Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, en kısa zamanda sana da nasip olsun inşallah, sağlık içinde yavrularımızı hepimiz alalım kucaklarımızaev böreği ve Fiskoskkc
ikinizide tebrik ederim hayırlı olsun.
bende bu ay iğne oluyorum benim içind edua edermısınızzz
Varsa çıkar canım, hadi hayırlısı inşallah çıkarSelam kizlar bugun catlatma ignesinin 16 gunu birazdan gebelik testi yapmayi dusunuyorum cubuk test insallah cikar bana dua edin
Bata 4 gun varVarsa çıkar canım, hadi hayırlısı inşallah çıkar
Bat gecikti mi
Kesin hamilesin, tebrikler canımYaa kizlar sanirim hamileyimmmm
Tesekkur ederimm.. insallah isteyen herkese nasip olur:)Kesin hamilesin, tebrikler canım
Hayir ben ilk once femara ve gelistirici igne purogen kullandim daha sonra catlatma ignemi oldum sonra iliski olduaşılama olmadı değilmi sadece çatlama iğnesi
gününde bekle canım ozaman daha çok emin olursunTesekkur ederimm.. insallah isteyen herkese nasip olur:)
Acaba ignenin etkisi vucuttan ne kadar surede atiliyo aklim karisti biraz da 16. Gun bugun
Evet 4 gun sonra yaptirmayi dusunuyorumgününde bekle canım ozaman daha çok emin olursun
çok güzel maşallahh kan testide verebilrisnHayir ben ilk once femara ve gelistirici igne purogen kullandim daha sonra catlatma ignemi oldum sonra iliski oldu
ben femara 2 ay kullandım maalesef olmadı bendeçok güzel maşallahh kan testide verebilrisn
klomende kullanmıştımben femara 2 ay kullandım maalesef olmadı bende
Bata 4 gun var aslinda 4 gun bekleyip gitsem ya da yarin gitsem fark eder mi kiçok güzel maşallahh kan testide verebilrisn
Ben ilk ay klomen kullandim ise yaramadi bende. Sende ne problem var? Bende yumurta tembelligi var ha bi de pkosklomende kullanmıştım
bildiğim kadarıyla kan testinde çıkıyor hemen. sabredebilirsen en güzeli beklemekBata 4 gun var aslinda 4 gun bekleyip gitsem ya da yarin gitsem fark eder mi ki
hiç bir problem yokBen ilk ay klomen kullandim ise yaramadi bende. Sende ne problem var? Bende yumurta tembelligi var ha bi de pkos
Insallah senin de yakin zamanda hamile haberini aliriz canmhiç bir problem yok
Vakti zamanı var sanırım Allah dilerse ol derse olacak ama ben sebeplere sarılıyorum biryandan mücadele ediyorum