• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim şuan hamilelik gibi bir beklentim yok canim ya ıgneden beri ne uyku kaldı ne huzur tek düşündüğüm tuttu mu tutmadı mı gece uyanıp sabahlara kadar buralarda dolandım. Ama artık umudum kalmadı bu ay için oyuzden bir an önce adet olmak istiyorum gerçi olmamam bi yandan iyi orucumu tutabiliyorum ama :KK70: bu arada seninde az kalmis ama az dediğime bakma o 5 gün 5 ay gibi geliyo insana :) sonu hüsran olmasin inşallah
Amın canım artık herseyın hayırlısı vallah ınsallah mutlu olacagımız sonuclar alırız sende cok sıkıntı yapmamaya calıs yıpratma kendını ınsallah hayırlısı olur

Amın canım artık herseyın hayırlısı vallah ınsallah mutlu olacagımız sonuclar alırız sende cok sıkıntı yapmamaya calıs yıpratma kendını ınsallah hayırlısı olur
Kahve akıntı geldi canim adet oldum :) takmadım zaten ben bekliyordum artık bidahaki aya

Artık senin güzel haberini. Bekliycez inşallah :halay:
Canım yenı gordum msjını ınsallah gelecek ay senın ıcın guzel bı ay olur ne yapmayı dusunuyosun bıdaha klomenle deneyecekmısın yoksa asılama mı yapıcaksın.. canım ben kendımden umutlu degılım adet olucam ınsan hıssedıyor ya

Canım yenı gordum msjını ınsallah gelecek ay senın ıcın guzel bı ay olur ne yapmayı dusunuyosun bıdaha klomenle deneyecekmısın yoksa asılama mı yapıcaksın.. canım ben kendımden umutlu degılım adet olucam ınsan hıssedıyor ya
Canim akintim geldi kahve ama adetim gelmedi bidaha gusül aldım oruca niyetlendim ama yarın gelir tutukluk yaptı heralde :) :D :) ben şimdi doktora sorucam ona göre ilerliyecem ama klomen basliycam o kesin :) haberleşiriz burdan ben biyere gitmiyorum daha çocuğumuz olmadi :)

Canim akintim geldi kahve ama adetim gelmedi bidaha gusül aldım oruca niyetlendim ama yarın gelir tutukluk yaptı heralde :) :KK70: :) ben şimdi doktora sorucam ona göre ilerliyecem ama klomen basliycam o kesin :) haberleşiriz burdan ben biyere gitmiyorum daha çocuğumuz olmadi :)
Olana kadar burdayız dıyosun yanı En Büyük TÜRKİYE ınsallah adet olmasın tatlım belkı usten gorme olur yanı ınsallah adet olmasın

Canim kısaca gerekli olan şeyleri neler yaptırdın nekadar gitti raporumu nasıl oldu anlatabilir misin

Canım toplam 890 tl gitti iğne ile birlikte aşılama için önce dr klomen verdi yumurtaları büyüttü bide gitmeden 2 gün önce ilişki verdi 1 kez ama biz 2 kez yaptık yani olsun diye değil anla :)) sonra kontrole çağırdı gittim baktı yumurtalar büyümüş iğne verdi evde yap göbekten dedi yaptım saat verdi iğnenin Saati tabi artık ilişki yasak sonra eşimle birlikte gittim eşimden sperm örneği aldılar en kalitelilerini ayırdılar basit bir işlemle bana enjekte etti dr orda da 1 saat yatırdı ağrım olmadı hafif ti sonra ilişki günleri verdi 2 kez biz yapamadık ama hep bir aksilik çıktı artık hayırlısı Allahtan bekliyorum şuanda ve sürekli ağrım oluyor sağ ve sol kaşıkta iğne iğne yatırmıyor beni inşallah bayram şekerimdir :)

Canım toplam 890 tl gitti iğne ile birlikte aşılama için önce dr klomen verdi yumurtaları büyüttü bide gitmeden 2 gün önce ilişki verdi 1 kez ama biz 2 kez yaptık yani olsun diye değil anla :)) sonra kontrole çağırdı gittim baktı yumurtalar büyümüş iğne verdi evde yap göbekten dedi yaptım saat verdi iğnenin Saati tabi artık ilişki yasak sonra eşimle birlikte gittim eşimden sperm örneği aldılar en kalitelilerini ayırdılar basit bir işlemle bana enjekte etti dr orda da 1 saat yatırdı ağrım olmadı hafif ti sonra ilişki günleri verdi 2 kez biz yapamadık ama hep bir aksilik çıktı artık hayırlısı Allahtan bekliyorum şuanda ve sürekli ağrım oluyor sağ ve sol kaşıkta iğne iğne yatırmıyor beni inşallah bayram şekerimdir :)
Inşallah canim benim :) yalnız bisey sorcam neden 800 tuttu özel de mi yaptırdın büyütme igneside kullanmamışsın 10 gün. Paralı olan o iğne diye biliyorum

Inşallah canim benim :) yalnız bisey sorcam neden 800 tuttu özel de mi yaptırdın büyütme igneside kullanmamışsın 10 gün. Paralı olan o iğne diye biliyorum

Özel hastanede yaptırdım canım 100 tl muayene 700 tl aşılama 90 tl ovitrelle :) beni çok etkilemedi değer bide inşallah olumlu sonuç alırım

Özel hastanede yaptırdım canım 100 tl muayene 700 tl aşılama 90 tl ovitrelle :) beni çok etkilemedi değer bide inşallah olumlu sonuç alırım
Inşallah canim ya ben araştırmada yaptıracam fakat orda 10 gün iğne için rapor çıkarmak falan gerekiyor bend e o iğneyi gerek duymuyorum . Birsuru evrak istiyorlar çok saçma

Inşallah canim ya ben araştırmada yaptıracam fakat orda 10 gün iğne için rapor çıkarmak falan gerekiyor bend e o iğneyi gerek duymuyorum . Birsuru evrak istiyorlar çok saçma

AA ne alaka acaba merak ettim benden istemediler dr reçete yazdı verdi gidip aldım hem ilacı hem iğneyi zaten

AA ne alaka acaba merak ettim benden istemediler dr reçete yazdı verdi gidip aldım hem ilacı hem iğneyi zaten
Şöyle anlatayım bu iğne klomen gibi ama çok çok daha iyisi tanesi 80 mi 90 mi biliyorum ama tek kullanimligi çok pahalı normalde 10 yada 12 gün vurulmak gerekiyor adetin 3. Günü başlayıp iğne yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyor. Sgk karşılıyor çocuğu olmayanlara fakat raporla yani birsuru evrak bilmemne . Benimde yumurtam gayet güzel büyüyor pazartesi doktora gidicem eğer kabul ederlerse sadece klomen ve ovitrelle kullanarak aşılama yaptırmak istediğimi soyliyecrm. Bu arada iğne yi sgk karşılayınca bile 250 lira falan gidiyor . O iğne dışında asilamada birşey yapmiyorlarki sadece temizlenmiş sipermi tüplere bırakıyorlar

Seninkinin sadece 10 liralık klomen ve 90 liralık ovitrelle iğnesi ile okadar pahalı çok para almaları saçma. Ama özel işte nerden çekeceklerini sasirmislar

Seninkinin sadece 10 liralık klomen ve 90 liralık ovitrelle iğnesi ile okadar pahalı çok para almaları saçma. Ama özel işte nerden çekeceklerini sasirmislar

Aynen burda bu hastane çok iyi ve pahalı sadece bir aşılama için 700 çok fazlaydı tabiki her gitmem de 100 tl muyene ücreti veriyorum bide

Back