Canım hadi sende gel öbür konuya günleri takipleşiyoruz seninde çünkü ocağa denk gelecek konu açmıştım orda toplanıyoruzHm onda nasıl olur bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hadi sende gel öbür konuya günleri takipleşiyoruz seninde çünkü ocağa denk gelecek konu açmıştım orda toplanıyoruzHm onda nasıl olur bilmem
BuldunBulamadım ben onu ya
EvetBuldun
sonucunuz nedir gittnizmi
Yoo canım gitmedim yarın tekrar kan vericem bugün kaset test yaptım ilk idrarlasonucunuz nedir gittnizmi
Cktimi sonuc nedirYoo canım gitmedim yarın tekrar kan vericem bugün kaset test yaptım ilk idrarla
Yok yarın vericemCktimi sonuc nedir
Idrar testinde cktmi cnmYok yarın vericem
Bugün 12. Günüm sizce yapmalı mıyım ya bekleyeyim mi, birde pcostan dolayı adetim düzenli olmuyor geçen ay ilaçla adet olmuştum 27 sinde, o yüzden ne kadar beklemeliyim bilemiyorumBenim doktorum adetin 5 gün gecikirse yap dedi test. Herkes 12-13. Gün yapıyor çok Arafa kaldım bende ama daha bugün 1 hafta oldu benim iğne
Belli olur diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz yapın benceBugün 12. Günüm sizce yapmalı mıyım ya bekleyeyim mi, birde pcostan dolayı adetim düzenli olmuyor geçen ay ilaçla adet olmuştum 27 sinde, o yüzden ne kadar beklemeliyim bilemiyorum
Bence 16-17. Günü bekleyin ne olur ne olmaz hayal kırıklığı olmasın. Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Bugün 12. Günüm sizce yapmalı mıyım ya bekleyeyim mi, birde pcostan dolayı adetim düzenli olmuyor geçen ay ilaçla adet olmuştum 27 sinde, o yüzden ne kadar beklemeliyim bilemiyorum
Bende yaptım bgn kan verdim 1.4 cktiDuramadım test yaptım 12. günümde malesef negatif, zaten hissetmiştim hiç bir belirti hissetmemi olmam da hislerimi etkiledi tabi olumsuz yönde, nasip kısmet artık
Hayırlısıyla bizde bir gün evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahBende yaptım bgn kan verdim 1.4 ckti
Adet olmadiysaniz umut vardırHayırlısıyla bizde bir gün evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
14. Gün hala adet olmadım bekliyorum bakalımAdet olmadiysaniz umut vardır
Hadi inşallah14. Gün hala adet olmadım bekliyorum bakalım
Oldum bgn 7 ockta olcktm bgn oldum14. Gün hala adet olmadım bekliyorum bakalım
Ben 30 aralikta vuruldum 3 saat sonra bel ağrısı vurmaya başladı karnım şişti cinsel istegim artti şuan cumartesi pazar ilişki olsun dedi doktor bugün pazar hala belim ağrıyorMerhaba kızlar, 2 gün önce 18mm tek bir yumurta ile ovitrelle iğnesi kullandım. Araştırdım kullananların neredeyse hepsi kasıkta ağrı yaptığını ve bunun yumurtaların çatlamasının göstergesi olduğunu yazmış fakat ben 2 gündür hiç bir şey hissetmedim, akıntı yada sancım hiç olmadı acaba iğne çatlatmadı mı diye düşünmüyor değilim var mı ovitrelle den sonra hiç bir şey hissetmeyip gebe kalan. Bu arada ilk kez kullandım.