Insallah guzel haberle donersinBenim bugün 13. Günüm çarşamba test yaptırmaya gidicem kızlar dua edin bana da
İnşallahInsallah guzel haberle donersin
Inşallah canim güzel haberler verirsin :)Ignemin 4 cu gunundeyim ( igne oldugum gunu saymadim) her kese bu ay guzel haberler almayi diliyorum, Allah yardimcimiz olsun.
Canim ıgneden sonra 12 gün boyunca öyle belirtiler oluyorki anlatamam iğne hcg hormonu taşıdığı için oluyor sanıyorum. Çünkü bendede olmuştu ama inşallah hamilesindir.Klomen kullanan arkadaşlar. Ya ben iğne de vurulmuştum bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/
Canim giremedim foruma ne oldu şuan sonuç nedirCanim negatif dedigim testi atmaya girdigimde pozitif olmustu hafifte olsa silik bi cizgi vardi, yaklasik bi 20 dk sonra falan. Emin olmak icin bugun sabah tekrardan test yaptim negatif cikti kafam karisti iyice
Canim benim çok geçmiş oksun ya kist olduğunu anladın mı bi belirtisi oldumu kaşık ağrısı falan gibi . Bu arada geciktirici kullanabilirsin tatile gideceksenMerhaba kızlar.
Bayram benim için çok yoğun geçti foruma uğrayamadım hiç.
Arife günü hastalandım. Ve doktorumu aradım ne zaman gelim diye hemen gel dedi. Bende çıktım gittim hemen. Malesef 3 cm boyunda kistim var. Bu ay tedaviye ara vereceğiz dedi. Yasmin verdi regl 2.yada 3.günü gel dedi. Aşılamaya geçeceğiz artık. Ama benim şimdi hastalığım temmuz ortasına gelecek. 23 ündede tatile gidicem. İptal etmek istemiyorum. Tatile ihtiyacım var ama ne yapacağımı bilmiyorum kızlar varmı bana yardımcı olabilecek ?
Igne oldugum gunu sayarsak benim de 10 cu gunum. Allah hepimizin yardimcisu olsun.
Hadi inşallah hamilesinizdir:)Benim bugün 13. Günüm çarşamba test yaptırmaya gidicem kızlar dua edin bana da
sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda yaşarız hamileliğiHadi inşallah hamilesinizdir:)
Kasık ağrım olmuştu evet. Büyük ihtimal o tarihe kadar bitmiş olacak adetim. Benim kafama takılan 2 ay ara vermiş olacak olmam.Inşallah canim güzel haberler verirsin :)
Canim ıgneden sonra 12 gün boyunca öyle belirtiler oluyorki anlatamam iğne hcg hormonu taşıdığı için oluyor sanıyorum. Çünkü bendede olmuştu ama inşallah hamilesindir.
Canim giremedim foruma ne oldu şuan sonuç nedir
Canim benim çok geçmiş oksun ya kist olduğunu anladın mı bi belirtisi oldumu kaşık ağrısı falan gibi . Bu arada geciktirici kullanabilirsin tatile gideceksen
Kasık ağrım olmuştu evet. Büyük ihtimal o tarihe kadar bitmiş olacak adetim. Benim kafama takılan 2 ay ara vermiş olacak olmam.
Canim benim bende ara verdim 2 ay şuan kendim tercih ettim ama sen ara vermek zorundasın kistten dolayı doktor öyle demedi mi. Artık bırak takma oluruna bırak lütfen seninle burdan sürekli haberleşelim bana gelişmeleri yaz mutlaka . Kafanı dağıt tatiline git umursama sanki yeni evliymissinde balayına gidiyormuşsun gibiKontrol süresindeyken gidip konuşsammı acaba yaa. O gün biraz acelem vardı hiçbişey konuşamadım.
Seni bekliyoruz arya bebek yazmışsın kız çocuğumu istiyorsun canim :)sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda yaşarız hamileliği
Canım bana bu ay ara vermemi söyledi. Temmuzda regl olunca gel dedi. Ama temmuzdada ara verince 2 ay olacak. 2 ay sonra gidince direk aşılamaya geçermi yoksa en baştan klomen tedavisimi yapar ?Canim benim bende ara verdim 2 ay şuan kendim tercih ettim ama sen ara vermek zorundasın kistten dolayı doktor öyle demedi mi. Artık bırak takma oluruna bırak lütfen seninle burdan sürekli haberleşelim bana gelişmeleri yaz mutlaka . Kafanı dağıt tatiline git umursama sanki yeni evliymissinde balayına gidiyormuşsun gibi
Evet ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı olmasını istiyorum canımSeni bekliyoruz arya bebek yazmışsın kız çocuğumu istiyorsun canim :)
Canim doktoruna tekrar git önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyorum de evraklarını hazırla. Sonuçta bu sana devletin verdiği bir hak 3 kere yaptirabiliyorsun. Doktorun sen isteyince herhangi bir engel olmadığı sürece yapacağını düşünüyorum ama istediğin aydan önceki ay gitmen lazim .Canım bana bu ay ara vermemi söyledi. Temmuzda regl olunca gel dedi. Ama temmuzdada ara verince 2 ay olacak. 2 ay sonra gidince direk aşılamaya geçermi yoksa en baştan klomen tedavisimi yapar ?
Bende senin gibi istiyorum inşallah.Evet ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı olmasını istiyorum canım
Canim iğnenin etkisi geçmiş ne güzel hamileysende testte gözükmez 14. Gün kan tahlili yaptırmak lazım yada adet gününü bekliyceksin malesefCericeri ya canım bugün iğnenin 11. günü..
Sabah test yaptım bomboş..
İğnenin etkisi geçmiş sanırım ve gebelik de yok.
Yani beynime gör gör gör dediğim için sonradan bi gölge gördüm ama o testin çizgisinin gölgesiydi eminim..
Yani negatif şu an.
Ben özel hastanede tedavi görüyorum ve doktor bana hiçbir evraktan bahsetmedi canım. Zaten kist çıkmasa bu ay aşılamaya geçecektik. Şimdi doktorun kafasında zaten öbür ay aşılama var.Canim doktoruna tekrar git önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyorum de evraklarını hazırla. Sonuçta bu sana devletin verdiği bir hak 3 kere yaptirabiliyorsun. Doktorun sen isteyince herhangi bir engel olmadığı sürece yapacağını düşünüyorum ama istediğin aydan önceki ay gitmen lazim .
Bende senin gibi istiyorum inşallah.
Canim iğnenin etkisi geçmiş ne güzel hamileysende testte gözükmez 14. Gün kan tahlili yaptırmak lazım yada adet gününü bekliyceksin malesef
Ha tamam ozaman gerek yok doğru sen özel deydin pardon canim orda rapor falan gerekmiyor ben araştırma hastanesine gittiğim için:)Ben özel hastanede tedavi görüyorum ve doktor bana hiçbir evraktan bahsetmedi canım. Zaten kist çıkmasa bu ay aşılamaya geçecektik. Şimdi doktorun kafasında zaten öbür ay aşılama var.
Herkes öyle birtek sen degilki canim bende öyleydim. Yapacak bisey yok Allahtan istemekten başkaCericeri ne bilim canım öyle negatif görünce içim gitti umudum gitti sanki ya..
Erken de mi..
İnşallah ondandır..
Beklicem artık sen de haklısın..
Çok aceleci davranıyorum..
İzin problemim falan çok oluyor çalışmasam bende devlete gitmek istiyorum ama benim biraz mecburiHa tamam ozaman gerek yok doğru sen özel deydin pardon canim orda rapor falan gerekmiyor ben araştırma hastanesine gittiğim için:)
Herkes öyle birtek sen degilki canim bende öyleydim. Yapacak bisey yok Allahtan istemekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?