- 28 Temmuz 2023
- 1.682
- 896
Norml adt gününüz takvime göre neyse o zaman gelşyor12.gündü ama hala regl olmadım bugün 15.gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Norml adt gününüz takvime göre neyse o zaman gelşyor12.gündü ama hala regl olmadım bugün 15.gün
İğneden sonra 14.günde olunuyor diye biliyordum da . Adet günüm de zaten yarın. 12.gunden sonra pozitif dönmez dimi?Norml adt gününüz takvime göre neyse o zaman gelşyor
Hayır 14.gğn diye kural yok.Takvime göre gününüz neyse o günde olursunuz 8 aydır test ediyorum :))İğneden sonra 14.günde olunuyor diye biliyordum da . Adet günüm de zaten yarın. 12.gunden sonra pozitif dönmez dimi?
Benim ilki 12.gün koyulaşmaya. Başladı diğeri de 14.gün ama kaybettim düşük oldu ikisideİğneden sonra 14.günde olunuyor diye biliyordum da . Adet günüm de zaten yarın. 12.gunden sonra pozitif dönmez dimi?
Test yapmadınız mı hiç bugün.İğneden sonra 14.günde olunuyor diye biliyordum da . Adet günüm de zaten yarın. 12.gunden sonra pozitif dönmez dimi?
Ben de ilk kez dün iğne oldum, kabızlık ve kasık ağrısı var.Ovitrellin bu etkisini yaşadınız mı kaç gün sürüyor?Merhaba kızlar, bende 5 aralıkta ovitrelle oldum. Birkaç gündür adet sancılarım var. Ağrılardan tahmini olarak yarın adet olurum sanırım. Sizlerde durum nedir?
Bende 2 ocamta iğne yapıldım o gun bugundur kasık agrım devam gecmediBen de ilk kez dün iğne oldum, kabızlık ve kasık ağrısı var.Ovitrellin bu etkisini yaşadınız mı kaç gün sürüyor?
Bende 2 ocamta iğne yapıldım o gun bugundur kasık agrım dev
Benim geçti sadece o gün ağrıdıBende 2 ocamta iğne yapıldım o gun bugundur kasık agrım devam gecmedi
Ben de ilk kez dün iğne oldum, kabızlık ve kasık ağrısı var.Ovitrellin bu etkisini yaşadınız mı kaç gün sürüyor?
Kisiden kisiye yada bunyeden bunyeye fark ediyor sanirim igne belirtileri benim sabah 8.gunum olucak insalalh ama kasık batması kabızlık hala devam ediyor midem yaniyor bazen karnima kramp giriyo bi anda testim pozitif bugun yaptiğim daha cok erken tabiki ama gormek icin heveslendim galiba :) Rabbim emeklrrimizi bosa cikarmasın isteyen herkese nasip etsin insallahÇok geç gördüm kusura bakmayın. 5. Gününüz sanırım ağrılarınız çok kalmamıştır. Genelde yumurta çatlayıp sıvılar gidinceye kadar 3 gün falan ağrı oluyor sonra geçiyor.
Sadece o gün ağrıdı hemen buraya yazdım ama sonraki günlerde hiç bir ağrı falan yok, 18i bat günüm, şuan bir belirti de yok erken midir?Çok geç gördüm kusura bakmayın. 5. Gününüz sanırım ağrılarınız çok kalmamıştır. Genelde yumurta çatlayıp sıvılar gidinceye kadar 3 gün falan ağrı oluyor sonra geçiyor.
Sadece o gün ağrıdı hemen buraya yazdım ama sonraki günlerde hiç bir ağrı falan yok, 18i bat günüm, şuan bir belirti de yok erken midir?
Normal canım kasık ağrısı bel ağrısı mide ekşimesi gibi etkileri oluyor iğneninMerhaba hanımlar bende 5 ocakta 12 gibi iğne oldum kasık ağrım adet olacakgibi devam ediyor ara ara bulantım oluyor özellikle acıkınca normalmi iğneden dolayımı acaba Allahım isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin
Bence biraz erken olmuş moralinizi bozmayın bi kaç gün daha bekleyin en net yumurtlama dan sonra 17. Gün diyorlar ama sabretmek çok zor 14 yada 15. Gün adet olmazsanız yenileyin inşallah vardırMerhaba bugün benim iğneyi oluşumun 11. Günü bugün test yaptım hiç bişey yok erken mi test için belki çift görürüm ilaçın etkisiyle dedim ama onuda göremedim üzdü açıkcası ne bilim biraz beklenti içine girmiştim
Çok teşekkür ederim düşünmemeye çalışıyorum ama her dk aklımda o yüzden aceleci davrandım sanırım.Bence biraz erken olmuş moralinizi bozmayın bi kaç gün daha bekleyin en net yumurtlama dan sonra 17. Gün diyorlar ama sabretmek çok zor 14 yada 15. Gün adet olmazsanız yenileyin inşallah vardır
Ben de toplamda 4 yumurta oldu. Tedavi iptal edildi. Riskli olduğunu söylediler. Sizin 8 yumurta ile nasıl çatlatma iğnesi yapıp tedaviye devam ettiler? 4 yumurta ikiz gebelik olma ihtimali ve kendi aralarında bölünme olursa çok riskli dendi.Herkese merhaba , eşimde ve bende hiç bir sorun yok ancak 1.5 senedir gebelik elde edemedik. Doktorum bu ay klomen sonra da çatlatma iğnesi verdi. Sağ yumurtalıkta 3 adet solda da 5 adet yumurta oluşmuştu. 5 Aralıkta çatlatma iğnesi oldum. Gebelik testini ne zaman yapmalıyım.? İğneden sonraki günler ağrım oldu normal mi?