• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İzin problemim falan çok oluyor çalışmasam bende devlete gitmek istiyorum ama benim biraz mecburi

Yani ağustos ayında gitmem aşılama için yeterli olur ve direk aşılama ya geçebiliriz dimi.

En iyisi doğum kontrol hapı bitince adet olcam ya gidim doktora diyim böyle böyle ben tatile gidicem. Ya yine yumurtaları büyütsün büyütsün tatile gidene kadar sonra orda çatlarsa zaten belki tatilde tutar mı tutar.

Bu ay soğan suyumu içsem acaba.
Canim soğan kuru yap bence ben yaptım. . Gayet sağlıklı. Aynen dediğin gibi yap git doktora yaptır asilamani artık beklemek çok zor

Evet beklemek gerçekten zor ve yıpratıcı en iyi biz anlıyoruz birbirimizi.
Rabbimin izniyle birgün bizimde yüzlerimiz gülecek inşallah.

kızlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ayrıca hsg yapıldı tüplerim tıkalıymış şimdi açıldı çok şükür 2 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu ay bazı belirtiler var bugün iğneden sonraki 14. günüm bilenler bir yardımcı olabilir mi yazdığım belirtileri yaşayıp hamile olan var mı ?

kabızlık
sivilce adet dönemimde sivilce çıkmaz benim
iğneden 8 gün sonra karın ağrısı gaz sancısı
isteksizlik halsizlik
sarı ve beyaz akıntı bir bakıyorum sarı bir bakıyorum beyaz geliyor
baş dönmesi
baş ağrısı
iğneden 10 gün sonra çok uyuma normalde hiç uykuya düşkün biri değilim
kokuları fazla hissetme
sinirlilik eşime sürekli sorun çıkarmaya başladım normalde çok sakin biriyim
en son olarak da bel ağrısı başladı
bir de belirti midir bilmem ama rüyamda hep oğlumla birlikteydim belki de zihnim bununla meşgul olduğu için görüyorum bu tarz rüyalar

yarın için doktorum test yapmak için çağırdı içimde hiç umut yok birazda gerginim biraz uzun yazdım ama inşallah yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler...

Evet beklemek gerçekten zor ve yıpratıcı en iyi biz anlıyoruz birbirimizi.
Rabbimin izniyle birgün bizimde yüzlerimiz gülecek inşallah.
Amin inşallah canim

Aşılama içinde aynı yumurtlama tedavisindeki gibi sık sık gidiliyor mu kontrole ?
Valla hiç yaptırmadım ama gidiliyor heralde .

kızlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ayrıca hsg yapıldı tüplerim tıkalıymış şimdi açıldı çok şükür 2 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu ay bazı belirtiler var bugün iğneden sonraki 14. günüm bilenler bir yardımcı olabilir mi yazdığım belirtileri yaşayıp hamile olan var mı ?

kabızlık
sivilce adet dönemimde sivilce çıkmaz benim
iğneden 8 gün sonra karın ağrısı gaz sancısı
isteksizlik halsizlik
sarı ve beyaz akıntı bir bakıyorum sarı bir bakıyorum beyaz geliyor
baş dönmesi
baş ağrısı
iğneden 10 gün sonra çok uyuma normalde hiç uykuya düşkün biri değilim
kokuları fazla hissetme
sinirlilik eşime sürekli sorun çıkarmaya başladım normalde çok sakin biriyim
en son olarak da bel ağrısı başladı
bir de belirti midir bilmem ama rüyamda hep oğlumla birlikteydim belki de zihnim bununla meşgul olduğu için görüyorum bu tarz rüyalar

yarın için doktorum test yapmak için çağırdı içimde hiç umut yok birazda gerginim biraz uzun yazdım ama inşallah yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler...
Canim belirtilerin hamilelik gibi . Insalalh hamilesindir ama kendini çok kaptırma yarın herşey belli olur zaten bize mutlaka haber ver .

Amin inşallah canim

Valla hiç yaptırmadım ama gidiliyor heralde .

Canim belirtilerin hamilelik gibi . Insalalh hamilesindir ama kendini çok kaptırma yarın herşey belli olur zaten bize mutlaka haber ver .
Sağol canım inşallah tabiki de haber ederim hayırlısı artık

Ignemin 11 ci gunundeyim az once test yaptim cok silik 2 ci cikti, gecen aylarda da 16 ci gune kadar cikmisti ama her gun daha solgun. Insallah bu defa koyulasir. Asilamamin 8 ci gunu bu arada. Hamilelik varsa testde cikar mi normalde bu kadar erken???

Ignemin 11 ci gunundeyim az once test yaptim cok silik 2 ci cikti, gecen aylarda da 16 ci gune kadar cikmisti ama her gun daha solgun. Insallah bu defa koyulasir. Asilamamin 8 ci gunu bu arada. Hamilelik varsa testde cikar mi normalde bu kadar erken???
Canim gebelik testinde 14. Güne kadar iğne etkisi ile çift çıkması çok norma l . Sonrasında ise kan tahlili ilr net cevap alabilirsin . Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri umarım hamilesindir

Canim gebelik testinde 14. Güne kadar iğne etkisi ile çift çıkması çok norma l . Sonrasında ise kan tahlili ilr net cevap alabilirsin . Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri umarım hamilesindir
Kan tahlili ne zaman yapmak lazim canim? Bu gun de test yaptim, 2 cizgi. Daha erken biliyorum, ama benim kafami karistiran bi sey var. onceki ignelerimde 16 ci gune kadar 2 ci cok silik cizgi oluyordu. Ama cok gec gozukmeye basliyordu, 40-50 dk sonra, ama simdi 4-5 dk sonra 2 ci ve daha net. Ignenin tesiri mi bu da?

Kızlar size haber vermemişim..
Dün 11. günde testim negatif çıkmıştı..
Bugün 12. gün öğlen test yaptım o hayalet pembe çizgiyi gördüm sanırım..
Umarım bebişimdir o çok heyecanlandım .. :rolleyes:
2018-06-20-12-09-01-225.jpg
Nunuco Nunuco Cericeri Cericeri

Kızlar bugün kan testi yaptırdım değer 0,527 çıktı doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim dedi iki gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi sizce olma ihtimali var mı

Kızlar bugün kan testi yaptırdım değer 0,527 çıktı doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim dedi iki gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi sizce olma ihtimali var mı
Canim senin kaçıncı gündü unuttum . Normalde 5 in üzerinde olması gerekiyor hamilelik için ama erken test yaptirdiysan bisey diyemiyeceğim . Inşallah yükselir değerin yaa

Back