Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk kez kullandığım için bilemicem ama belki tedavilerin etkisidir canım.

Bende öyle düşündüm bi yandanda diyorum düşük mu yaptım yoksa
Yani daha önce bir kürtajım var bebeğim düşmediği için yani ısrarla tutun ama kalbi de atmıyordu kürtajla aldılar o arada bile sancım oldu ki düşükte baya sancılı oluyormuş canım.

Yani daha önce bir kürtajım var bebeğim düşmediği için yani ısrarla tutun ama kalbi de atmıyordu kürtajla aldılar o arada bile sancım oldu ki düşükte baya sancılı oluyormuş canım.
Allahım daha büyük acılar göstermesin inşallah canim ya

Klomen kullanan arkadaşlar. Ya ben iğne de vurulmuştum bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/

Üzülme canim benim yaa herseyde vardır bir hayır belki bu ay olmadi ama birsuru ay var önümüzde
Canim negatif dedigim testi atmaya girdigimde pozitif olmustu hafifte olsa silik bi cizgi vardi, yaklasik bi 20 dk sonra falan. Emin olmak icin bugun sabah tekrardan test yaptim negatif cikti kafam karisti iyice

kızlar bende bugün dr a gittim yumurta takibi ve sonra catlatma iğnesi vercem dedi klomene gerek yok geçen ay klomensiz çok güzel gelismisti dedi. bide esinde sende mor meyveler tuketin hamur işi tuketmeyin dedi

Merhaba kızlar.
Bayram benim için çok yoğun geçti foruma uğrayamadım hiç.
Arife günü hastalandım. Ve doktorumu aradım ne zaman gelim diye hemen gel dedi. Bende çıktım gittim hemen. Malesef 3 cm boyunda kistim var. Bu ay tedaviye ara vereceğiz dedi. Yasmin verdi regl 2.yada 3.günü gel dedi. Aşılamaya geçeceğiz artık. Ama benim şimdi hastalığım temmuz ortasına gelecek. 23 ündede tatile gidicem. İptal etmek istemiyorum. Tatile ihtiyacım var ama ne yapacağımı bilmiyorum kızlar varmı bana yardımcı olabilecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…