Gebeliğe Hazırlık Ovıtrelle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde iğneden sonra 13.günüm ama bende test yapmaya korkuyorum kasıklarımda adet öncesi ağrılar var sanki yarın olcak gibiyim ama bi yandan da umutlanıyorum çok sinir bozucu bir durum malesef:110:
Malesef canım, bende de var ara ara adet agrısı, negatif görmekten çok korkuyorum :KK43: hayırlısı olsun inşallah

Insallah canim tüm isteyenlere versin rabbim.. Kac yasindasiniz ne kadardir istiyosunuz?
32 yaşındayım, şubatta bi kaybım var, o zamandan beri uğraşıyoruz işte, rahmetli bebeğim de 6 ayda tutmuştu zaten.. bakalım Allah hayırlı hamilelikler versin, sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizin durum nedir?

32 yaşındayım, şubatta bi kaybım var, o zamandan beri uğraşıyoruz işte, rahmetli bebeğim de 6 ayda tutmuştu zaten.. bakalım Allah hayırlı hamilelikler versin, sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizin durum nedir?
Yaşınız baya buyukmus :) basin sagolsun ablacim Allahim tekrar yasatmasin insallah...
Bende 22yasindaym 2buuck yildir evliyim ve hic korunmadim. Hic hamile kalmadim

Yaşınız baya buyukmus :) basin sagolsun ablacim Allahim tekrar yasatmasin insallah...
Bende 22yasindaym 2buuck yildir evliyim ve hic korunmadim. Hic hamile kalmadim
Sağol canım benim, evet büyüküm baya :)) üniversite bitir KPSS'ye gir, dur biraz da para mı yiyeyim derken az kalsın evde kalıyordum :KK49: şaka bi yana daha 15 aylık evliyim hatta :)) Allah razı olsun canım, böyle kayıp yaşamaktansa olmaması bir bakıma daha iyi aslında, Allah hayırlısını versin hepimiz için

Sağol canım benim, evet büyüküm baya :)) üniversite bitir KPSS'ye gir, dur biraz da para mı yiyeyim derken az kalsın evde kalıyordum :KK49: şaka bi yana daha 15 aylık evliyim hatta :)) Allah razı olsun canım, böyle kayıp yaşamaktansa olmaması bir bakıma daha iyi aslında, Allah hayırlısını versin hepimiz için
Aynen cok haklisin... Daha yeni evlenmissin olur insallah :) bende baya erken evlenmisim :-) ama erken evlenmenin yararlarını görüyorum cocuk mevzusunda yasim kucuk diye cok kafama takmiyorum :)

E heralde yani Can'ım niye olmasın.Ben ard arda 3 kez klomen uyguladım 3. De 2 yumurta oldu ama tutmadı.Ertesi ay tek yumurtayla kendiliğinden tuttu
bende canim 2 ay klomen kullandim 2 yumurta oldu gece .ay catlama.ignesi catladi tutmadi bu ay ilac kullanmiyorum sen yumurtlama.takibine gitmismiydin ilaci birakinca

Gitmedim o günden sonra.Evd
bende canim 2 ay klomen kullandim 2 yumurta oldu gece .ay catlama.ignesi catladi tutmadi bu ay ilac kullanmiyorum sen yumurtlama.takibine gitmismiydin ilaci birakinca
Gitmedim evde Ovulasyon testi kullandım öyle tuttu

X