Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim senin kaçıncı gündü unuttum . Normalde 5 in üzerinde olması gerekiyor hamilelik için ama erken test yaptirdiysan bisey diyemiyeceğim . Inşallah yükselir değerin yaa
İnşallah canım bende öyle biliyorum ama doktorda böyle söyleyince ne bileyim kafam karıştı iğneden sonra 15.günümdü bugün hala da adet olmadım

Bu gun ignemin 12 ci gunundeyim, yine test yaptim dune ragmen daha silik cikti 2 ci cizgi. Ignenin etkisi siye dusunuyorum, her zamanki gibi

Evet koyulasma var, hadi insallah. Senin kacinci gunyn oldu canim?
Çok zor seçiliyor ama bir tık da olsa koyulaşmış de mi ya boşuna sevinmek de istemiyorum..
Dün 12. günü idi bugün 13. günümdeyim..
11. gün yaptığımda negatifti hiç çizgi yoktu.

Çok zor seçiliyor ama bir tık da olsa koyulaşmış de mi ya boşuna sevinmek de istemiyorum..
Dün 12. günü idi bugün 13. günümdeyim..
11. gün yaptığımda negatifti hiç çizgi yoktu.
O zaman ignenin etkisi degil canim. Ben 10 cu gunden yapiyorum her gun cikiyor ve sanki daha silikli oluyor her gun. Kan vere bilirsin artik, guzel haberle gel insallah.

O zaman ignenin etkisi degil canim. Ben 10 cu gunden yapiyorum her gun cikiyor ve sanki daha silikli oluyor her gun. Kan vere bilirsin artik, guzel haberle gel insallah.
Ben de öyle ümitleniyorum..
Hastane bana çok uzak şu an sağlık ocağında da çok geç çıkıyor ya ondan hiç gidesim gelmiyor..
Olmazsa yarın felan kan veririm hastanede..

Evet ve dun bugune ragmen daha koyuydu, igne etkisi kalmis demekki...
Silikleşmeye başladıysa demek ki sende iğnenin etkisi geç atılıyor vücuttan canım..
Evet canım koyulaşma var gibi. Ay hadi inşallah
Di mi di mi ..
Darısı sizlere olsun inşallah..
Kalp atışını da duyduğum günden sonra kabullenicem gebeliği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…