazsa . Bunları kafamdan atamıyorum.

İnşallah canım yaa 3 sene oldu ama inan öyle yoruldum ki. Rabbim biliyor isyan değil ama çok bunaldım. Hastaneler ilaçlar stres olacak mı olmayacak mı ya hiç olmazsa . Bunları kafamdan atamıyorum.
Inan bana seninle aynı durumdayım 4 yıldır olmuyo benimde . Ve bende çok yorgunum yıkık haldeyim umutlarım yok . Ama yinede bi ışık bekliyorum Allahima inanıyorum öyle işte. Seni çok iyi anlıyorum

Adet oldum canim ben bayramin ilk gunu. Sen naptin durumlar nasil

Günaydın kızlar..
O kadar çok topik takip ediyorum ki..
Size yazmamışım..
Bu sabah da testi yaptım yine koyulaşmıştı bu yüzden sabah gidip kan verdim..
Bu bu sabahki testim..
Kan değerim de 100.7 çıktı çok şükür..

Yaaaa çok sevindim çok mutlu oldum Rabbim sana şükürler olsun.

Yaaaa çok sevindim canim benim demek bebiş geliyor Allah sağlıkla dogurmayi nasib etsin vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun . Inşallah

Başka bir forma da yazmıstım buraya da yazmak istedim
Arkadaslar ; 11 mayısta çatlatma ignesi vuruldum , vuruldugum günü saymazsak bugun 12.gün ,
beta HCG degerim : 3,5 cıktı . Sizce ignenin etkisi olabilir mi ? Yoksa gebelik baslangıcımıdır ?

Benim de bu gun 13 cu gunumdu HCG test yaptim negatif cikti. Insallah sen hamilesin canim, hayirlisi.

Canım negatif derken kan mi vermiştin verdi isen senin değerin kaç çıktı
Kan verdim evet, kac oldugunu bilmedim ki doktorum mesaj atdi negatif dige, maile gondermerini soylemistim gondermediler. Sora bilirim istersen canim. Sen idrar testi yaptin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…