Vala kafam karıstı fotograf atarım birzdan pzt gununden beri yaptımSenin kaçıncı gün canım yap sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala kafam karıstı fotograf atarım birzdan pzt gununden beri yaptımSenin kaçıncı gün canım yap sende
Bol bol dualarımız seninle bol bol yumurtaların olması dileğiyleKızlar ben ilk iğne yapma denemeyi olan biri olarak size tavsiyem testlerinizi 10. Günden sonra yapmaya başlayıp çizginizi kontrol ettikten sonra silinse bile 13. Günden sonra net bilgi alacaksınız 13. 14. Te çizgi gören kana koşsun hadi güzel haberler peş peşe gelsin ben daha iğnemi olmadım bugün kontrolüm var bana da dua edin
Canım senin bugün kaçıncı günün kaçıncı günden başladın test yapmaya sırayla atVala kafam karıstı fotograf atarım birzdan pzt gununden beri yaptım
Allah buyuk herked Yilbasina guzel girer insallahE
Bak yorum yaptım herkes onu takip etsinolacak 2023 e bomba gibi giricezinanıyorummmmmm başaracak herkes herkese dua ediyorum
İnşallah canımmmm inşallah iğneye gerek kalmadan çatlamıştır 5 te randevumBol bol dualarımız seninle bol bol yumurtaların olması dileğiyle
Sen Girlkiz ın dediği gibi testlerini sırala at bakalım 10. Günün bugünAllah buyuk herked Yilbasina guzel girer insallah
Hasta olcakmsm gbi belim fln agryo karnim ama hastalima cok var dahaSen Girlkiz ın dediği gibi testlerini sırala at bakalım 10. Günün bugün
Oyy canım benim Rabbim herkese nasip etsin kesin sonuç almak için 2 gün bekliycem artık insllah umduğumuz gibi olsunAy
hadi dualarım seninle beni sende ağlat sevinçten evde göbek atayımbekliyorum haberini hemen koşşşşşş bebeğimiz geliyor
İnsllah güzel sonuçlar çıkar canım senin deKızlar ben ilk iğne yapma denemeyi olan biri olarak size tavsiyem testlerinizi 10. Günden sonra yapmaya başlayıp çizginizi kontrol ettikten sonra silinse bile 13. Günden sonra net bilgi alacaksınız 13. 14. Te çizgi gören kana koşsun hadi güzel haberler peş peşe gelsin ben daha iğnemi olmadım bugün kontrolüm var bana da dua edin
Etkisi gitmeye başlamış iğnenin şimdi 13. Günün bekle canım ama silik diye üzülme çünkü silikleşip sonra yükseliyo bende hiç yükselmedi ama öyle olutoHasta olcakmsm gbi belim fln agryo karnim ama hastalima cok var daha
Evet canım ama değerin yine güzel 72 normalde 10 küsürlerde oluyoiğne etkisiyle 20 ye bile çıkmıyor çünküOyy canım benim Rabbim herkese nasip etsin kesin sonuç almak için 2 gün bekliycem artık insllah umduğumuz gibi olsun
Aminnnn inşallah canımİnsllah güzel sonuçlar çıkar canım senin de
Bide ikizse ondan böyle yüksekseEvet canım ama değerin yine güzel 72 normalde 10 küsürlerde oluyoiğne etkisiyle 20 ye bile çıkmıyor çünkü
Evet olur mu olur inşallahhhhhhhBide ikizse ondan böyle yüksekse
Ayy hadi insllah yaaaEvet canım ama değerin yine güzel 72 normalde 10 küsürlerde oluyoiğne etkisiyle 20 ye bile çıkmıyor çünkü
Eşimin kardeşleri var ikiz abileri var insllah genlerden gecmistirBide ikizse ondan böyle yüksekse
İnşallah canım benim kayınvalidem de ikiz hamile kalmıştı inşallah banada nasip olurEşimin kardeşleri var ikiz abileri var insllah genlerden gecmistir
Amin canım insllah test yaptım bu arada erken gebelik testi silik çizgi çıktıİnşallah canım benim kayınvalidem de ikiz hamile kalmıştı inşallah banada nasip olur
Var var görüyorum bennnnBurdan daha silik görünüyor biraz daha koyu normalde ne diyorsunuz varmıdır?
Eki Görüntüle 3180816