Malesef canım, bende de var ara ara adet agrısı, negatif görmekten çok korkuyorumBenimde iğneden sonra 13.günüm ama bende test yapmaya korkuyorum kasıklarımda adet öncesi ağrılar var sanki yarın olcak gibiyim ama bi yandan da umutlanıyorum çok sinir bozucu bir durum malesef
İnşallah sende klomen ve otriville iğne mi kullandın peki bu ayMalesef canım, bende de var ara ara adet agrısı, negatif görmekten çok korkuyorumhayırlısı olsun inşallah
Evet canım birinci ayım, senin ne kadar oldu?İnşallah sende klomen ve otriville iğne mi kullandın peki bu ay
İnşallah olur tatlım, Allah aratmasın isteyen herkese versin bebişlerini2 ay klomen ve ovitrelle kullandım. Sonuc negatif... Bu 3.cü ayım. bu ayda olmazsa Rahim filmi cekilcem
Insallah canim tüm isteyenlere versin rabbim.. Kac yasindasiniz ne kadardir istiyosunuz?İnşallah olur tatlım, Allah aratmasın isteyen herkese versin bebişlerini
32 yaşındayım, şubatta bi kaybım var, o zamandan beri uğraşıyoruz işte, rahmetli bebeğim de 6 ayda tutmuştu zaten.. bakalım Allah hayırlı hamilelikler versin, sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizin durum nedir?Insallah canim tüm isteyenlere versin rabbim.. Kac yasindasiniz ne kadardir istiyosunuz?
Benimde 2.ayım klomende ama bir ay ara vermiştim ama bu seferde sanırım umutsuz vakaEvet canım birinci ayım, senin ne kadar oldu?
Bat 20 agustos benim ama içim pırpır, senin ne zaman?Benimde 2.ayım klomende ama bir ay ara vermiştim ama bu seferde sanırım umutsuz vaka
Yaşınız baya buyukmus :) basin sagolsun ablacim Allahim tekrar yasatmasin insallah...32 yaşındayım, şubatta bi kaybım var, o zamandan beri uğraşıyoruz işte, rahmetli bebeğim de 6 ayda tutmuştu zaten.. bakalım Allah hayırlı hamilelikler versin, sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizin durum nedir?
Sağol canım benim, evet büyüküm baya :)) üniversite bitir KPSS'ye gir, dur biraz da para mı yiyeyim derken az kalsın evde kalıyordumYaşınız baya buyukmus :) basin sagolsun ablacim Allahim tekrar yasatmasin insallah...
Bende 22yasindaym 2buuck yildir evliyim ve hic korunmadim. Hic hamile kalmadim
Aynen cok haklisin... Daha yeni evlenmissin olur insallah :) bende baya erken evlenmisimSağol canım benim, evet büyüküm baya :)) üniversite bitir KPSS'ye gir, dur biraz da para mı yiyeyim derken az kalsın evde kalıyordumşaka bi yana daha 15 aylık evliyim hatta :)) Allah razı olsun canım, böyle kayıp yaşamaktansa olmaması bir bakıma daha iyi aslında, Allah hayırlısını versin hepimiz için
ozaman bend eburada olmalıyım
Yaşınız baya buyukmus :) basin sagolsun ablacim Allahim tekrar yasatmasin insallah...
Bende 22yasindaym 2buuck yildir evliyim ve hic korunmadim. Hic hamile kalmadim
Yani modern çağda normal bi yaş aslında :) geç olsun güç olmasınsize göre büyük hehe bana görede küçük yaşı annelik için ideal bir yaş
Allah herkesin gönlüne göre versin
bende canim 2 ay klomen kullandim 2 yumurta oldu gece .ay catlama.ignesi catladi tutmadi bu ay ilac kullanmiyorum sen yumurtlama.takibine gitmismiydin ilaci birakincaE heralde yani Can'ım niye olmasın.Ben ard arda 3 kez klomen uyguladım 3. De 2 yumurta oldu ama tutmadı.Ertesi ay tek yumurtayla kendiliğinden tuttu
Gitmedim evde Ovulasyon testi kullandım öyle tuttubende canim 2 ay klomen kullandim 2 yumurta oldu gece .ay catlama.ignesi catladi tutmadi bu ay ilac kullanmiyorum sen yumurtlama.takibine gitmismiydin ilaci birakinca
Çok şükür rabbim bana da nasip etti hamişim kızlar