Rica ederim gerçekten düşünmemek çok zor ben de beklemedeyim kısmet olursa dayanabilirsemÇok teşekkür ederim düşünmemeye çalışıyorum ama her dk aklımda o yüzden aceleci davrandım sanırım.
Merhaba ne zaman iğne olmuştunuz acabaaRica ederim gerçekten düşünmemek çok zor ben de beklemedeyim kısmet olursa dayanabilirsem25 Ocak'ta test yapacağım hayırlısı bakalım
10 ocakMerhaba ne zaman iğne olmuştunuz acabaa
İnşallah beklediğiniz sonucu alırsın10 ocak
Bekleyen isteyen herkes inşallahİnşallah beklediğiniz sonucu alırsın
Bende sizinle aynı durumdayım acaba kan verdniz mi?Ben de 5 Aralık sabah iğne oldum aynen sizin gibi, 9 10 günler silik çizgi vardı dün ve bugün negatifti idrar testim etkisi geçti artık sanırım ve adet ağrısı gibi agrim göğüs hassasiyetim var acaba yarın kan versem ben de erken olur mu bir umutt
Vermistim canim ve negatif çıkmıştı 3 gün sonra da yani tam 15. Gün adet oldum, bu ay boş geçtim ilac kullanmadim diyet yapıyorum ama dün yine lekelenmem basladi yani adetim başlıyor sanırım yine olmadi adet olunca tekrar gidicem ama doktora sabirsiziz işte biraz :) inşallah sen sevinirsinBende sizinle aynı durumdayım acaba kan verdniz mi?
Direk kan mi verdiniz 15 gün geçince test yapmışmıydınız evde 15. Gün de bende ayın 6 sında yaptırdım iğneyi 12-13. Günde negatif cıktı ama bu aralar aşırı gögüs hassasiyeti kasık ağrısı bel ağrısı var sanki adet olcak gibiyimde umutlanmakta istemiyorum.Vermistim canim ve negatif çıkmıştı 3 gün sonra da yani tam 15. Gün adet oldum, bu ay boş geçtim ilac kullanmadim diyet yapıyorum ama dün yine lekelenmem basladi yani adetim başlıyor sanırım yine olmadi adet olunca tekrar gidicem ama doktora sabirsiziz işte biraz :) inşallah sen sevinirsin
O son günlerde bunu duymak insanın canını acıtıyor ama o ilaç ve iğne beta hcg hormonu içerdiği için aynen gebelik belirtileri yaşatıyor malesef yani Allah bilir kesin diyemeyiz ama göğüs ağrısı feci sekildeydi kasik agrisi keza öyle ve aynen adet olmuş gibi ağrım vardi.. yani umutlanıp adet olmak daha çok üzdü beni o yüzden fazla üzülme diye yaşadığımı söylüyorumDirek kan mi verdiniz 15 gün geçince test yapmışmıydınız evde 15. Gün de bende ayın 6 sında yaptırdım iğneyi 12-13. Günde negatif cıktı ama bu aralar aşırı gögüs hassasiyeti kasık ağrısı bel ağrısı var sanki adet olcak gibiyimde umutlanmakta istemiyorum.
Selam çok güzel yazmışsın allahım isteyen herkese içi sırada bizede nasip etsinO son günlerde bunu duymak insanın canını acıtıyor ama o ilaç ve iğne beta hcg hormonu içerdiği için aynen gebelik belirtileri yaşatıyor malesef yani Allah bilir kesin diyemeyiz ama göğüs ağrısı feci sekildeydi kasik agrisi keza öyle ve aynen adet olmuş gibi ağrım vardi.. yani umutlanıp adet olmak daha çok üzdü beni o yüzden fazla üzülme diye yaşadığımı söylüyorum12. Gün kan verdim negatif çıktı ondan önce de 10. Gün idrar testi yaptim silikti 11 ve 12. Günler iyice silikleşmişti yine bir umut kan verdim ama o da negatifti zaten 3 gün sonra da geldi adetim. Rabbim size de bana da isteyen bütün kadinlara o duyguyu yasatsin bir kürtajım var 1 ay da olsa o duyguyu yaşadım çok güzeldi kaybı da güzelliği kadar zor oldu ama hamdolsun yine olacak biliyorum merhametli Rabbimiz hazinesi bol
Daha 1 ay önce şuan yasadiklarini eksiksiz yaşadım eşim nöbetteydi o gün ev öyle dar geldi ki bana öyle garip hissettim ki ama ne oluyor 5 6 gün sonra yeni bir sayfaSelam çok güzel yazmışsın allahım isteyen herkese içi sırada bizede nasip etsinbende adet oldum bugün ve yarın doktora gidecem ve klomene başlayıp tekersr iğne verceek eminim biraz biraz hevesimi yitiriyorum . Ama bu iş sabır işi
Ya aslinda kuzenim de kullandi benim ve doktorun 1 ay klomen verip devam etmemesini saçma buldu .. ben de bu ayı boş gecirdim ama yarin veya diğer gün gidicem baska.bir doktora tekrar kullanmak istiyorum nasip yani zarar gelmez. Benim de büyüdü ve çatladı yumurtam ama olmadimerhaba benim kontrolüm vardı 2 klomene başlayacam klomen vs kullanırken folik asit tutunması için etkili olabilir doktoruma sormayı unuttum
Yumurtam çatlamış ancak tutunmamış ondan hamile kalamamıştım. Birde doktorum klomen ilkte kullanıp cocuk sahibi olan cok azdır dedi. %20 ancak tutar dedi. O yüzden sansımız daha var dedi.
Yeni Ay yeni umutlar her nasip vaktine bekler. Allah hayırlısını sagliklisini nasip etsin inşallahKızlar iğnenin 15. Günü yani bugün evde test yaptım negatifartık adet olmayı bekleyeceğim hayırlısı bakalım
Teşekkür ederimYeni Ay yeni umutlar her nasip vaktine bekler. Allah hayırlısını sagliklisini nasip etsin inşallah
İğneyi ne zaman olmuştun yani vuruldugun günü dahil ediyor musun?
AminYeni Ay yeni umutlar her nasip vaktine bekler. Allah hayırlısını sagliklisini nasip etsin inşallah
Teşbih de hata olmaz eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmışTeşekkür ederimyazdıklarınız iyi geldi vurulduğum günü dahil etmeden