Ovitrelle ignesi ve femara

Syysty

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
52
9
24
Merhaba hanimlar 1,5 yıllık evliyim 1 yildir korunmuyoruz ve pco yum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim daha sonra bu ay femara kullandim yumurtam 22mm olmustu doktorum catlatma ignesi verdi, 36 saat sonra ilişki oldu iliskiden sonra mide bulantısı ve kasik ağrısı oldu mide bulantisi gectide kasik agrisi devam ediyor benim gibi bunlari yasayan var mi?(Anne olmak isteyen herkese Allah kucaklarını hiç boş bırakmasın inşallah)

Iğneyi ne zaman oldun canim. Ayin kacinda

İğne oldum bende salı güna kasık ağrısı benim de hep var

Bende pkoluyum . Doktorum hiç çatlatma iğnesinden bahsetmeden aşılamaya geçeceğini söyledi . Bide rahim film i istedi . Sizce ne yapmam lazım. 1 senedir deniyoruz henüz. Aşılama için erken olduğunu düşünüyorum. Bu süreçleri bilenler paylaşabilirmi

Çatlatma iğnesi denemeden aşıya geçmesin bence, bende pkoluyum ilk kızıma hatta çatlatma iğnesine bile gerek kalmadan hamile kalmıştım duphaston ve klomen ile.. şimdi ikinciyi denerken aradan 5 yıl geçmiş riske atmamak adına çatlatma iğnesi dedi onda olmazsa aşılama.. bence başka bir doktora daha görünün isterseniz

Bugun 13. Gunum ve kasık agrim var 3-4 gundur mide bulantim var igneden mi hamilelik habercisimi bilmiyorum

Bugün doktora gidicem bskalim o ne dicek inşallah kimyasal yada dış degildir

Eklentiler

• IMG20220112212641.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 81

Doktor rahim filmi isteyince korktum açıkçası çektirmelimiyim. Yani sadece ilaç kullanarak da hamile kalabiliyoruz değil mi Çatlatma iğnesi olmadan nasıl oluyo ben bilmiyorum da . Korkuyorum da nasıl bişy olduğunu bilmediğim için .

Ultrason da filmi çekmek için birşey mi gördü acaba ? Yada baştan hepsine bakalım kafamızda soru işareti kalmasın da diyebilir. Benim doktor en basitten başladı olmazsa rahim filmi çekip tüplere bakarız dedi. Korkma birşey olmaz her doktorun farklı bir yöntemi var demekki

1 sene olmadığı için direkt Rahim filmi istemiştir. Bence çekilin çünkü rahimde Bir anomali varsa (Allah korusun inşallah yoktur) yapılan tüm tedaviler, kullanılan tüm ilaçlar boşa gider. Düşünün tüpleriniz tıkalı diyelim Ama siz kutu kutu klomen/femara içiyorsunuz, ovitrelle/gonapeptil vuruluyorsunuz bunları desteklemek için de bir sürü vitamin folik asit filan kullanıyorsunuz. e o tüp tıkalıyken açılmadan bunkarı kullansanız ne fark edecek? Sperm hiçbir şekilde yumurtaya ulaşamayacak ve Boşuna kürek çekmiş olacaksınız.

Doktorum da öyle dedi baştan bakalım sonra da aşılama yaparız dedi .

Doktorum da öyle dedi baştan bakalım sonra da aşılama yaparız dedi .
Mutlaka cektirin rahim filmini. Benim tum tahlillerim her sey normaldi bir turlu olmuyordu hamilelik. Doktor rahim filmi istedi iki tupum de tikali cikti kizimi sezaryenle dogurmustum. O yuzden tikanmis iki tup de. Bir hafta boyunca iri iri kan pihtisi geldi akinti seklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…