Kızlar size haber vermemişim..
Dün 11. günde testim negatif çıkmıştı..
Bugün 12. gün öğlen test yaptım o hayalet pembe çizgiyi gördüm sanırım..
Umarım bebişimdir o çok heyecanlandım ..
Eki Görüntüle 2158983
Nunuco Cericeri
İnşallah canım bende öyle biliyorum ama doktorda böyle söyleyince ne bileyim kafam karıştı iğneden sonra 15.günümdü bugün hala da adet olmadımCanim senin kaçıncı gündü unuttum . Normalde 5 in üzerinde olması gerekiyor hamilelik için ama erken test yaptirdiysan bisey diyemiyeceğim . Inşallah yükselir değerin yaa
Inşallah yükselir değerin canim benim tüm kalbimle söylüyorum. :)İnşallah canım bende öyle biliyorum ama doktorda böyle söyleyince ne bileyim kafam karıştı iğneden sonra 15.günümdü bugün hala da adet olmadım
İnşallah canım benim hiç umudum yok amaInşallah yükselir değerin canim benim tüm kalbimle söylüyorum. :)
Evet koyulasma var, hadi insallah. Senin kacinci gunyn oldu canim?Kızlar günaydınnn..
Bu sabah da test yaptım bi yorumlayın dünkü test ile bugünkü arasında bi koyulaşma var mı..
Eki Görüntüle 2159233 Bu dün öğlenki test..
Eki Görüntüle 2159234 Bu da bu sabahki..
Nunuco Cericeri
Çok zor seçiliyor ama bir tık da olsa koyulaşmış de mi ya boşuna sevinmek de istemiyorum..Evet koyulasma var, hadi insallah. Senin kacinci gunyn oldu canim?
O zaman ignenin etkisi degil canim. Ben 10 cu gunden yapiyorum her gun cikiyor ve sanki daha silikli oluyor her gun. Kan vere bilirsin artik, guzel haberle gel insallah.Çok zor seçiliyor ama bir tık da olsa koyulaşmış de mi ya boşuna sevinmek de istemiyorum..
Dün 12. günü idi bugün 13. günümdeyim..
11. gün yaptığımda negatifti hiç çizgi yoktu.
Ben de öyle ümitleniyorum..O zaman ignenin etkisi degil canim. Ben 10 cu gunden yapiyorum her gun cikiyor ve sanki daha silikli oluyor her gun. Kan vere bilirsin artik, guzel haberle gel insallah.
Çok hafif bi çizgi görünüyor evet ama sen her gün çıkıyor diyorsun..Bu da benim bu sabahki
Evet ve dun bugune ragmen daha koyuydu, igne etkisi kalmis demekki...Çok hafif bi çizgi görünüyor evet ama sen her gün çıkıyor diyorsun..
Evet canım koyulaşma var gibi. Ay hadi inşallahKızlar günaydınnn..
Bu sabah da test yaptım bi yorumlayın dünkü test ile bugünkü arasında bi koyulaşma var mı..
Eki Görüntüle 2159233 Bu dün öğlenki test..
Eki Görüntüle 2159234 Bu da bu sabahki..
Nunuco Cericeri
Silikleşmeye başladıysa demek ki sende iğnenin etkisi geç atılıyor vücuttan canım..Evet ve dun bugune ragmen daha koyuydu, igne etkisi kalmis demekki...
Di mi di mi ..Evet canım koyulaşma var gibi. Ay hadi inşallah
Insallah canim, dualarimdasin.Silikleşmeye başladıysa demek ki sende iğnenin etkisi geç atılıyor vücuttan canım..
Di mi di mi ..
Darısı sizlere olsun inşallah..
Kalp atışını da duyduğum günden sonra kabullenicem gebeliği :)
Allah razı olsun canım.Insallah canim, dualarimdasin.
Silikleşmeye başladıysa demek ki sende iğnenin etkisi geç atılıyor vücuttan canım..
Di mi di mi ..
Darısı sizlere olsun inşallah..
Kalp atışını da duyduğum günden sonra kabullenicem gebeliği :)
Allah razı olsun canım.
Herkese nasip olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?