- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
HAmilesiiiinKizlaaarr 72 çıktı ne demek bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAmilesiiiinKizlaaarr 72 çıktı ne demek bu
Ayy çok sevindim ama 3 gün sonra daha net olur canimElim ayağım titriyor ya iğne etkisi mi değil mi of
Siz bir gün daha ondesiniz benden sanırım ben 16 sinda vuruldum daha 7. Günüm canım bilmiyorum ne zaman yapsamAy bende hiç biri yok aynı gündeyiz galiba inşallah test yapınca haberleselim ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Canım geççç gördüm kusura bakmayaa 72 yüksek ben sana dün dedim kaset tesr yap diye çizgiye göre net belli olurCanım bı gelsene çabukkkk
Değil mi değer yüksekMerhabaaa, konuya bodoslama dalıyorum iğnenin 11. günü için 72 yüksek bir değer. Gebelik var gibi gözüküyor. 3 gün sonra tekrar kan verin takip amaçlı. Hayırlı olsun
Benim dün sana demek istediğim ve ısrarım bu yüzden di kaset test illa yap diye çünkü 11. Günde çift çizgi çıksa bile ne dereve koyu veya silik onu görücektin hemen eczanye gidip kaset tes al bi 3 tane falan şimdi yap akşam birde sabahCanım bı gelsene çabukkkk
Hayır canım yapmadımEvde yapmismiydin gebelik testi
TM canımBenim dün sana demek istediğim ve ısrarım bu yüzden di kaset test illa yap diye çünkü 11. Günde çift çizgi çıksa bile ne dereve koyu veya silik onu görücektin hemen eczanye gidip kaset tes al bi 3 tane falan şimdi yap akşam birde sabah
11. Günden sonra yapmaya başlayın hatta 10. Günden sonra çünkü şğne etkisi 10 günden sonra gitmeye başkıyo çizgileri takip edin ben öyle yaptımSiz bir gün daha ondesiniz benden sanırım ben 16 sinda vuruldum daha 7. Günüm canım bilmiyorum ne zaman yapsam
İnsllah vanim yaa 2 gün sinra tekrar vericemHAmilesiiiin
Ben bgn yaptim mesela cok silik cizgi cikti 10.gun kan versemmi acabaBenim dün sana demek istediğim ve ısrarım bu yüzden di kaset test illa yap diye çünkü 11. Günde çift çizgi çıksa bile ne dereve koyu veya silik onu görücektin hemen eczanye gidip kaset tes al bi 3 tane falan şimdi yap akşam birde sabah
hadi dualarım seninle beni sende ağlat sevinçten evde göbek atayımbekliyorum haberini hemen koşşşşşş bebeğimiz geliyorTM canım
Ya ben bile 7. Gündeyim yapasım geldiiiiBenim dün sana demek istediğim ve ısrarım bu yüzden di kaset test illa yap diye çünkü 11. Günde çift çizgi çıksa bile ne dereve koyu veya silik onu görücektin hemen eczanye gidip kaset tes al bi 3 tane falan şimdi yap akşam birde sabah
Fotoğrafları paylaşın kızlar testlerinizi çizgileri görerek ilerleyim silikte olsa koyulaşma ihtimali var ay inşallah sende de vardırBen bgn yaptim mesela cok silik cizgi cikti 10.gun kan versemmi acaba
Sizin kaçıncı gunnBen bgn yaptim mesela cok silik cizgi cikti 10.gun kan versemmi acaba
Sen dursende 10. Günden sonraYa ben bile 7. Gündeyim yapasım geldiiii
Of çatlıcam şimdi insan gördükçe gaza geliyorSen dursende 10. Günden sonra
Senin kaçıncı gün canım yap sendeBen bgn yaptim mesela cok silik cizgi cikti 10.gun kan versemmi acaba
Bak yorum yaptım herkes onu takip etsinolacak 2023 e bomba gibi giricezinanıyorummmmmm başaracak herkes herkese dua ediyorumSenin kaçıncı gün canım yap sende