Yarin benimde adet günüm yarin olmazsam pazartesi test yapicam hic bisey hissetmiyorum adet olurumda diyemiyorum olmam da
Allah taz zamanda bizede bebiş nasip etsinnİnşallah öyledir ama rahmin böyle tam ortası ağrıyor ne zaman orası ağrısa hiç şaşmaz adet olurum o ümidimi kıran ama Allahtan umut kesilmez hayırlısı artık.Kırmızıları testte görürsünüz inşallah
Çok haklısınız o kadar çok negatif gördüm ki bende hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum artıkTest yapıp hayal kırıklığına uğramakta çok yorucu merak edip yapmaya bile korkuyorum. Kırmızıları görmezsek inşallah bende pazartesi yaparım bakalım ne olcek
Çok haklısınız o kadar çok negatif gördüm ki bende hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum artık
BEnim bu aksam asiri başim agriyodu. Evde parol olmayinca bende riske atmayayim dedim. Acile gittim kanda verdim sonuc 11.93 cikti vardir demi bu gün 11 gündü benim 9 da sifirlanmis gibiydi erken gebelik testindeTest yapıp hayal kırıklığına uğramakta çok yorucu merak edip yapmaya bile korkuyorum. Kırmızıları görmezsek inşallah bende pazartesi yaparım bakalım ne olcek
BEnim bu aksam asiri başim agriyodu. Evde parol olmayinca bende riske atmayayim dedim. Acile gittim kanda verdim sonuc 11.93 cikti vardir demi bu gün 11 gündü benim 9 da sifirlanmis gibiydi erken gebelik testinde
Ya insallah rabbim seninde tüm brkleyenlerinde ellini boş birakmasin benim 8 ay önce bi düsügüm oldu. Bide kayip yasayinca bunun olmasini daha cok istiyoduk insallah saglikla devam eder sizlerinde güzel haberlerini alirim. Bende sali gunu bi daha vericem kan zaten doktorda aynisini der. Sonra da cuma felan gidrrim doktora diye düsünüyorum.11.93 baya yüksek bir değer iğnenin etkisi olsa 11. gün o kadar olmaz canım. İğnenin ilk günleri genelde o kadar yüksek oluyor. Sen yinede 14. Gün tekrarla testi rabbim olumlu sonuçlandırsın inşallah.
Ya insallah rabbim seninde tüm brkleyenlerinde ellini boş birakmasin benim 8 ay önce bi düsügüm oldu. Bide kayip yasayinca bunun olmasini daha cok istiyoduk insallah saglikla devam eder sizlerinde güzel haberlerini alirim. Bende sali gunu bi daha vericem kan zaten doktorda aynisini der. Sonra da cuma felan gidrrim doktora diye düsünüyorum.
Aminnnn insallah hepimizinki öyle olurAminnn canım çok amingüzel güzel yükselir sıkı sıkı tutunur inşallah bebişin güzel haberlerle gel
11. Günüm de 8.35 çıkmıştı. 13. Gün 60 a yuksekmistiBEnim bu aksam asiri başim agriyodu. Evde parol olmayinca bende riske atmayayim dedim. Acile gittim kanda verdim sonuc 11.93 cikti vardir demi bu gün 11 gündü benim 9 da sifirlanmis gibiydi erken gebelik testinde
Ohh ne güzel evladınız da varmis Rabbim bağışlasın:) Bu rahimde hep bizlerde bir şey oluyor canım aaAminnn rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
Benim 5 yaşında bir kızım var o kendiliğinden oluverdi, 4 yıl ara verdim rahim tembelleşmiş dedi doktor 1 yılı aşkın deniyoruz olmuyor, Eşimde varikosel çıktı 1 yıl ek takviye kullan dene olmuyorsa ameliyat dedi doktoru bubay 4. Ovitrelle deneyişimiz her ay kırmızı gördükçe ister istemez üzülmeye başlıyor insan Allahtan ümit kesilmez ama elinde olmadan ümitsizliğe kapılıyor insan ama Allah büyük bizde en kısa zamanda görürüz inşallah çift çizgiyi
Hayırlı uğurlu olsunn. İnşallah sağlıcakla tutunur kalbini duyarsınız. Herhangi bir belirtiniz var mı? İğneyi hangi gün olmuşstunuz ?BEnim bu aksam asiri başim agriyodu. Evde parol olmayinca bende riske atmayayim dedim. Acile gittim kanda verdim sonuc 11.93 cikti vardir demi bu gün 11 gündü benim 9 da sifirlanmis gibiydi erken gebelik testinde
5 aralikta oldum hic bi belirti yok her ay oldugu adet sekli gibiydi hatta ben hic ihtimal vermiyodum. Ne olur ne olmaz diyerekten yaptirdim testi de. Rabbim sizede güzel haberler almayi nasip etsin insallah. Benimkide saglikla tutunur insallahHayırlı uğurlu olsunn. İnşallah sağlıcakla tutunur kalbini duyarsınız. Herhangi bir belirtiniz var mı? İğneyi hangi gün olmuşstunuz ?
Ayyyy ne güzel ya insallah benimkide oyle güzel yükselir brnde 14. Gün yine yaptiricam insallah güzel artar yarin da 13. Gün evde erken gebelik testim var onu yapayim diyorum koyulasma varmi diye11. Günüm de 8.35 çıkmıştı. 13. Gün 60 a yuksekmisti
İnşallah yükselir ben günde 3 test yapıyordumAyyyy ne güzel ya insallah benimkide oyle güzel yükselir brnde 14. Gün yine yaptiricam insallah güzel artar yarin da 13. Gün evde erken gebelik testim var onu yapayim diyorum koyulasma varmi diye
Simdi ne durumdasin aldin mi kucaginaİnşallah yükselir ben günde 3 test yapıyordum
Yok daha kan verme aşamasındayımSimdi ne durumdasin aldin mi kucagina
Insallah sizin en son kac cikti degerinizYok daha kan verme aşamasındayımama 4 yaşında bir oğlum var darısı size inşallah
Salı günü 8 di Perşembe 60 bakalım yarın kaç olacakInsallah sizin en son kac cikti degeriniz
HMm ben bunlari göreli biraz oldu sandim kusura bakmaSalı günü 8 di Perşembe 60 bakalım yarın kaç olacak