• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde bu ılk tedavım canım ılk basta ben rahım fılmı cektırdım hersey cok ıyı dedı doktor ama cocuk 1,5 yıllık evlıyım hıc korunmadık hamılelık hıc olusmadı bu ay da doktor klomen verdı gunde ıkı doz aldım 5 gun boyunca mayısın 25 ınde de ovıtrelle oldum bakalım adetım 13 hazıran beklemedeyım hıc olumlu hısetmıyorum
merhaba canım benimde ovitrelle iğne olalı 11. gün adet tarihim 12 haziran tahlil yaptırdım bugün betahcg 2.74 iğnenin. etkisi mi yoksa artarmi bilmiyorum yarın bi daha tahlil yapsammi yoksa bayram sonrasinimi beklesem bilemedim. sen ne durumdasin. aynı zamanlarda adetimiz çok umudum yok ama bekliyorum.

Canim inşallah hayirlisiyla tutmuştur Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama ıgneden sonra 13 . Günde yada 14. Günde adet olunuyor diye biliyorum inşallah hiç gelmez hamilesindir
Amin insallah canim. Rabbim sana da isteyen herkesede nasip etsin insallah. Ben 23 gunde bir regl oluyorum. O yuzden bugun regli gunum canim.

Cericeri Cericeri canım bnım bu gun ıgneden sonra 17 cı gunum bu gun test yaptım negatıftı ne yazık kı kocaman tek bı cızgı ınsanın moralı alt ust oluyor allah ınsallah bı gun bıze de tatırırı ama benım hıc umudum yok :KK43:

Cericeri Cericeri canım bnım bu gun ıgneden sonra 17 cı gunum bu gun test yaptım negatıftı ne yazık kı kocaman tek bı cızgı ınsanın moralı alt ust oluyor allah ınsallah bı gun bıze de tatırırı ama benım hıc umudum yok :KK43:
Canim benim ya hiç moralini bozma lütfen aynı şeyleri bende yaşadım biliyosun . Bu ay nasib olmazsa önümüzde birsuru ay var :) sakın uzulme

merhaba canım benimde ovitrelle iğne olalı 11. gün adet tarihim 12 haziran tahlil yaptırdım bugün betahcg 2.74 iğnenin. etkisi mi yoksa artarmi bilmiyorum yarın bi daha tahlil yapsammi yoksa bayram sonrasinimi beklesem bilemedim. sen ne durumdasin. aynı zamanlarda adetimiz çok umudum yok ama bekliyorum.
Canim 14. Gün e kadar beklemeni tavsiye ederim .

Malesef kocaman 1 tek çizgi

Eklentiler

• 20180612_141615.jpg
    20180612_141615.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 89
Malesef kocaman 1 tek çizgi
Canim hiç üzülme birdaha deneriz daha neler var önümüzde

14.gun arife günü dr a gidemem diye yarın gideyim diyorum ama sabah evde test yapıp öyle gitcem inşallah hayırlı haberler veririm size.
Olur canim yarın git inşllah güzel sonuçlar alırsın

Insallah canım allah bıze yardım etsın ınsallah ya
Amin canim yaa amin herşey güzel olacak ben inaniyorum

Insallah canim ikinci gune donduk gelen giden yok sukur insallah olmaz. Eger hastalanmazsam bayramda test yapmayi dusunuyorum mutlaka haber veririm. Tesekkur ederim
Hadi bakalım:) adet belirtilerin falan varmi

Back