• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende dünden beri 2 kere küçük kahverengi akıntı oldu kızlar adet olurmuyumki 1 gun daha bekleyeyim persembe sabaha erteledim dr randevumu .hayırlısı artık. şükür ki 3 yaşında bi kızım var 2. için uğraşıyorum dış gebelikten sonra 1.5 yıldır olmuyor 3 kere klomen+estrofem kullandım 4. yani bu ay sadece ovitrelle iğne oldum. yoruldum artık ama pes etmeyi düşünmüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah annelik duygusunu. sizlerde tez zamanda bu duyguyu tadarsiniz inşallah.

bende dünden beri 2 kere küçük kahverengi akıntı oldu kızlar adet olurmuyumki 1 gun daha bekleyeyim persembe sabaha erteledim dr randevumu .hayırlısı artık. şükür ki 3 yaşında bi kızım var 2. için uğraşıyorum dış gebelikten sonra 1.5 yıldır olmuyor 3 kere klomen+estrofem kullandım 4. yani bu ay sadece ovitrelle iğne oldum. yoruldum artık ama pes etmeyi düşünmüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah annelik duygusunu. sizlerde tez zamanda bu duyguyu tadarsiniz inşallah.
Canim senin moralini bozmak istemem ama adet ten 1 gün önce benimde 2 kere minik kahve akintim olmuştu. Ama adet oldum . Inşallah sende tam tersidir de Allah 2. Defa bu guzel duyguyu yaşatır sana .

Canim hiç üzülme birdaha deneriz daha neler var önümüzde

Olur canim yarın git inşllah güzel sonuçlar alırsın

Amin canim yaa amin herşey güzel olacak ben inaniyorum

Hadi bakalım:) adet belirtilerin falan varmi
Adet belirtim yok. Zaman zaman batma tarzinda girip cikan agrilar var. Goguslerim gayet normal. Belimle karnim cok agrir benim adet zamani ikiside yok. Butun bunlari hamilelige yorup sevinmekte istemiyorum. Bekliyorum. Sende durumlar ne

Canim senin moralini bozmak istemem ama adet ten 1 gün önce benimde 2 kere minik kahve akintim olmuştu. Ama adet oldum . Inşallah sende tam tersidir de Allah 2. Defa bu guzel duyguyu yaşatır sana .
inşallah canım hayırlısı artık adetsede tedaviye tekrar başlayayım diye gitmem gerek bakalım beklicez.

Adet belirtim yok. Zaman zaman batma tarzinda girip cikan agrilar var. Goguslerim gayet normal. Belimle karnim cok agrir benim adet zamani ikiside yok. Butun bunlari hamilelige yorup sevinmekte istemiyorum. Bekliyorum. Sende durumlar ne
Canim benim adetimin 4. Günü şuan bu ay biz hiç birşey yapmamaya karar verdik tedavi anlamında . Beklemek en zoru zaten sen bi bekle bakalım kafanı takma herşey olacağına varır

Canim benim adetimin 4. Günü şuan bu ay biz hiç birşey yapmamaya karar verdik tedavi anlamında . Beklemek en zoru zaten sen bi bekle bakalım kafanı takma herşey olacağına varır
Aynen canim sağ olasın ilgin ve desteğin için. Rabbim gonullerimizin muradini versin insallah

Canim hiç üzülme birdaha deneriz daha neler var önümüzde

Olur canim yarın git inşllah güzel sonuçlar alırsın

Amin canim yaa amin herşey güzel olacak ben inaniyorum

Hadi bakalım:) adet belirtilerin falan varmi

Doğru söylüyorsun.Herşeyden önce hayırlısını istiyorum rabbimden hepimiz için.

Günaydın kızlar..
Nasılsınız?
İğneden sonra 5. günüm..
Günler geçiyor şükür :)
Araya tatil de girecek anlamicam bile..

bende adet oldum kızlar yarın yeni bi süreç başlıyor benim için hepimiz için vardır bi vakti zamanı .Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

Valla bana hiç geçmemişti helal olsun geçiyor ise :KK70:
Senin bu pozitif hallerine bayılıyorum hee :)
Yani sürekli aklımda orası kesin..
Yani ne olsa hemen gebeliğe yoruyorum ama kendimi dinlememeye çalışıyorum..
Mesela bugün de kasıklarımda arttıkça artan bi ağrı var..
Belim de öyle..
Ama normal yaaaaaaa diyorum :P

bende adet oldum kızlar yarın yeni bi süreç başlıyor benim için hepimiz için vardır bi vakti zamanı .Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.
Aynen canim benim hiç takma herseyde hayır vardır. Inşallah hayırlı olan ay bu aydır hepimiz için:)

Senin bu pozitif hallerine bayılıyorum hee :)
Yani sürekli aklımda orası kesin..
Yani ne olsa hemen gebeliğe yoruyorum ama kendimi dinlememeye çalışıyorum..
Mesela bugün de kasıklarımda arttıkça artan bi ağrı var..
Belim de öyle..
Ama normal yaaaaaaa diyorum :p
:D teşekkür ederim canim benim. Inan ben normalde çok kafama takan bi insanım ama adet olduğum gün herşey geçiyor uzuntuleri atıyorum hatta adet olduğuma seviniyorum çünkü umudum artıyor gecikdikçe uyku uyuamıyorum . Yeni bir ay yeni başlangıçlar diyorum. Bu arada iğne de hcg hormonu olduğu için 12 güne kadar hamilelik belirtileri yaşaman çok normal bende yaşadım sonra geçti. Inşallah devam eder de tutmuştur bu mübarek ayda

:KK70: teşekkür ederim canim benim. Inan ben normalde çok kafama takan bi insanım ama adet olduğum gün herşey geçiyor uzuntuleri atıyorum hatta adet olduğuma seviniyorum çünkü umudum artıyor gecikdikçe uyku uyuamıyorum . Yeni bir ay yeni başlangıçlar diyorum. Bu arada iğne de hcg hormonu olduğu için 12 güne kadar hamilelik belirtileri yaşaman çok normal bende yaşadım sonra geçti. Inşallah devam eder de tutmuştur bu mübarek ayda
Di mi ya.. Hep okuyorum en az 12-13 gün diyorlar.. Bak şimdi gün sayasım geldi yine :)))
Bayram dönüşü ilk iş başında 10. günüm oluyor. O hafta sonu öğrenmiş olurum inşallah.
Amin Allah razı olsun.
Güzel dualarının çok daha fazlası sana nasip olsuun..

Kizlar bu arada ben kendimle ilgili yaşadığını anlatayım şuan. Adetime 2 gün kaladan sancılarım başladı çok fazla sonra lekeler geldi sonra adet oldum ama adetim çok acayip oldu bugün 5. Günüm ilk günlerde parça parça kan geldi (afedersiniz) simsiyah kan oldu koca koca kan pıhtıları. Hoc böyle olmazdı kasığım çok ağrıyor bu sabah bi uyandım sol kasigimd kramp gibi ağrı girdi. Ayrıca adetim dün kesildi yani 4. Günde. Normalde benim 6 gün sürer 7. Gün kahve leke gelir .

Back