- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzummKızlar kan verdim yaklaşık 1 saat önce sonuç bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzummKızlar kan verdim yaklaşık 1 saat önce sonuç bekliyorum
inşallah hayırlı habeerler çatlatma iğnesinden sonramı 11.gününKızlar kan verdim yaklaşık 1 saat önce sonuç bekliyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumm
Amin canımm evet iğneden sonraki 11. Günüminşallah hayırlı habeerler çatlatma iğnesinden sonramı 11.günün
Canım napiosun belirtilerin arttimi varmı ne durumdasınDurumunuz nasıl benim de hiç ağrım falan yok catlamadi mi diye düşünüyorum
Ciktimi acaba snc mrkla bklyruzAmin canımm evet iğneden sonraki 11. Günüm
Hiçbir belirtim yok ya 8.gundeyimCanım napiosun belirtilerin arttimi varmı ne durumdasın
Hiçbir belirtim yok ya 8.gundeyim
Bilmiyorum ya hiç anlamadım ben bu işi tecrübem olmadığı içinde bir şey diyemiyorum hiç umudum yokAnladım canım belki belirtisiz olur ya
Bilmiyorum ya hiç anlamadım ben bu işi tecrübem olmadığı içinde bir şey diyemiyorum hiç umudum yok
Sizde var mı bir belirtiAynen benimde öyle ümidim pek yok nedense platformda da okuyorum hamile kalan az kişi gördüm
Sizde var mı bir belirti
Sizde var mı bir belirti
Ay bende hiç biri yok aynı gündeyiz galiba inşallah test yapınca haberleselim ne zaman yapmayı düşünüyorsunBide dokununca göğüs uçlarım aciyor
Kizlaaarr 72 çıktı ne demek buCiktimi acaba snc mrkla bklyruz
Elim ayağım titriyor ya iğne etkisi mi değil mi ofKizlaaarr 72 çıktı ne demek bu
Canım bı gelsene çabukkkkCanım iğnenin belirtileri öyle de olabiliyor kestiremiyor ki insam umarım olmazsın regl
Var demeek ama dedgnz gibi igne mi dglmi acaba doktora sorsaydin cnmElim ayağım titriyor ya iğne etkisi mi değil mi of
Eve gelmiştim canım çoktan yarın tekrar godicemVar demeek ama dedgnz gibi igne mi dglmi acaba doktora sorsaydin cnm
Merhabaaa, konuya bodoslama dalıyorum iğnenin 11. günü için 72 yüksek bir değer. Gebelik var gibi gözüküyor. 3 gün sonra tekrar kan verin takip amaçlı. Hayırlı olsunKizlaaarr 72 çıktı ne demek bu
Evde yapmismiydin gebelik testiEve gelmiştim canım çoktan yarın tekrar godicem